05 BÀsta Mozilla-verktyg för att spela in och ladda ner strömmande videor frÄn alla webbplatser

Internet har utvecklats mycket under de senaste Ären och sÄ har mÀnniskors livsstil. Borta Àr de dagar dÄ internet bara var tillgÀngligt för nÄgra fÄ delar av samhÀllet. Mobiltelefoner har gjort det extremt enkelt att överföra internetanlÀggningen till mindre delar av samhÀllet ocksÄ. Med denna internetutveckling har kommit en ny trend med strömmande videor. MÀnniskor Àlskar att titta pÄ videor pÄ internet vilket gör anvÀndningen av internet bredare. Den hÀr artikeln handlar om att ladda ner videor frÄn webbplatserna pÄ Mozilla med hjÀlp av verktyg och vi kommer att diskutera Mozilla video nedladdare.

Idag kommer det mesta av internettrafiken frÄn videoströmning. Sedan utvecklingen av YouTube och mÀnniskor som fÄr bÀttre tillgÄng till dess videoströmning har blivit en trend. Enligt en rapport laddas upp cirka 400 timmars videoinnehÄll pÄ YouTube pÄ en minut. Nu kan du förestÀlla dig hur stort videoinnehÄll blir populÀrt i dag.

Oavsett om det Àr nyheter eller en lÄt eller nÄgot annat som mÀnniskor föredrar att den ska titta pÄ snarare Àn att bara lÀsa eller lyssna pÄ den. Vi har precis gett dig en idé genom att ta YouTube som exempel finns det mÄnga sÄdana webbplatser tillgÀngliga pÄ internet som Dailymotion, ryckningar och sÄ vidare. En enorm mÀngd videoinnehÄll finns tillgÀngligt pÄ internet.

Utan tvekan Àr att strömma videor ett bra alternativ men vad hÀnder om din Internetleverantör har satt en grÀns för din dataanvÀndning, i det hÀr fallet kan du titta pÄ onlinevideoer mycket, sÄ vilket alternativ har du? HÀmtar du dessa videor? Exakt; du laddar ner dessa videor och behÄller dem för framtida referens.

Nedladdning av videor frÄn internet Àr ett bra alternativ men hÀr Àr en fÄngst, YouTube och annan liknande plattform ger dig inte ett alternativ att ladda ner videor direkt till din dator. Vad ska du göra nu? Firefox, som Àr en av de populÀraste webblÀsarna i vÀrlden, ger dig vissa verktyg som hjÀlper dig att ladda ner videor frÄn olika webbplatser över hela internet.

LÀs vidare om du vill veta mer om Mozilla video nedladdare och hur du laddar ner strömmande videor? HÀr har vi listat fem av de bÀsta videon nedladdare för Firefox som lÄter dig ladda ner videor frÄn webbplatserna enkelt och du kan se dem senare. SÄ utan att fÄ nÄgra förseningar, lÄt oss börja med vÄrt första verktyg; Video nedladdningshjÀlper.

Hur man laddar ner videor frÄn webbplatser för direktuppspelning av videor

Video Ladda ner Helper

Video DownloadHelper

Detta Àr det mest kompletta verktyget för nedladdning av video frÄn Mozilla som hjÀlper dig att ladda ner dina videor frÄn webbplatserna till din hÄrddisk pÄ det mest praktiska sÀttet. Du mÄste surfa pÄ internet och nÀr den fÄngar ned en nedladdningsbar video kommer ikonen att markeras och du kan ladda ner filmerna enkelt.

Oavsett om det Àr YouTube, Dailymotion, Facebook och vad kan du inte ladda ner videor enkelt pÄ hÄrddisken med det hÀr verktyget.

Du kan ladda ner detta plugin frÄn följande lÀnk;

Video Ladda ner Helper

Ant Video Downloader

Ant Video Downloader

Denna plugin Àr tillgÀnglig för Windows endast anvÀndare medan det finns en ytterligare applikation har ocksÄ tillhandahÄllits av Ant R för att förbÀttra anvÀndarnas bekvÀmlighet.

Du kan ladda ner alla videor frÄn internet med hjÀlp av verktyget, bara installera det i din webblÀsare i Firefox och hitta videor pÄ internet sÄ kommer det att leda dig till nedladdningslÀnken för dessa videor.

MacOS- och Linux-anvÀndare kan förvÀnta sig detta plugin för sin plattform snart. Ladda ner streaming videos med Firefox genom att anvÀnda detta plugin och glöm oroen med att anvÀnda dina internetdata om och om igen för att strömma samma video.

NedladdningslÀnken Àr som följer;

Ant Video Downloader

Ta tag i alla media

Ta tag i alla media

Utvecklad av Leonardo Ciaccio, detta Àr den bÀsta nedladdningen av Mozilla-videon nÀr vi tar hÀnsyn till dess segment. Du kan till och med filtrera begÀran om nedladdning av videor frÄn olika webbplatser över hela internet. Denna plugin har en inbyggd skanningsfunktion som du kan anvÀnda nÀr den inte kan hitta ett videoinnehÄll pÄ en webbplats automatiskt.

Du kan ocksÄ dela dina medielÀnkar som inte indexeras av sökmotorer genom att delta i OpenDB. Om du letar efter att ladda ner filmer pÄ Firefox eller nÄgot annat liknande innehÄll sÄ Àr detta ett av de bÀsta alternativen för dig.

Du kan ladda ner den frÄn följande lÀnk;

Ta tag i alla media

iMacros

iMacros

Detta firefox-plugin Àr inte bara för att ladda ner strömmande videor frÄn internet utan du kan ocksÄ anvÀnda det för att utföra en uppgift som du ofta upprepar som att fylla i formulÀr och sÄ vidare.

En av de bÀsta funktionerna i detta plugin Àr att du till och med kan spela samma data pÄ liknande plugin frÄn olika webblÀsare som krom, IE och sÄ vidare utan kostnad. Den hÀr nedladdningsprocessen frÄn Mozilla kommer att underlÀtta nedladdningsprocessen för dig och du kan ladda ner filmerna frÄn webbplatserna runt om pÄ internet pÄ det mest praktiska sÀttet.

NedladdningslÀnk;

iMacros

Flash Video Downloader

Flash Video Downloader

Även om denna Mozilla-videon nedladdare finns i den sista av vĂ„r lista, men det betyder inte att det inte Ă€r vĂ€rt snarare Ă€r det en av de bĂ€sta video nedladdning plugins av Mozilla. Du kan ladda ner videor frĂ„n valfri webbplats över hela internet genom att anvĂ€nda det hĂ€r verktyget utan problem.

Den bÀsta funktionen i denna Mozilla-videon nedladdare Àr att förutom videor, foton och musik kan du Àven hitta nedladdningslÀnkar med olika formatfiler som .exe, .swf och sÄ vidare.

Du kan vÀlja vilken kvalitet du vill ladda ner dina videor som HD, MP4, FLV och sÄ vidare. Detta Àr ett av de bÀsta verktygen för dig som vill ladda ner videor frÄn internet i olika visningsformat.

Ladda ner detta Firefox-verktyg frÄn följande lÀnk

Flash Video Downloader

SÄ det hÀr var de bÀsta Mozilla-verktygen för att ladda ner videor frÄn olika webbplatser över hela internet. Du kan anvÀnda dessa för att underlÀtta din nedladdning av video frÄn internet.

Sista ord

Internet vÀxer dag för dag och Àr dÀrför populariteten för videoinnehÄll pÄ den. Med den ökade internethastigheten Àr mÀnniskor förtjust i att ladda ner innehÄllet oavsett om det Àr musik, videor, spel och vad som inte. Nedladdning Àr uppenbarligen ingen smÀrta i nacken i den aktuella eran. Med tanke pÄ det faktum att förutom att strömma samma video, om och om igen, kan du helt enkelt ladda ner den för att undvika förlust av internetdata, att anvÀnda ovannÀmnda verktyg för att ladda ner videor frÄn internet blir mer nödvÀndigt.

OvannÀmnda verktyg underlÀttar nedladdningsprocessen för videon för dig och du kan helt lita pÄ dem. Vi föreslÄr att du laddar ner dessa verktyg frÄn lÀnkarna i deras beskrivning eftersom det finns förfalskade verktyg tillgÀngliga pÄ internet. Installera dessa verktyg i din Firefox-webblÀsare och ladda ner allt videoinnehÄll frÄn internet med ett enda klick kostnadsfritt.