10+ Applikation Rekommenderad applikation för Android Mest rekommenderad

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android – Barn brukar ofta vĂ„r Android-mobil bara för att spela spel. Visst vill vi verkligen inte om de som Ă€r under Ă„lder ska öppna en ansökan som inte överensstĂ€mmer med deras Ă„lder. Och hur kan man förhindra det? Det finns inget sĂ€tt att vi fortsĂ€tter att övervaka och övervaka dem som spelar Android-mobil varje dag.

Just nu har Android ocksÄ ett barnlÀge i programmet, men det lÀget minskar utseendet pÄ mobiltelefoner och Àr inte coolt lÀngre. DÀrför Àr det bÀsta steget att dölja applikationer som inte bör öppnas av barn.

Tricket Àr mycket enkelt, nÀmligen genom att installera applikationer för att dölja dessa applikationer. HÀr Àr en artikel som beskriver applikationen som döljer applikationen för Android.

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Den hÀr artikeln kommer att rekommendera dig en Android-applikation som Àr anvÀndbar för att dölja applikationer pÄ din Android-mobil. Följande Àr den fullstÀndiga förklaringen.

1, Dölj app-dölj applikationsikonen

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

För dig som inte vill att andra ska veta vilka program som Àr installerade och vilka program du anvÀnder pÄ din mobiltelefon mÄste du ladda ner och sedan installera det hÀr programmet. Denna Hide App-applikation kan ocksÄ hjÀlpa dig nÀr du vill dölja varje applikation som du vill dölja, det vill sÀga genom att ta bort ikonerna som har gömts i Launcher.

De olika funktionerna som den hÀr applikationen har tillhandahÄllit, som kan dölja applikationsikonen, dölja applikationen gratis, kan göra automatiska sÀkerhetskopior och ha stöd för PIN-lÄs. Men denna Hide App-applikation krÀver rot först.

2, Keepsafe Photo Vault-Dide Bilder och videor

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Keepsafe Photo Vault-Hide Pictures And Videos Àr ett program som du kan anvÀnda för att fÄnga minnen som finns pÄ din mobiltelefon och inte vill att du ska dela dem med andra, eller det kan ocksÄ ringas om du bara kan se dem. Denna applikation har ocksÄ en liten filstorlek, vilket Àr lika med 16,47 MB.

Funktionerna i denna applikation Àr lika coola, vilket kan skydda en kopia av ett SIM-kort, kan organisera flera viktiga dokument, kan skydda kopior av kreditkort och ID-kort. Denna applikation kan ocksÄ dölja programmen som finns pÄ din mobil enkelt.

3, Nova Launcher

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Genom att anvÀnda detta Nova Lancher-program kan du Àndra logotypen och Àven namnet pÄ applikationen som du vill dölja, sedan kan du vÀlja Redigera sÄ att du kan Àndra logotypen och namnet i applikationen. Tricket Àr ocksÄ mycket enkelt, eftersom du bara följer det som kommer att visas pÄ skÀrmen pÄ din smartphone.

Om du Àndrar logotypen och namnet pÄ applikationen Àr fortfarande inte tillrÀckligt, mÄste du köpa Nova Launcher-applikationen till ett premiumkonto, för med ett premiumkonto kan du dölja applikationen i menyskÀrmen.

4, Hider-app

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

App Hider-applikationen Àr den bÀsta applikationen nÀr det gÀller att dölja andra applikationer pÄ din smartphone, till exempel som Instagram, Whatsapp, och ocksÄ Facebook Messender. Denna applikation Àr ocksÄ en klusterapplikation som anses vara mycket bra för dig att anvÀnda med flera konton pÄ en enhet.

Inte bara det, den hÀr applikationen kan dölja videor och foton pÄ din smartphone. Otroligt nog kan denna applikation dölja sin egen hiderapplikation genom att automatiskt bli en kalkylatorapplikation.

5, X-apphider

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Denna X App Hider-applikation kan dölja applikationerna pÄ din smartphone, till exempel YouTube, Facebook, meddelanden och sÄ vidare. Denna applikation kan ocksÄ dölja andra applikationer och visas inte i instÀllningarna eller startprogrammet.

Den dolda applikationen kommer att dyka upp igen i startprogrammet om du inte har gömt applikationen i X App Hider-applikationen. Du kan öppna hiden-applikationen direkt frÄn X App Hider-applikationen. I den hÀr applikationen stöder bara ett sprÄk, nÀmligen engelska.

Men ta det lugnt, eftersom denna applikation har utvecklats pÄ ett enkelt sÀtt, sÄ att nybörjare enkelt kan anvÀnda den hÀr applikationen.

6, U Launcher Lite-New 3D Launcher 2019, Dölj

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

U Launcher Lite Àr en lanseringsapplikation som för nÀrvarande Àr den bÀsta och ocksÄ den mest populÀra bland Android-anvÀndare 2018. Eftersom denna applikation har nÄtt rankningen 4,7 vid Google Play Store, Denna applikation Àr ocksÄ en applikation som Àr kompatibel med alla dina enheter och kan nÄs gratis pÄ Android.

Den utmÀrkta funktionen med denna applikation Àr att den kan dölja applikationer och Àven söka efter den snabbaste startaren, kan visa roliga emojis, klistermÀrken, GIF och andra emoji-teman ocksÄ.

7, Apphider: Dölj applikationsikonen

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Denna app Hider-applikation kan hjÀlpa dig att dölja ikonerna pÄ applikationerna pÄ din enhet. Denna applikation kan ocksÄ dölja olika applikationer som har installerats och du kan ocksÄ lÄsa olika applikationer med ett lösenord.

För att kunna dölja den hÀr applikationen kan du vÀlja applikationen och trycka bara pÄ en knapp sÄ att din applikation inte kommer att visas igen i applikationsmenyn pÄ din Android.

UtmÀrkta funktioner i denna app-hider-applikation som Àr som att kunna lÄsa olika applikationer, sÀkra applikationer med ett lösenord, dölja applikationer osv.

8, Dölj ansökan

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

För att kunna komma Ät den hÀr applikationen behöver du bara rota din Android-mobil först. Och grÀnssnittet i denna applikation Àr ocksÄ mycket enkelt, sÄ alla kan anvÀnda det.

Men om du döljer applikationen kommer du automatiskt inte att kunna se applikationen i bakgrunden förrÀn du aktiverar den igen. Funktionen för att lÄsa applikationen med ett mönster och Àven en PIN-kod Àr tillgÀnglig i den hÀr applikationen.

9, Dölj appar

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Genom att anvÀnda den hÀr applikationen behöver du inte oroa dig mer.Applikationen som finns pÄ din mobil kontrolleras och öppnas av nÄgon annan. Eftersom du med denna applikation kan dölja olika applikationer som finns pÄ din Android-mobil.

Denna applikation erbjuder ocksÄ de bÀsta funktionerna, till exempel kan den lÄsa olika applikationer pÄ din mobil genom att anvÀnda ett mönster sÄ att det blir sÀkert, kan dölja bilder i galleriet genom att anvÀnda ett mönster, dölja applikationer pÄ din mobil enkelt.

10. Dialer Vault-App Hider

Ansökan Ansökan gömmer sig för Android

Hider Vault-App Dialer-applikation kan hjÀlpa dig att dölja olika applikationer som finns pÄ din smartphone enkelt. Du kan ocksÄ öppna olika dolda applikationer i den hÀr applikationen. Med det hÀr programmet kan du dölja program som redan Àr installerade pÄ din mobiltelefon, sÀkra applikationer med ett lösenord och sÄ vidare.

SÄledes artikeln som förklarar applikationen döljer applikationen för Android som du mÄste installera pÄ din smartphone. Förhoppningsvis kan den hÀr artikeln vara anvÀndbar för dig.