10 av de bÀsta musikspelarapparna för Android

Det finns mÄnga musikspelarappar för Android, men vilka Àr det verkligen vÀrt att anvÀnda? Den hÀr artikeln tittar pÄ nÄgra av de bÀsta alternativen du bör tÀnka pÄ om du inte Àr nöjd med din telefons standardmusikspelare.

1. GoneMAD musikspelare

En av de förbises aspekterna av nÄgra av de bÀsta apparna för Android-musikspelare Àr kvaliteten pÄ deras ljudmotor. Medan mÄnga appar anvÀnder en aktiemotor, Blivit galen Àr en av fÄ appar som har sina egna och det lÄter bra.

BĂ€sta musikspelarappar Android Gonemad

Spelaren har massor av teman att spela med och stöd för oÀndliga ljudformat samt Chromecast-stöd. Appen har nyligen genomgÄtt en elegant UI-översyn, men om du föredrar att hÄlla saker traditionella, kan du ÄtergÄ till det gamla UI: n (eller bara justera saker till din smak tack vare den solida mÀngden anpassningsalternativ).

GoneMAD Àr en premium musikspelare som levereras med en 14-dagars gratis provversion. Men för det lÄga priset pÄ $5 du fÄr den typ av funktioner och kvalitet som du kÀmpar för att hitta gratis.

2. Musicolet musikspelare

Utan annonser eller smyga köp i appen och inget krav pÄ att ansluta till Internet, Musicolet Àr en av de mest Àrliga musikspelarapparna för Android.

BĂ€sta musikspelarappar Android Musicolet

Det Àr ocksÄ mycket bra med den vanliga smattering av funktioner inklusive utjÀmnare, sömntimer, inbÀddade texter och fullstÀndig granulÀr mappsökning. Dess anvÀndargrÀnssnitt Àr trevligt och enkelt, och istÀllet för att dubbla med dumma saker som teman, ger det dig widgets och (* trummor *) flera lyssningsköer!

Även betalda musikappar kĂ€mpar för att hĂ„lla jĂ€mna steg med den hĂ€r utmĂ€rkta funktionsuppsĂ€ttningen.

3. foobar2000

Vintage-musikspelaren tog sig till Android för mÄnga Är sedan och har unapologetically upprÀtthÄllit enkelheten och anvÀndarvÀnligheten som gjorde det till en sÄdan hit pÄ datorer. Den stöder ett brett spektrum av ljudformat och som en fin förmÄn strömmar det ocksÄ musik till din Android-enhet frÄn UPnP-servrar, vilket sÀkerstÀller att du alltid Àr ansluten till din musik i ditt hemnÀtverk.

foobar2000 Àr inte flashigt med sin Android 4.0 grÀnssnitt och mappsbaserad design, och det saknar mÄnga av de mer avancerade funktionerna som du hittar i andra appar hÀr, men om du bara vill lyssna pÄ din samling (med gapless uppspelning, inte mindre), kan det vara bra du behöver.

4. slutsteget

slutsteget har varit go-to-musik-appen för mÄnga Android-anvÀndare under Ären. Med över 50 miljoner nedladdningar Àr det verkligen en du bör tÀnka pÄ om du letar efter en bra musikspelare till din telefon. Det Àr inte gratis, men du kan prova det i tvÄ veckor innan du beslutar om du ska betala för Pro-versionen.

PowerAmp har ett mer komplicerat grÀnssnitt Àn de flesta musikspelare, men det beror pÄ att det packar massor av funktioner inklusive gapless uppspelning, crossfade, teman, textstöd, widgets och support för flera typer av spellistor. Du hittar ocksÄ en grafisk utjÀmnare, headsetstöd och flera anpassningsalternativ i instÀllningarna.

5. Shuttle

Shuttle Àr en annan vacker musikspelare som erbjuder en UI för materialdesign tillsammans med mÄnga alternativ. Du fÄr i stort sett alla standardfunktioner som förvÀntas av alla musikspelare inklusive stöd för spellistor, en sömntimer, gapless uppspelning och mÄnga temalternativ (inklusive ljus och mörkt lÀge).

Om du vill ha Chromecast-support, redigering av ID3-taggar, mappsökning och extra teman, mÄste du köpa Pro-versionen för $10,50.

6. BlackPlayer

BlackPlayer Àr ett fast val för musikÀlskare pÄ grund av dess imponerande funktioner, Àven om det mesta bara finns i premiumversionen, BlackPlayer Ex.

ÄndĂ„ fĂ„r du ett annonsfritt grĂ€nssnitt som Ă€r lĂ€tt för ögonen och Ă€r fullspĂ€ckat med anvĂ€ndbara funktioner som korsning, inbĂ€ddade textstöd, utjĂ€mnare med bassboost och 3D-surround virtualiserare, scrobbling och mer. Det stöder ocksĂ„ alla vanliga musikfilformat som mp3, wav och ogg. Du kan inte gĂ„ fel med den hĂ€r.

7. Pulsar

Pulsar Àr en av de högst rankade musikspelarna dÀr ute. Det erbjuder ett rent, minimalt grÀnssnitt som Àr lÀtt att navigera och anvÀnda. Det har inte mÄnga avancerade funktioner som Poweramp, men du fÄr alla vanliga saker som spellistor, hemmaskÀrmswidgets, lÄsskÀrmskontroller, gapless uppspelning, korsning och en vilotimer.

DÀrutöver fÄr du möjlighet att ordna om hur ditt bibliotek Àr ordnat pÄ huvudskÀrmen. Du kan ocksÄ Àndra uppspelningshastighet (upp till 3X snabbare), ladda ner saknade albumbilder automatiskt och ignorera vissa mappar frÄn ditt bibliotek.

8. Retro musik

Retro musik sportar ett unikt grÀnssnitt som kombinerar designelement frÄn iOS och materialdesign som gör det till en av de snyggaste musikspelarna dÀr ute. Du kan anpassa grÀnssnittet med olika fÀrgtema och till och med Àndra vissa aspekter av hur appen ser ut, till exempel skÀrmen Nu spelar som kan utformas pÄ tio olika sÀtt.

Ditt bibliotek Àr sorterat i lÄtar, album, artister och spellistor. BlÀddring genom mappar Àr ocksÄ tillgÀngligt. Dessutom erbjuder appen alla vanliga funktioner du kan förvÀnta dig som widgetar, lÄsskÀrmskontroller, taggredigering, Last.fm-integration, gapless uppspelning och mer. Det Àr definitivt en du bör kolla in.

9. Google Play Musik

Förutom att vara en musikströmningstjÀnst, Google Play Musik erbjuder en gratis app som kan spela lokala lÄtar pÄ din enhet och du behöver inte registrera dig för nÄgot för att anvÀnda den.

Det erbjuder Ànnu mindre anpassningsalternativ Àn de andra alternativen pÄ den hÀr listan (du kan inte ens Àndra temat), men det fÄr alla grunderna rÀtt och integreras vÀl med dina Android-enheter genom att tillhandahÄlla praktiska widgetar för din hemskÀrm och ett coolt lÄsskÀrm album konst som du kan inaktivera om du föredrar att se nÄgot annat pÄ din lÄsskÀrm.

Du kan ocksÄ ladda upp upp till 50 000 av dina egna lÄtar till Play Musiks molnplattform och fÄ strömma eller ladda ner dem pÄ din mobila enhet, dator eller Android TV.

10. Pi Music Player

Pi musikspelare Àr en annan högt rankad musikspelare för Android med ett gÀng goda skÀl att vÀlja det. Det erbjuder ett snyggt anvÀndargrÀnssnitt blandat med mappsupport, spellistor, sömntimer och till och med ger stöd för ljudböcker och podcast.

Du fÄr ocksÄ en ringsignalskÀrare som lÄter dig klippa vilken mp3-fil som helst och stÀlla in den som din ringsignal som standard. Gratisversionen av Pi Music Player stöds med annonser, men du kan göra ett köp i appen för att bli av med annonserna för alltid.

Avslutar

Det finns mÄnga musikspelare tillgÀngliga för Android, men det hÀr Àr vÄra val för de bÀsta. Har du ett förslag som borde ha gjort den hÀr listan? BerÀtta om det i kommentarerna nedan.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?

10 av de bÀsta musikspelarapparna för Android
5 (100%) 11 Votes