10 bÀsta Android-Torrent-appar och Torrent-klienter!

Till en början kan det tyckas att torrenting Àr allt dÄligt, sÀrskilt nÀr du försöker anvÀnda torrent-appar pÄ Android. Men nÀr du vÀl har fÄtt veta att du kan ha legitima skÀl att strömma som allmÀn fildelning, nÄ fler mÀnniskor etc. verkar det inte sÄ illa. Och vad de flesta inte verkar vet Àr att de till och med kan Ladda Ner filer pÄ sina mobiler med Android-torrent-appar. Om du vet Àr du fantastisk.

Det finns ingen brist pĂ„ torrentwebbplatser dĂ€r ute, men om du vill Ladda Ner torrentfiler behöver du en torrentklient pĂ„ din enhet. Om du Ă€r pĂ„ Android har du tur! Det finns mĂ„nga torrent-appar för Android som du kan anvĂ€nda och vi kommer att prata om de bĂ€sta. LĂ„t oss börja …

BĂ€sta Android Torrent-appar

BĂ€sta Android Torrent-appar

Flud

Hemsida: Flud

Flud Àr en av de mest populÀra och funktionsrika Android-torrentapparna dÀr ute. Det Àr en av de enda torrentklienterna för Android som har olika anvÀndbara funktioner och alternativ. Och som du kan förvÀnta dig kan alla dessa alternativ vara ganska anvÀndbara för att Ladda Ner torrentfiler pÄ din smartphone. Du fÄr till och med nÄgra mycket avancerade funktioner i den hÀr torrentklienten som inte ens finns tillgÀngliga i torrentklienter för datorer.

Som ett resultat kan Flud vara ett bra alternativ för avancerade anvÀndare. Men Àven om du inte Àr en avancerad anvÀndare kan du fortfarande anvÀnda Flud utan problem. Detta Àr möjligt pÄ grund av att det erbjuder ett bra anvÀndargrÀnssnitt. Dess anvÀndargrÀnssnitt gör det ganska enkelt att anvÀnda medan det ser ganska modernt och elegant ut. Som ett resultat, Àven om du Àr ny pÄ sÄdana Android-torrent-appar, kan du anvÀnda Flud utan problem.

Checketry

Hemsida: Checketry

Checketry Àr en av de mest unika Android-torrentapparna som nÀmns i den hÀr artikeln. Detta beror pÄ att det Àr mer en övervakningsapp Àn en torrentklient. Det lÄter dig kontrollera statusen för torrentfilerna som du laddar ner pÄ din dator. Som ett resultat kan du enkelt spÄra och hantera dina torrentnedladdningar direkt frÄn din smartphone. Det fungerar till och med bÄde uTorrent och qBitTorrent vilket gör det till en av de bÀsta Android-torrent-appar dÀr ute.

Om du anvÀnder den hÀr appen pÄ din smartphone kan du helt enkelt starta nedladdningar pÄ din dator. Och nÀr du har gjort det kan du helt enkelt spÄra dina nedladdningar frÄn din smartphone. Men det bÀsta med Checketry-appen Àr att den Àr helt gratis att anvÀnda. Trots att denna app erbjuder ett extra betalt prenumeration Àr gratisversionen mer Àn tillrÀckligt för de flesta anvÀndare

BitTorrent

Hemsida: BitTorrent

Om du nÄgonsin har anvÀnt nÄgon torrentklient pÄ din dator, mÄste du ha hört talas om BitTorrent. Det Àr en av de mest populÀra torrentklienterna som finns dÀr ute. Och som du kan förvÀnta dig Àr den ocksÄ tillgÀnglig för Android-enheter. Du fÄr mÄnga anvÀndbara funktioner och alternativ i den hÀr appen. Som ett resultat kan det vara en bra app om du letar efter de bÀsta Android-torrent-apparna. En av de bÀsta sakerna med BitTorrent Àr dess anvÀndargrÀnssnitt. Precis som PC-versionen Àr Android-versionen ocksÄ ganska enkel att anvÀnda.

Och detta beror pÄ att dess anvÀndargrÀnssnitt erbjuder olika surf- och navigationsfunktioner. Alla dessa navigationsfunktioner lÄter dig enkelt lÀgga till och hantera olika torrentfiler direkt pÄ din Android-enhet. Hela designen pÄ denna app Àr ganska enkel och rakt fram. Och alla dessa saker gör det till en av de enklaste att anvÀnda Android-torrent-appar dÀr ute. Du kan anvÀnda den utan problem Àven om du Àr ny pÄ torrent-klienter för Android.

LibreTorrent

Hemsida: LibreTorrent

Precis som LibreOffice Àr LibreTorrent-torrentklienten en av de enda öppna kÀllkodsapparna för Android dÀr ute. Och eftersom den hÀr appen Àr öppen kÀllkod Àr den helt gratis att anvÀnda. Det finns inga dolda avgifter i den hÀr appen i form av betalda prenumerationer eller köp i appen. Inte bara det utan LibreTorrent-appen visar inte ens nÄgra annonser för sina anvÀndare.

En annan bra sak med den hÀr appen Àr att den erbjuder ett enkelt anvÀndargrÀnssnitt för materialdesign. Du fÄr ocksÄ alternativet för ett mörkt lÀge och ett ljuslÀge i denna app. Som ett resultat Àr det en av de snyggaste Android-torrentapparna dÀr ute. Du fÄr ocksÄ olika anvÀndbara funktioner och alternativ i den hÀr appen som Àr bra att ha i torrentklienter för Android. Dessa kan vara ganska anvÀndbara för att Ladda Ner torrentfiler pÄ din Android-smartphone.

Torrnado

Hemsida: Torrnado

Torrnado Àr ett annat bra alternativ om du letar gratis för att anvÀnda Android-torrent-appar. Men det Àr helt annorlunda frÄn alla andra alternativ som finns i den hÀr artikeln. IstÀllet för att Ladda Ner torrentfiler pÄ egen hand ansluts den till din dator. Som ett resultat tillÄter denna app dig att kontrollera och hantera dina torrent-filnedladdningar som körs pÄ din dator.

Detta Àr helt enkelt en följeslagarapp som Àr gjord för klienten för överföring. Och Torrnado kan erbjuda alla funktioner och alternativ som du kan behöva för att hantera torrentfiler frÄn din smartphone. Alla dessa saker gör det till ett utmÀrkt val om du letar efter de bÀsta Android-torrent-apparna och anvÀnder Transmission pÄ din dator och

utorrent

Hemsida: uTorrent

UTorrent Àr ett annat bra alternativ om du letar efter populÀra Android-torrent-appar. Det Àr nÀstan samma som BitTorrent-torrentklienten som nÀmnts tidigare i den hÀr artikeln. Precis som UTorrent för PC liknar BitTorrent för PC, Àr mobilversionerna ganska lika varandra. Det betyder att uTorrent Àr en av de enklaste att anvÀnda Android-torrent-appar dÀr ute.

Detta beror pÄ det stora anvÀndargrÀnssnittet som erbjuds av UTorrent. Du kan enkelt lÀgga till och hantera torrentfiler i den hÀr appen utan problem. Och precis som BitTorrent Àr UTorrent ocksÄ gratis att anvÀnda pÄ din Android-enhet. Medan du fÄr nÄgra annonser Àr annonserna inte alls pÄtrÀngande. Som ett resultat kan du ha en distraktionsfri upplevelse nÀr du laddar ner torrentfiler pÄ din smartphone med UTorrent.

Zeta Torrent

Hemsida: Zeta Torrent

Zeta Torrent Àr en av de senaste Android-torrentapparna som finns tillgÀngliga dÀr ute. Och eftersom denna app Àr ganska ny kan du förvÀnta dig en hel del av de senaste alternativen och funktionerna i denna app. Alla dessa funktioner kan vara ganska anvÀndbara och praktiska nÀr du laddar ner torrentfiler pÄ din smartphone. Eftersom denna torrentklient har en mÀngd funktioner Àr den ett utmÀrkt alternativ för avancerade anvÀndare.

Tack och lov kan alla dessa funktioner nÄs ganska enkelt pÄ din Android-smartphone. Detta beror pÄ att anvÀndargrÀnssnittet för Zeta Torrent-appen Àr ganska enkelt och rakt fram. Det Àr ganska lÀtt att anvÀnda i jÀmförelse med andra Android-torrent-appar som nÀmns i den hÀr artikeln. Och den hÀr appen erbjuder allt detta samtidigt som det Àr helt gratis att anvÀnda.

FuTorrent

Hemsida: FuTorrent

Om du letar efter en enkel och rak framĂ„t Android-torrent-app, kan FuTorrent vara ett bra alternativ. IstĂ€llet för att erbjuda extra och förĂ„ldrade funktioner till anvĂ€ndarna, fokuserar FuTorrent pĂ„ grunderna. Som ett resultat Ă€r det en av de mest lĂ€tta Android-torrentapparna dĂ€r ute. Även om du har en Ă€ldre eller lĂ„gdrivna smartphone kan du anvĂ€nda FuTorrent-appen utan problem.

Det levereras med alla standardprotokoll som anvÀnds för att Ladda Ner torrentfiler. Du kan till och med lÀgga till torrentfiler med en magnetlÀnk i den hÀr torrentklienten. En annan bra funktion i denna app Àr att du till och med kan stÀlla in hastigheter för nedladdning och uppladdning Med andra ord, FuTorrent-appen erbjuder dig omfattande kontroller över torrentfilerna som du vill Ladda Ner pÄ din smartphone.

ATorrent

Hemsida: ATorrent

ATorrent Àr en av de mest funktionsrika Android-torrentapparna som finns tillgÀngliga dÀr ute. Och alla de olika funktionerna som den hÀr appen erbjuder kan vara mycket anvÀndbara om du vill Ladda Ner torrentfiler pÄ din smartphone. En av de mest unika funktionerna i denna app Àr att den erbjuder ett sökalternativ. Det lÄter dig enkelt hitta en torrent efter ditt val.

Precis som olika andra Android-torrent-appar som finns i den hÀr artikeln, lÄter ATorrent ocksÄ enkelt lÀgga till torrentfiler med hjÀlp av deras magnetlÀnkar. En annan bra funktion i ATorrent-appen Àr att den erbjuder SD-kortstöd. Som ett resultat kan du enkelt Ladda Ner stora filer med torrent direkt till din externa lagring. Du fÄr ocksÄ stöd för olika protokoll i den hÀr appen. Och dessa lÄter dig Ladda Ner torrentklienter med hög hastighet pÄ din smartphone.

Frost Wire

Hemsida: Frost Wire

Frost Wire Àr ett annat nyligen lanserat alternativ dÀr ute om du letar efter Android-torrent-appar. Eftersom den hÀr appen Àr ganska ny ser den ganska modern och elegant ut. Och detta Àr möjligt pÄ grund av dess enkla och raka framÄt anvÀndargrÀnssnitt. Det erbjuder olika anvÀndbara navigations- och surfalternativ till sina anvÀndare. Och du kan anvÀnda alla dessa för att enkelt lÀgga till och hantera torrentfiler i din smartphone. Med andra ord Àr det ganska lÀtt att anvÀnda jÀmfört med andra Android-torrent-appar som finns i den hÀr artikeln.

Du kan enkelt lÀgga till torrenter i den hÀr appen genom att anvÀnda antingen torrentfiler eller magnetlÀnkar. Men i vilket fall som helst, det erbjuder bra nedladdningshastighet direkt pÄ din smartphone. En av de mest unika funktionerna i denna app Àr att den erbjuder en inbyggd mediaspelare. Som du kan förvÀnta dig kan du spela nedladdade video- och musikfiler i den hÀr appen. Och Frost Wire kan erbjuda allt detta medan det Àr gratis att anvÀnda.

Slutgiltiga tankar


Dessa var de bĂ€sta Android-torrent-apparna som du kan anvĂ€nda just nu. Alla dessa torrent-appar Ă€r bra för Android, var och en av dem Ă€r 100% sĂ€kra och sĂ€kra. Om du ber om personlig Ă„sikt – min favoritapp Ă€r Flud eftersom den har anstĂ€ndiga funktioner. Du kan prova dem alla och hitta den bĂ€sta för dig sjĂ€lv. Det handlar om personlig preferens.

Om du vill Ladda Ner filmer, tv-program, etc. frÄn torrents, se till att du anvÀnder ett VPN. Det finns mÄnga fantastiska VPN för mobil. Den vi rekommenderar Àr PureVPN.

LÀs ocksÄ:

SĂ„ vilken av dessa Android-torrent-appar Ă€r ditt bĂ€sta val? AnvĂ€nder du mobil för att strömma eller hĂ„lla fast vid PC? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan …