10 bÀsta hotspot Finder för iPhone

Offentliggörande: Det hÀr inlÀgget kan innehÄlla affiliate-lÀnkar. Vi fÄr en liten provision utan extra kostnad för dig nÀr du gör ett köp med nÄgra av vÄra lÀnkar.

Vi har blivit sÄ förtjust i internet att vi inte kan bli uttrÄkade av det. Oavsett om det Àr sociala nÀtverk eller titta pÄ eller strömma videor eller filmer, de flesta mÀnniskor Àr anslutna till sina enheter i timmar. Mobildata Àr fortfarande dyra och rÀkningar kan komma över taket om du Àr i roaming. Det finns miljontals offentliga och gratis WiFi-nÀtverk runt om i vÀrlden, till exempel pÄ flygplatser, kaféer, restauranger, butiker, etc. Dessa Àr gratis och du kan ansluta till det utan problem.

HÀr Àr de bÀsta hotspot finder apps för iPhone som du bör prova om du Àr pÄ resande eller reser, etc.

WiFi-karta: FĂ„ gratis WiFi, VPN

WiFi Map Àr ett av de bÀsta apparna för hotspot-sökare för iPhone, ett mÄste-försök. Med det fantastiska stödet till den stÀndigt vÀxande databasen över WiFi-nÀtverk runt om i vÀrlden Àr appen en enda butik. Det ger Ätkomst till hundratusentals WiFi-nÀtverk i alla orter eller stad dÀr du Àr eller dÀr du reser. Appen lÄter anvÀndaren kÀnna till WiFi-anvÀndarnamn och lösenord med bara ett klick.

Appen har en funktion för att testa WiFi-hastighet innan du kan ansluta till den sÄ att du bara spÀrrar pÄ det snabbaste WiFi-nÀtverket. WiFi Map har ocksÄ en VPN-tjÀnst som gör det möjligt att ansluta till WiFi via Virtual Private Network.l Som du vet Àr VPN ett stealth sÀtt att ansluta till internet.

Det finns en funktion för att ladda ner och fĂ„ tillgĂ„ng till offline-WiFi-kartor. Detta kommer att ge information om tillgĂ€ngliga nĂ€tverk, deras lösenord och annan relaterad information. WiFi-gemenskapen bidrar aktivt till WiFi-databasen. Å andra sidan kan du finjustera, lĂ€gga till eller Ă€ndra alla WiFi-nĂ€tverk som du kĂ€nner. Kolla bara tillgĂ€ngliga WiFi-nĂ€tverk, lĂ„s fast ett, anvĂ€nd kartan för att komma nĂ€rmare den och ansluta.

Fördelar:
Mer Àn 100 miljoner WiFi-nÀtverk
VPN för sÀker surfning pÄ internet
Ladda ner offline-kartor för senare

Nackdelar:
PĂ„verkad av annonser

Pris: $ 29.99 per Är | InnehÄller annonser | Ladda ner frÄn App Store: WiFi-karta

Xfinity WiFi Hotspot

Xfinity WiFi HotspotEn annan app för att hitta WiFi med iPhone Àr Xfinity WiFi-hotspot tillgÀngligt för iPhones med iOS 11 och högre. Till skillnad frÄn andra gratis hotspot-findare, behandlar den hÀr appen de tusentals Xfinity WiFi-hotspots runt om i de lÀnder den driver. Den upptÀcker tillgÀnglig Xfinity-hotspot och Àr en av de största leverantörerna av bredbandstjÀnster. Xfinity WiFi Hotspot hittar det nÀrmaste WiFi-nÀtverket som du kan ansluta till det.

Klicka pÄ Near Me sÄ hittar du nÀrmaste Xfinity WiFi hotspot-nÀtverk runt dig med GPS. Den har ocksÄ en funktion för att visa upp kartor med alla hotspots som visas pÄ samma skÀrm som du gÄr till bil.

Den har ocksÄ effektiva och kraftfulla sÀkerhets- och sekretessfunktioner ombord. Du kan ocksÄ ladda ner platser med gratis Xfinity-hotspots som du kan komma Ät senare. Appen krÀver Xfinity-anvÀndarnamn och lösenord, sÄ det kan vara en surr för de som anvÀnder appen som en gratis hotspot-sökare.

Fördelar:
Ansluts till Xfinity-hotspots i nÀrheten
Ladda ner offline-kartor
SĂ€ker hotspot-anslutning

Nackdelar:
Kan bara hitta Xfinity-hotspots
KrÀver Xfinity-anvÀndarnamn och lösenord

Pris: Gratis | Kan innehÄlla annonser | Ladda ner frÄn App Store: Xfinity WiFi Hotspot

WiFi Anywhere Hotspot Analyzer

Wifi Anywhere Hotspot AnalyzerDen hĂ€r appen Ă€r en kombination av WiFi Analyzer som Ă€r appar som hjĂ€lper till att testa hastighet och andra parametrar. Å andra sidan Ă€r den andra halvan en iPhone-hotspot finder som visar en lista över WiFi-hotspots som du kan ansluta till.

Appen visar effektivt nycklar för att logga in om nÀtverket Àr sÀkert. Det upptÀcker ocksÄ överanvÀndning eller hög anvÀndning av data antingen av nÄgon app eller appar. Den upptÀcker ocksÄ hög anvÀndning pÄ grund av nÄgot annat skÀl och varnar omedelbart anvÀndaren om det.

AnvÀndare kan ocksÄ se personer som Àr anslutna till samma nÀtverk och kan ocksÄ utföra ett hastighetstest för nÀtverket.

Fördelar:
Levereras med den inbyggda hastighetstestfunktionen
Anslut till varje sÀker hotspot med tangenter
Varningar för hög anvÀndning

Nackdelar:

NA

Pris: Gratis | Ladda ner frÄn App Store: WiFi Anywhere Hotspot Analyzer

WiFi Finder

WiFi Finder Ännu en iPhone WiFi finder-app Ă€r hĂ€r. WiFi Finder Ă€r tillgĂ€ngligt i 50 000 stĂ€der runt om i vĂ€rlden. Den har tĂ€ckning pĂ„ alla kontinenter utom Antarktis (av uppenbara skĂ€l). Appen sjĂ€lv ger tillgĂ„ng till nĂ€rliggande WiFi-hotspots beroende pĂ„ din plats. Det sparar pengar som annars skulle gĂ„ till att köpa rejĂ€l LTE, 3G och roamingplaner om du besöker nĂ„got nytt land.

Appen i sig ger tillgÄng till alla öppna WiFi-hotspots samt skyddade med sina referenser. WiFi Finder kan hitta hotspots i nÀrheten med GPS eller anvÀndare kan helt enkelt skriva in platsen eller staden och hitta alla tillgÀngliga nÀtverk. De flesta av funktionerna i apparna fungerar Àven i offline-lÀge sÄ det Àr en massiv USP att kreditera.

Bortsett frÄn det kan du lÀgga till nya hotspots med sina referenser eller redigera dem som redan har sparats sÄ att andra kan anvÀnda det. Du kan se en komplett karta över orten eller staden med riktiga WiFi-hotspots och det Àr allt nÀra till hands. Jag skulle sÀga att du bör gÄ till det om du reser till en annan stad eller land eller bara vill njuta av gratis internet.

Fördelar:
Fungerar offline
Hitta WiFi-hotspots i 50 000 stÀder
Kartor med WiFi-hotspots i realtid

Nackdelar:

NA

Pris: Gratis | Kan innehÄlla annonser | Ladda ner frÄn App Store: WiFi Finder

WiFi Finder + karta

WiFi Finder + kartaMed SpeedSpots-databas med massa resurser Àr WiFi Finder Map för nÀrvarande en av de bÀsta iPhone-hotspot-apparna du kan hitta. Appen lÄter anvÀndare söka efter tillgÀngliga WiFi-hotpots i nÀrheten eller nÀr de kommer in i nÄgon ort, stad eller land, etc. Appen kan ocksÄ separera eller filtrera hotspots efter plats, dvs Bar, flygplats, café, hotell, etc.

Appen har ett ton plugin-funktioner som anvÀndare kan betala för att anvÀnda tjÀnster. Det inkluderar möjligheten att ladda ner WiFi-hotspots-kartor och fÄ tillgÄng offline offline med alla internetuppkopplingar. Den lÀgger vidare till en databas med massa-resurser segregerade av hotspot-hastigheten sÄ att anvÀndare kan ansluta de snabbaste i nÀrheten.

Du kan ta bort annonser om du vill och kanske mÄste du betala extra medan samma gÀller för att anvÀnda offline-kartor ocksÄ.

Fördelar:
AnvÀndare Crowdsourced-databas för att hitta WiFi-hotspots
Rangerar hotspots efter sin hastighet
Offline-kartor tillgÀngliga

Nackdelar:
Betala individuellt för att lÄsa upp funktioner

Pris: Gratis | InnehĂ„ller annonser | Inköp i appen (Offline Maps – $ 11.99, Ta bort annonser – $1.99, Offline Maps Deal – $7.99, Offline Maps 1Yr-prenumeration ($9.49), Offline-kartor för 3 mĂ„nader ($4.99)) | Ladda ner frĂ„n App Store: WiFi Finder + karta

Optimal WiFi Hotspot Finder

Optimal WiFi Hotspot FinderKolla in Optimal WiFi Hotspot Finder pÄ din iPhone som körs pÄ iOS 7.0 och ovan. Det har en ny förbÀttrad flikvy. TillgÀngliga inkluderar WiFi-hotspots med realtidsavstÄnd till resor baserat pÄ aktuell trafik. Appen erbjuder kartvy för WiFi-hotspots i nÀrheten eller enligt din sökort, stad eller land. Appen har ocksÄ en dedikerad sökhistorikstabell.

DÀrefter har appen förbÀttrat sin hastighet för kartstift, som nu ser snyggare ut och fungerar effektivt. Du kan sortera WiFi-hotspots efter platstyp. Du kan ocksÄ visa vilken plats som helst med WiFi-nÀtverk i Google Street View dÀr det krÀvs hjÀlp frÄn Google Maps. Du kan hitta WiFi med iPhone helt enkelt genom att starta appen pÄ din telefon och söka efter detsamma.

Fördelar:
Stöder flera sprÄk
Tar trafikinfo för att ge avstÄnd till resan
Visa platser pÄ Google Street View

Nackdelar:
Det Àr ibland svÄrt att logga in
Bugs kan avbryta smidig funktion

Pris: Gratis | Ladda ner frÄn App Store: Optimal WiFi Hotspot Finder

Instabridge

InstabridgeTill skillnad frÄn andra iPhone-hotspot-sökare Àr Instabridge lite annorlunda. Den har en databas med över tre miljoner WiFi-platser i stora stÀder och vet vilket arbete och vilket inte. Detta erbjuder anvÀndarna att bara ansluta till de hotspots som fungerar. Appen anvÀnder data som samlas ihop för SSID: er och lösenord som lÄter anvÀndare ansluta med vetskap om att nÄgon redan hade anvÀnt den.

Appen lÄter anvÀndare ansluta till valfri WiFi helt enkelt frÄn iPhone-instÀllningar och dÀrmed avlasta all raketvetenskap. Appen kan ansluta till alla WiFi som du redan har besökt automatiskt och det Àr allt utan kostnad.

Appen erbjuder internetuppkoppling via sin 3mn WiFi-hotspot-databas utan kostnad. Det har ett enkelt anvÀndargrÀnssnitt som Àr lÀtt att förstÄ och anvÀnda utan problem. Utvecklarna fixar stÀndigt buggar och förbÀttrar deras prestanda vilket har gjort det till poÀng 4.2 ut ur 5 vilket Àr fantastiskt.

Fördelar:
FÄ tillgÄng till internet utan begrÀnsningar
Har en massmedelsinformation om 3mn WiFi-hotspots

Nackdelar:
Problem kan uppstÄ i offline-lÀge

Pris: Gratis | Ladda ner frÄn App Store: Instabridge

Wiffinity

WiffinityI likhet med alla andra gratis hotspot finder-appar som lÄter dig hitta WiFi med iPhone fungerar den hÀr appen pÄ samma sÀtt. Den har en databas med 400 000 hotspots runt om i vÀrlden som anvÀndare kan hitta helt enkelt genom att slÄ pÄ sin GPS. Du kan söka efter en stad eller plats och fÄ lösenordet för alla WiFi som finns angivna i appen.

Wiffinity Àr anonym vilket innebÀr att det inte krÀver nÄgon registrering som Àr ett pluspoÀng. Dessutom lÄter appen sjÀlv fÄ Ätkomst till internet via WiFi-hotspot utan att behöva spilla pÄ mobildatafakturor.

Eftersom WiFi-hotspots finns tillgÀngliga över hela vÀrlden Àr det dessutom det bÀsta för resenÀrer eftersom de ansluter utan internet. Det har ocksÄ ett offline-lÀge som du kan anvÀnda bortsett frÄn de olika andra funktionerna.

Appen har en kuraterad databas som gör det överhÀngande att nÀstan alla lösenord kommer att vara korrekta. Bortsett frÄn detta vÀxer antalet tillgÀngliga hotspots per dag. Du kan söka efter WiFi-hotspots efter platstyp sÄ att det Àr enkelt att separera andra nÀtverk. SÄ det Àr det, det Àr sÄ Wiffinity, en av de bÀsta iPhone-hotspot-apparna fungerar sÄ det Àr ett mÄste-försök.

Fördelar:
FÄ tillgÄng till över 400 000 hotspots över hela vÀrlden
Alltid gratis
Var anonym, inget behov av registrering

Nackdelar:
VÀxande men begrÀnsade hotspots för nÀrvarande

Pris: Gratis | InnehÄller annonser | Ladda ner frÄn App Store: Wiffinity

WiFiMagic av Mandic

WiFiMagicTidigare kÀnd som Mandic magiC, Àr WiFiMagic en av de effektiva gratis hotspot finder-apparna. Den har en databas med ton WiFi-nÀtverk. Appen Àr ett socialt nÀtverk för offentliga WiFi-lösenord som du kan komma Ät efter installationen av appen. Det separerar offentliga WiFi-nÀtverk som kaféer, hotell, restauranger och andra platser.

Appen sparar mycket data och de pengar du annars skulle spendera om du reser till ett nytt land dÀr roamingavgifter Àr exponentiella. Bortsett frÄn det tar appen Àven batteriets livslÀngd eftersom WiFi-nÀt inte har den strömförbrukningen som Ätkomst till 3G eller 4G.

Appen erbjuder en gratisversion dÀr den endast handlar om offentliga WiFi-nÀtverk medan samma gÀller betalade versioner. Du kan gÄ adfria med appen helt enkelt genom prenumeration eller sÄ kan du fÄ premium pÄ kostnadseffektiva prenumerationsplaner.

Fördelar:
Visar en mÀngd WiFi-nÀtverk
Segregera efter arenatyp
Erbjuder gratis internetuppkoppling med allmÀn WiFi

Nackdelar:
GÀller endast offentliga WiFi-nÀtverk
Kraschar ibland
Kan visa fel lösenord

Pris: Gratis | Ta bort annonser – $1.99, Premiummedlemskap – $3.99 | Ladda ner frĂ„n App Store: WiFiMagic av Mandic

Boingo WiFi Finder

Boingo WiFi FinderReser? Boingo WiFi Finder-appen har utsetts till den bÀsta WiFi-tjÀnsten av Global Traveler i Ätta Är i rad. Appen pÄ iTunes erbjuder tillgÄng till mer Àn 1 miljoner hotspots runt om i vÀrlden och vara sÀker pÄ att alla kommer att vara höghastighets WiFi-nÀtverk.

Det skiljer ocksÄ WiFi-nÀtverk baserade pÄ plats inklusive kaféer, flygplatser, restauranger etc. Med en mÀngd abonnemangsplaner kan du fritt vÀlja att fÄ höghastighetsinternet i olika hastigheter. Detta beror pÄ vilken plan du vÀljer, t.ex. Boingo WiFi för Mastercard, Amex Preferred Plan, Boingo Unlimited och andra.

Fördelar:
Inbyggt hastighetstest
Anslut till tusentals WiFi-nÀtverk
Pass-aktiverat för kryptering och snabbare anslutning

Nackdelar:
Har prenumerationsnivÄer
Oavsiktliga anslutningar till tidigare nÀtverk

Pris: Gratis | Boingo iOS varje mĂ„nad – $7.99 | Ladda ner frĂ„n App Store: Boingo

Baserat pÄ de bÀsta 10 Hotspot Finder för iPhone som listas ovan Àr det enkelt att bestÀmma vilken du ska gÄ till. Förutom Boingo WiFi Finder och Optimum WiFi Hotspot Finder, kan alla andra appar som listas hÀr visa offentliga och andra WiFi-nÀtverk utanför sina egna abonnenter.

Enligt mig kan du ladda ner nÄgon av dessa appar dÀr var och en har sina fördelar och nackdelar. Alla dessa appar kan fungera över hela vÀrlden sÄ det Àr en process med test och fel om du vet vad jag menar. Du mÄste anvÀnda flera av dem för att nollstÀlla in en app som du vill anvÀnda nÀr du Àr utanför ditt hem eller stad eller till och med land.