10 gratis webbmallar för mÄlsidor för Photoshop

En mÄlsida har mÄnga anvÀndningsomrÄden. FrÄn att hjÀlpa dig marknadsföra din senaste huvudmagnet, fÄ folk att registrera dig pÄ ditt webinar eller marknadsföra din produkt eller tjÀnst; Din mÄlsida kan göra skillnaden mellan framgÄngen eller misslyckandet med lanseringen.

Du kan hitta mÄnga mÄlsidor pÄ nÀtet och i denna sammanstÀllning har vi satt ihop de bÀsta gratis webbmallarna för mÄlsidor du kan anvÀnda för att fÄ en mÄlsida igÄng snabbt.

Vi har ocksÄ gratis portfölj-PSD-mallar, gratis PSD-mallar för e-handel, gratis PSD-mallar för designbyrÄ och gratis PSD-mallar för blogg och tidskrifter. Om du letar efter en fullstÀndig sammanfattning av PSD-webbmallen, titta pÄ det hÀr inlÀgget.

Mountain – Startsida för landningssida (Envato Elements)

Den första mallen pÄ listan skulle vara ett perfekt val för en landningssida för uppstart av företag. Den har en minimalistisk design och levereras med 4 olika banneralternativ. Mallen innehÄller Photoshop- och HTML-filer.

Mountain Business Startup Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Maker – Gratis PSD-mĂ„lsida

Maker Àr en gratis Photoshop-hemsidamall som har en mörk, modern design. Du kan enkelt anpassa fÀrger och typsnitt sÄ att de matchar ditt mÀrke.

Maker Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

UI-kits landningssidor och mall för webbdesign (Envato Elements)

MÄlsidans och webbdesignmallen för anvÀndargrÀnssnittssatserna har en ren och unik design. Den anvÀnder den moderna materialstilen och innehÄller dussintals designelement och en uppsÀttning 6 mÄlsidor som pÄskyndar din designprocess.

UI Kits Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Flera PSD-mallar för mÄlsida

TÀnk pÄ detta mallpaket om du behöver en mÀngd mÄlsidamallar. Mallen innehÄller flera Photoshop-filer som Àr vÀlorganiserade. Du hittar mÄlsidamallar för produkter, tjÀnster, webbseminarier, startar med mera.

Flera mÄlsidor, webbdesign, Adobe Photoshop-mall, gratis PSD-format

Lander – HTML-mallar för flera mĂ„lsidor (Envato Elements)

Lander Àr en blockbaserad HTML-mÄlsidamall med en ren, minimalistisk och modern design. Blocken i dessa mallar lÄter dig skapa obegrÀnsade kombinationer av innehÄllet vilket resulterar i ett obegrÀnsat antal mÄlsidor.

Lander Multipurpose Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Investeringslandningssida PSD-webbmall

ÖvervĂ€g investeringslandssidesmallen om du behöver en mĂ„lsida utformad för att sĂ€lja en kurs eller ett medlemsprogram. Den hĂ€r mallen har en unik design som Ă€r helt redigerbar i Photoshop.

Investering mÄlsida webbdesign layoutmall i Adobe Photoshop gratis PSD-format

Prestige – Mall för landningssida (Envato Elements)

Prova Prestige-mallen för en mÄngsidig mÄlsidamall med en ren, modern design. Mallen Àr mycket enkel att anpassa och kan anvÀndas för att marknadsföra webbappar, mobilappar och alla typer av marknadsförings- och startwebbplatser.

Prestige Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Gratis mÄlsida för vandringsplats

Denna enkla och rena mÄlsidamall Àr perfekt om du vill meddela lanseringen av din nya webbplats. Mallen innehÄller Photoshop-filer som Àr lÀtta att redigera.

Landning sida vandringssida webbdesign layout Adobe Photoshop mall gratis PSD-format

Moto – Mall för mĂ„ngsidig mĂ„lsida (Envato Elements)

Moto-mallen har 12 olika versioner och kan anvÀndas för alla typer av mÄlsidor. Du kan enkelt redigera HTML- och CSS-filerna för att anpassa den hÀr mallen och fÄ den att Äterspegla ditt varumÀrke.

Moto mÄngsidig mÄlsida Webbdesignlayout Adobe Photoshop Mall Gratis PSD-format

Gratis PSC-mall för landningssida för landkonsult

Agenter och fastighetsbyrÄer kan anvÀnda sig av denna gratis mÄlsidamall som designades i Adobe Photoshop. Mallen har en fÀrgglad men professionell design.

Fastighetskonsulent mÄlsida webbdesign layout Adobe Photoshop mall gratis PSD-format

Gratis PSD UI-kit

Detta gratis mÄlsidakit kan anvÀndas med Photoshop och Sketch och kommer med dussintals komponenter som hjÀlper dig att skapa en minnesvÀrd mÄlsida. Mallarna Àr enkla att anpassa och innehÄller över 80 mönster.

Landningssida webbdesign Adobe Photoshop mall gratis psd-format

Coeus – Cryptocurrency landingssida HTML-mall (Envato Elements)

Coeus Àr en komplett och mÄngsidig mÄlsidamall som Àr perfekt för en kreativ byrÄ eller cryptocurrency-app eller webbplatsens mÄlsida. Denna mÄlsidamall kommer i en ljus och mörk layout och gjordes med BootStrap 4.

Coeus Cryptocurrency mÄlsida HTML webbdesign Adobe Photoshop mall gratis PSD-format

Gratis webbmall upp till landningssidekoncept

Upto Landing Page Àr en helt redigerbar mÄlsidamall i Adobe Photoshop. Den har en ren och modern design och kan anvÀndas för att tillkÀnnage lanseringen av din start.

Upp till landningssida Koncept webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Gratis DuckPack-mÄlsidor för landningssidor

Denna kreativa mÄlsidamall designades i Photoshop och innehÄller flera filer som du kan anvÀnda som utgÄngspunkt för din mÄlsidedesign. Mallen har underbara bilder i full bredd och modern typografi.

DuckPack mÄlsida Webbdesignlayout Adobe Photoshop Mall Gratis Psd-format

Meetup – Gratis hemsida PSD

Om du behöver en mÄlsidamall som hjÀlper dig att sÀnka din lansering Àr Meetup-mallen precis vad du behöver. Den hÀr mallen har en vacker nedrÀkningstimer sÄ att du kan generera publicitet och locka mÀnniskor med din lansering.

Meetup Event Landing Page webbdesign Adobe Design Photoshop mall gratis PSD-format

Gratis mÄlsidamall för mobilapp

Denna gratis mobilapp-mÄlsidamall har en ren och modern design. Det Àr en helt redigerbar PSD-mall. Du kan anvÀnda den för att skapa hemsidor för hemmaplan och webbapplikationer, SaaS-företag, produkter och mer.

Mobilapps landskapsdesign design Adobe Photoshop mall gratis psd-format

Oavsett vilken typ av mÄlsida du behöver skapa, finns det ingen brist pÄ mÄlsidor för kvalitet pÄ internet. AnvÀnd denna sammanfattning som en utgÄngspunkt för din mÄlsidainspiration eller ladda ner en av mallen för att komma igÄng med att utforma din mÄlsida.