10 typer av bÀsta och mest rekommenderade routermÀrken

Router Àr en enhet eller enhet som tjÀnar till att skicka internetpaket via ett nÀtverk till sin destination. Denna process kallas ofta Routing och involverar 3 lager av OSI-protokolllagret Lager sju lager.

Genom att anvÀnda en router kan du ansluta tvÄ eller flera nÀtverk sÄ att du kan fortsÀtta internet till ett annat nÀtverk, annorlunda Àn det Switch vilket Àr mer troligt att ansluta flera enheter för att bilda ett Local Area Network (LAN). Denna router anvÀnds ofta i TCP / IP-baserade nÀtverk.

För sjÀlva routerns mÀrke finns det olika sorters behov eftersom anvÀndningen av internetfaciliteter verkligen Àr mest efterfrÄgad just nu. Och en routers existens har blivit nÄgot som alltid mÄste existera. I den hÀr artikeln kommer författaren att granska nÄgra vÀlkÀnda routermÀrken och det mest anvÀnda som referensmaterial om du vill köpa en router eller bara för ytterligare kunskap.

Olika typer av routermÀrken

Det finns faktiskt vÀldigt mÄnga mÀrken av W-Fi-routrar som har cirkulerat i Indonesien, sÀrskilt i vÀrlden. Men vi samlar bara nÄgra fÄ som verkligen ganska ofta anvÀnds och erkÀnts för sina förmÄgor. Omedelbart Àr en fullstÀndig genomgÄng av de olika routrarnas mÀrken nedan:

1, Cisco

Cisco Router

Det första Àr ett vÀlkÀnt varumÀrke och respekteras vÀl inom Wireless Router-industrin, Cisco-varumÀrket. I sjÀlva verket Àr en av produkterna frÄn Cisco ocksÄ en nÀtverkssimuleringsprogramvara som Àr ganska allmÀnt anvÀnd, eftersom det inte Àr förvÄnande att detta mÀrke erkÀnns som ett av de bÀsta.

Denna Cisco varumÀrkesrouter Àr en enhet som har förmÄgan för nÀtverkshantering allt frÄn smÄ och stora rÀckvidd. Dessutom Àr det naturligtvis mÄnga stora företag som anvÀnder den hÀr routern pÄ grund av dess kvalitet och stora namn.

2, MikroTik

proxy router

Mikrotik Àr i princip en viss programvara men anvÀnds ofta som en router. AnvÀndningen av denna Mikrotik-router tros vara ett av de mest pÄlitliga mÀrkena och innehÄller olika funktioner som behövs för att upprÀtta IP-nÀtverk och trÄdlösa anslutningar. Inklusive lÀmpliga som ocksÄ anvÀnds för ISP: er (Internetleverantörer), hotspot-leverantörer och Warnet-företag.

3, TP-LINK

TP-LINK-router

I Indonesien Àr varumÀrket TP-LINK Router ett av de mest anvÀnda mÀrkena. Det beror pÄ att vissa internetleverantörer (Wi-fi) ofta ocksÄ anvÀnder routrar med det hÀr mÀrket. Med det faktum att det bevisar att kvaliteten pÄ denna router inte behöver ifrÄgasÀttas. Förutom denna TP-LINK Router har ocksÄ ett ganska överkomligt pris och har en mÀngd olika varianter.

4, Linksys

Linksys router

NÀsta Àr Linksys router, som Àr en av routeprodukterna frÄn USA, och Àr ganska professionell eftersom den har körts sedan 1988. Linksys router har flera intressanta funktioner, varav en Àr Parenting Control. Denna funktion gör det enkelt för förÀldrar att övervaka anvÀndningstiden och kan ta reda pÄ internetaktiviteter som utförs av barn.

5, TĂ€ltet

RoutertÀlt

Tenda-varumÀrkesrutern klassificeras som en överlÀgsen typ av router pÄ grund av dess funktioner och sofistikerade. Detta bevisas av dess förmÄga att stödja Wi-Fi AC-standarder generering till 5 och har en ganska stor dubbelt bandhastighet och nÄr 1167 Mbps. En annan funktion som erbjuds av mÀrket routern Tenda Àr förmÄgan att avge en Wi-Fi-anslutning bÀttre, den kan till och med trÀnga igenom vÀggar tvÄ gÄnger bÀttre Àn routrar i allmÀnhet.

6, Huawei

Huawei router

NÀsta Àr routern Huawei-typ som klassificeras som multifunktionell och som redan stöder 4G-nÀtverk sÄ att internethastigheten inte Àr i tvivel. Dessutom har detta varumÀrke Huawei ocksÄ tvÄ hÀndelser i internetÄtkomst genom att anvÀnda en kabel som Àr ansluten via en ISP eller med ett SIM-kort för olika operatörer (GSM eller CDMA) i Indonesien.

7, NETGEAR

NETGEAR-router

Denna Netgear-mÀrkesrouter tenderar att öka hastigheten pÄ internetÄtkomst. Netgear inser att det Àr ett mÄste att ha en hög och stabil internetÄtkomsthastighet och detta har Àntligen blivit en av de överlÀgsna funktionerna som erbjuds till indonesiska familjer. Förutom att du vÀljer en internetleverantör mÄste du ocksÄ övervÀga att vÀlja typ av router sÄ att anvÀndningen kan fortsÀtta att vara stabil.

8, D-Link

D-Link router

NÀsta router Àr ocksÄ en av de mest gynnade indonesiska familjerna, varumÀrket Àr D-Link. Denna D-Link Wi-Fi Router Àr mycket populÀr eftersom den Àr ganska prisvÀrd men har flera fördelar. En av dem Àr Repeater Mode-funktionen, som ger möjlighet att utöka rÀckvidden för internetanslutningen sÄ att den kan anvÀndas i hela huset ytterligare.

9, ASUS Router

asus router

Det hÀr mÀrket Àr förmodligen för de flesta mer bekant med bÀrbara datorer och prylar som fokuserar pÄ spel, men gör inga misstag för nÀrvarande ASUS har ocksÄ en routerprodukt med betydande kvalitet.

En typ av router har till och med en mycket hög dubbelbandsförmÄga att nÄ 1,9 Gbps. Det kommer ocksÄ med en sÀkerhetsfunktion som heter AiProtection nÀr du anvÀnder den för att surfa pÄ internet. Naturligtvis ju mer en kÀnsla av sÀkerhet, sÀrskilt för mobilanvÀndare, formen Àr ganska excentrisk.

10. TOTOLINK

TOTOLINK-router

Sist men inte minst ett av routermÀrkena frÄn Hong Kong, Kina. För vissa mÀnniskor kanske det lÄter konstigt, men uppenbarligen har företaget som tillverkar Totolink-routrar redan mer erfarenhet i vÀrlden av hÄrdvarunÀtverk.

Totolink Wi-Fi Router har till och med ISO14001-2004 och ISO9001-2008 certifikat, sÄ kvaliteten bör garanteras. Dessutom Àr Totolink-routerns hastighet ocksÄ ganska hög och kan upprÀtthÄlla sin stabilitet.