11 BĂ€sta TikTok (Musical.ly) alternativ-appar 2019

Ursprungligen kÀnd som Musical.Iy har TikTok blivit en av de mest populÀra och anvÀnda videoproduktionsapparna. Det har visat massiv tillvÀxt under en kort period pÄ fyra Är och erbjuder en bra destination för musikvideoproducenter.

TikTok videoapp utvecklades med en idé att ge en gemensam plattform för mÀnniskor som gillar att skapa lÀppsynk och musikvideor men har gÄtt lÄngt framÄt Àn sÄ.

Det anvĂ€nds av miljontals anvĂ€ndare för att skapa roliga, kĂ€nslomĂ€ssiga och pedagogiska videor. Det var ursprungligen utformat för att tjĂ€na unga men har lyckats sprida sina rötter över alla Ă„ldrar. Även om TikTok onekligen Ă€r det bĂ€sta alternativet för att skapa videoklipp, finns det nĂ„gra utmĂ€rkta TikTok-alternativ tillgĂ€ngliga för anvĂ€ndning.

LÄt oss ta en titt pÄ nÄgra av de videoprogram som liknar Tik Tok.

TikTok (Musical.ly) Alternativ-appar 2019 | 11 bÀst

1. Dubsmash – Musikvideor

Dubsmash - BĂ€sta appen som Tik Tok

Dubsmash började trenden med lÀppsynkroniseringsfilmer och förtjÀnade sÀkert en plats pÄ listan över bÀsta appar som Tik Tok. Applikationen har vuxit med tiden och kan anvÀndas för att spela in musikvideor, ljud och citat.

Det tros hÄlla det mest omfattande ljudbiblioteket, som inkluderar roliga musikaliska ljud, bÀsta TV-citat och senaste filmdialoger. Du kan anvÀnda den för att dubba alla dessa ljud i din röst.

AnvÀnd den för att spela in och titta pÄ bÀst-dubblerade videor i Dudsmatch-communityn. Om du vill kan du ocksÄ Àndra och redigera dina videor med olika klistermÀrken och texter för att göra det mer livligt och attraktivt.

Applikationen Àr kompatibel med bÄde iOS- och Android-enheter och kostar ingenting alls.

Android iOS

2. Gilla – Tidigare LIKE Video

Likee - bÀsta appen för videoframstÀllning

Börja din otroliga resa med videoproduktion med denna populÀra app. AnvÀnd den för att göra tillgÀngliga videor av dansförestÀllningar, videostatus, lÀppsmakande musik och mÄnga fler.

Med denna funktionsrika applikation fÄr du tillgÄng till över 300 + unika effekter och videoredigeringsverktyg tillsammans med en massiv samling musikklipp.

FörinstÀllda filter, touch magiska graffiti, Al-powered superpowers och 4D Magic gör som ett perfekt alternativ till mycket Àlskade TikTok video app.

Dessutom lÄter du dig dela dina inspelade videor pÄ Snapchat, Facebookoch andra sociala nÀtverksplattformar. Kompatibel med Android-enheter

Android iOS

LÀs ocksÄ: Topp 10 bÀsta gratis videosamtalappar för Android 2019

3. Funimate – Video Musical Editor

Funimate - Alternativ till Tik Tok

Funimate kan, mer Àn ett alternativ till Tik Tok-appar, övervÀgas i nivÄ med det med sin tÀta packade funktionalitet. Du kan anvÀnda den för att skapa videoslingor, sammanstÀlla olika videoklipp tillsammans med lÄngsamma videor.

Dessutom fÄr du tillgÄng till dess enorma musikbibliotek, som kan fungera som en perfekt bakgrundsmusik för dina videor. Det kommer ocksÄ med flera förinstÀllda avancerade videoeffekter tillsammans med magiska musikvideor.

Du kan ocksÄ anvÀnda den för att slÄ samman videor, lÀgga till klistermÀrken och kommentarer.

Android iOS

4. Triller – Social video-plattform

Triller - bÀsta app som Tik Tok

Om du letar efter en app för videoinspelning liknar Tik Tok, dÄ kan Thriller vara rÀtt val. Den levereras med en avancerad algoritm för automatisk redigering, gör inspelningen och lÀmnar resten Ät den.

Du kan anvÀnda dess videoredigeringsverktyg för att tillÀmpa olika filter, klippa och klippa videor, samarbeta dem och Àntligen publicera dem pÄ sociala mediesajter.

Det fungerar pÄ bÄde Android- och iOS-enheter.

Android iOS

5. Cheez – Roliga videor & dans

Cheez-app som Musical.ly

Cheez lÄter dig göra videoklipp, mode- och komedievideo mer Àn enkelt att göra, och om din video fÄr tillrÀckligt med likes och delar kan du till och med vinna ett pris.

AnvÀnd den för att klippa och klippa dina videor och lÀgga till olika klistermÀrken, filter och visuella effekter för att göra din video livlig. Om du vill ha en app som du kan upptÀcka och skapa fantastiska videor med, kan Cheez vara ett bra alternativ för dig.

Appen fungerar bra pÄ bÄde iOS- och Android-plattformar och Àr ett perfekt Tik Tok-alternativ.

Android iOS

6. Vigo Video – Rolig kort video

Vigo Video - Video Maker App

Vigo Video Àr en enkel Video Maker-appen med vilken du kan göra korta och roliga videor. Det kommer med flera animerade effekter, filter och klistermÀrken som kan ge liv till dina videor.

Det bÀsta med den hÀr appen Àr om din video fÄr flera likes och delar sÄ fÄr du betalt för den.

Android iOS

7. Kwai – Daglig status och social videogemenskap

Kwai - App liknande Tik Tok

Om du letar efter en app som liknar tik tok, kan Kwai vara ett lÀmpligt alternativ för dig. Appen har en mÀngd funktioner att erbjuda, som inkluderar animerade filter, olika textsnitt, dynamiska klistermÀrken, 4D-rörelseseffekt och mÄnga fler.

AnvÀnd den för att spela in lÀppsynkroniserad video pÄ din favoritlÄt och tjÀna belöningspoÀng om du fÄr miljoner fans och recensioner.

Android iOS

MÄste lÀsas: 5 BÀsta sÀtten att Ladda Ner inbÀddade videor gratis

8. Lomotif – Music Video Editor

Lomotif Video Making App Som Tik Tok

Lomotif Àr en annan bÀsta videoprogram som Tik Tok. Appen lanserades ursprungligen för iOS-anvÀndare men introducerades senare ocksÄ för Android-plattformen.

Du kan anvÀnda den för att spela in; beskÀra, trimma, zooma in ut dina videor. Dessutom lÄter du dig lÀgga till foton, videoklipp, musik och göra ett collage. Du kan anvÀnda den för att spela in födelsedags- och jubileumsmeddelanden, som kan delas pÄ Facebook, Instagramoch andra sociala medieplattformar.

Android iOS

9. Fyrverkeri – BĂ€sta korta videor

Fyrverkeringsvideo-app

Fyrverkeri Àr en relativt ny aktör pÄ marknaden. AnvÀnd den för att spela in videor och dela dem pÄ sociala medier.

Du kan delta i olika utmaningar för att vinna fantastiska kontantpriser och belöningar.

Android iOS

10. Shabaam – GIF med ljud!

Shabaam

Med Shabaam kan du göra fantastiska videor och GIF för att fira ett evenemang med dina vÀnner och familj. AnvÀnd den för att skapa videor, spela in ljud och dubba din röst och dela dem.

Den nuvarande versionen Àr en betaversion av appen, sÄ du kan se nÄgra buggar nÀr du anvÀnder den.

Android

11. Flipagram

Flipagram

Flipagram Àr en annan video som gör en app som liknar Tik Tok. Det fungerar vackert pÄ iOS-enheter och har en massiv samling lÄtar.

AnvÀnd det förinstÀllda filter och redigeringsverktyg för att skapa fantastiska videor och mashups.

iOS

Avslutar

SÄ det hÀr Àr nÄgra av bÀsta alternativ till Tik Tok-appen. VÀlj den mest lÀmpliga för att slÀppa loss din kreativitet och göra fantastiska videor.

BildkÀlla: App Store

0 Shares