12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020

Letar du efter en sekretessapp som inte bara kan skydda din Android-enhet men ocksÄ förbÀttra din online-sÀkerhet? DÄ kommer den hÀr bloggen sÀkert att hjÀlpa dig.

Med det stÀndigt ökande beroendet pÄ internet har integritet blivit ett betydande problem. Den digitala vÀrlden tillhandahÄller en redo plattform för cyberbrottslingar och datatjuvar, vilket bidrar till smarttelefonanvÀndarnas sÀkerhetsproblem.

VÄr smartphones och datorer har en otrolig mÀngd kÀnslig och konfidentiell information, inklusive e-postmeddelanden, kontakter, personlig information, bilder, bankinformation och mÄnga andra. TillrÀcklig sÀkerhets- och integritetsapp Àr vad vi behöver för att sÀkerstÀlla rÀtt integritetsnivÄ.

Tack och lov finns det flera sekretessappar för Android-enheter som kan ta hand om vanliga sÀkerhetsproblem och behov. HÀr Àr vÄrt val för BÀsta Android-appar för att skydda din integritet online. VÀlj en för att skydda dina hemligheter frÄn oönskade hÀnder.

BÀsta Android-appar för att skydda din integritet online:

1. Express VPN

Express VPN En webblÀsare utan VPN-anslutning Àr mycket sÄrbar. En bra VPN-anslutning krypterar dina data och skyddar alla onlineaktiviteter och digitala utskrifter frÄn oönskade ögon. Det finns flera alternativ pÄ marknaden, men Express VPN sticker ut bland sina konkurrenter.

Med sitt krypteringsprotokoll av militÀr kvalitet, massivt servernÀtverk och snabb hastighet, ExpressVPN rankas konsekvent som en av de bÀsta sekretessapparna för Android.

Det döljer onlineaktiviteter, de webbplatser du besöker, tillsammans med inkommande och utgÄende trafik frÄn spioner och övervakningsorgan.

Njut av sÀker och anonym surfing med detta fantastiska verktyg. Den har ocksÄ en 24 /7 kundsupportteam tillsammans med en livechattstödmekanism. Det kommer ocksÄ med en 7-dag gratis prov.

Ladda ner för Android

LÀs ocksÄ: 11 bÀsta app-lÄsappar för Android 2019

2. Orbot

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 1

Med Orbot kan anvÀndare enkelt komma Ät Tor-nÀtverket och njuta av sÀker surfing utan att oroa sig för att spÄra sin plats. Det smart kryptering och leder din plats genom flera system som skyddar dig mot övervakning och spionaktiviteter.

Men med sÄ mycket rörelse kan du uppleva en lÄngsam anslutningshastighet ibland, men allt-i-allt Àr det en bra avvÀgning.

Ladda ner för Android

3. DuckDuckGo

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 2DuckDuckGo. Man ser ofta att stora surfmotorer som Google och Bing spÄrar dina onlineaktiviteter och delar dem med tredjepartsbyrÄer.

Ibland placerar de ocksÄ virtuella cookies i din sökmotor för att övervaka dina sök- och surfvanor. Det Àr hÀr integritetsappar som DuckDuckGo kommer in och fungerar som en drop-in-ersÀttare för vÄra populÀra sökmotorer och webblÀsare.

Det sÀkerstÀller att ingen data spÄras och undviker lÀckage av information till tredjepartsbyrÄer. Sök privat och förbÀttra ditt krypteringsskydd med denna fantastiska sÀkerhetsapp.

Njut av en annonsfri erfarenhet med DuckDuckGo och dölja din sökplats frÄn obehörig Ätkomst.

Ladda ner för Android

4. Gratis OTP Authenticator

Gratis OTP Authenticator Att skydda dina konton med s 2FA Àr ett smart sÀtt att skydda dem. Det lÀgger till en andra form för att identifiera information till ditt primÀra lösenord och anvÀnds av flera webbplatser och sociala mediekonton.

SÄdana appar genererar en unik engÄngskod och skickar den till det registrerade mobilnumret, vilket betyder att ingen kan logga in pÄ ditt konto utan bÄda informationen.

Gratis OTP Authenticator Àr en sÄdan app som lovar sÀker inloggning. Det Àr en verktyg för generering av öppen kÀllkod vilket gör kontohackning nÀstan omöjlig. Det vackraste med Free OTP Authenticator Àr att den inte spionerar pÄ dig som Google.

Ladda ner för Android

5. ProtonMail

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 3

ProtonMail Àr en vÀlkÀnd krypterad e-posttjÀnst och kan fungera som ett perfekt alternativ till stora e-postplattformar. Det erbjuder en-till-Àn-kryptering och hÄller din e-post privat och sÀker. Det krypterar dina e-postmeddelanden automatiskt och lovar noll Ätkomst.

Ladda ner för Android

6. Firefox Addons

Firefox Addons Firefox webblÀsare för Android-enheter erbjuder privat och snabb surfupplevelse. Det skyddar dig frÄn hackare genom att skydda dina surfningssessioner. Du kan dock vÀlja olika tillÀgg för att förbÀttra sÀkerheten och hastigheten för surfningen pÄ dina Android-enheter.

Om du vill installera tillĂ€gg startar du din Firefox-webblĂ€sare och öppnar menyalternativet. DĂ€refter klickar du pĂ„ knappen "Verktyg". Öppna sedan menyn "TillĂ€gg" och vĂ€lj önskade tillĂ€gg som du vill lĂ€gga till i din standardwebblĂ€sare.

Det förbÀttrade skyddet som erbjuds skyddar inte bara din privata information utan ocksÄ blockerar oönskade annonser och cookies. Det tillhandahÄller ocksÄ ett privat surflÀge, vilket underlÀttar automatisk radering av surfhistoriken.

Annonsblockerare och lösenordshanterare Àr nÄgra av de framtrÀdande anvÀnda Firefox Addons.

Ladda ner för Android

7. Lite

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 4

Abit hjÀlper dig att bekÀmpa denna frÄga. Det fungerar pÄ en Bitmessage-protokollmekanism, vilket innebÀr en sÀkerhet för alla meddelanden som du utbyter.

Det erbjuder ett perfekt sÀtt att dölja din identitet frÄn snoopers och hackare.

Ladda ner för Android

8. Kyms

12 bĂ€sta integritetsappar för Android Ă„r 2020 5”KyCalc.” Den döljer dina foton och videor i ett krypterat valv, som bara kan nĂ„s med ett lösenord eller en pinkod.

Det fungerar ocksÄ som en verktygsmotor för att överföra media, och med sin inbyggda webblÀsare kan du direkt spara alla dina nedladdade mediefiler i valvet.

Njut av ytterligare ett lager dold sÀkerhet med denna bÀsta Android-sekretessapp.

Ladda ner för Android

9. tystas

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 6

Dölj dina ursprungliga kontaktuppgifter genom att skapa ett tillfÀlligt nummer med Hushed. Det falska numret kan anvÀndas för att fylla onlineformulÀr och fylla undersökningar.

AnvÀnd den hÀr praktiska appen för att dölja din anrops-ID med ett tillfÀlligt nummer, skicka anonyma meddelanden, ringa privata samtal och hantera flera telefonlinjer. Du kan ocksÄ anvÀnda den för online-datering och köp och försÀljning pÄ lokala annonser.

Hushed kommer med flexibla förbetalda planer, vilket innebÀr att du kan betala enligt dina kort- och lÄngsiktiga krav.

Ladda ner för Android

LĂ€s mer: SĂ€tt att skydda dig mot cyberbrott

10. LastPass

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 7

Ett sÀkert lösenord lÀgger till dina sÀkerhets- och sÀkerhetsnivÄer, och det Àr precis vad LastPass gör för dig. Det hjÀlper dig att skapa starka lösenord som du snabbt kan sÀkra dina konfidentiella data och information.

Sekretess-appen för Android-enheter lÄter dig ocksÄ Àndra lösenord med jÀmna mellanrum automatiskt. Njut av ett enkelt och bekvÀmt sÀtt att sÀkra dina konton med LastPass.

Ladda ner för Android

11. SmartApplock

12 bÀsta integritetsappar för Android Är 2020 8

Detta innebÀr att om nÄgon lyckas passera skÀrmlÄsbarriÀren, kan de enkelt njuta av en sniktitt i din gadget. SmartApplock Àr byggd för att tillgodose detta krav. Med detta praktiska och lÀttanvÀnda verktyg kan du lÄsa enskilda appar pÄ din Android-enhet.

Den anvÀnder starka lösenord för att blockera konton för sociala medier och skydda dina viktiga personuppgifter.

Ladda ner för Android

12. Hitta min enhet

Hitta min enhet Hitta min enhet fungerar pÄ liknande linjer som Hitta min iPhone. Google utvecklar den och hjÀlper till att spÄra och lokalisera den förlorade utrustningen.

Det hjÀlper dig att se dess platsinformation gör att du ocksÄ kan lÀmna ett Äteruppringningsnummer.

Ladda ner för Android

Avslutar

SÄ det hÀr Àr nÄgra av de bÀsta sekretessapparna för Android-enheter. VÀlj en som bÀst passar dina behov för att lÀgga till ett extra lager av sÀkerhet pÄ din enhet.

Det rekommenderas dock alltid att du följer ett sÀkert sÀkerhetsprotokoll för att undvika att bli instÀngd i oönskade situationer. AnvÀnd en lÀmplig VPN-anslutning och vara vaksam mot upprÀtthÄlla din datasekretess och online-sÀkerhet.

BildkÀlla: Google Play Store