12 bÀsta webblÀsarspel som alla ska spela

Varför letar du efter de bÀsta webblÀsarspelen? Kanske du vill ha lite billig men underhÄllande upplevelse online, eller hur?

Vad Àr bra i webblÀsarbaserade spel?

Det enda kravet pÄ webblÀsarspel Àr en uppdaterad webblÀsare med en aktiv internetanslutning. De Àr inte bara praktiska eller lÀttillgÀngliga utan Àr ett roligt sÀtt att interagera med tusentals andra spel frÄn hela vÀrlden.

Dessutom krÀver inte webblÀsarspel nÄgon installation för att spela det. De spelas pÄ internet med en webblÀsare som ocksÄ Àr ganska lÀtt för dem som inte har rÄd med dyra hÄrdvara eller programvara att spela spel.

En annan pluspoÀng Àr att dessa spel finns i olika genrer, inklusive strategi, skyttar, pussel, etc. och Àr vanligtvis gratis att spela.

I det hÀr inlÀgget har vi sammanstÀllt en lista över bÀsta gratis webblÀsarspel till dig.

Kolla in det.

Du kanske ocksÄ gillar:

BĂ€sta spel som World of Warcraft

BÀsta onlinespel för PC

BÀsta webblÀsarspel för varje spelÀlskare

#1. Powerline.io

Powerline - bÀsta webblÀsarspel

Hur mycket Àlskar du det klassiska Snake-spelet? Om ditt svar Àr vÀldigt mycket, Àr Powerline.io ett annat spel du kan prova.

Spelet Àr specifikt utformat för att samla sÄ mycket energi som möjligt för att öka lÀngden pÄ Neon-ormen, vilket kan göras med piltangenterna.

Det viktigaste du behöver komma ihÄg i detta webblÀsarbaserade spel Àr att din orm kommer att dö sÄ snart huvudet berör en annan orm eller sin egen glödande kropp.

Om du nÀrmar dig en annan Neon-orm fÄr du ocksÄ en hastighetsökning.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#2. Street Skater

12 bÀsta webblÀsarspel som alla ska spela 1

MÄlet med Street Skater Àr att samla sÄ mÄnga mynt som möjligt utan att dö. Det Àr ett retro-stil skridskor spel som liknar draken spelet. I det hÀr spelet kontrollerar du en skateboarder för att utföra nÄgra slÀta ollies och kickflips.

Du kan Äka skridskor genom den tillhandahÄllna vÀgen och se till att inte trÀffa ett hinder som en jÀrnstÄng, lyftblock etc. dÀremellan. Om du trÀffar nÄgot hinder flyger ditt huvud av och kroppen krossas i stycken som glas.

Tryck bara pÄ mellanslagstangenten nÀr du ser ett hinder pÄ din vÀg. Samla sÄ mÄnga mynt du kan och slÄ rekorden.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#3. Abobos stora Àventyr

Abobos Big Adventure-Browser-baserade spel

Om du vill uppleva klassiskt Nintendo NES-spel Àr Abobos Big Adventure för dig. Det Àr en action-RPG dÀr du spelar som Abobo frÄn Super Dragon-franchisen medan du kÀmpar dig igenom skurkar som Donkey Kong och vÄg efter vÄg av hÀngmÀn med olika kapaciteter.

Det Àr en respektfull hyllning till 8-bitgenerations videospel, med god smak och alla nödvÀndiga moderna detaljer inkluderade.

Spelet lÀgger till nya funktioner som speciella attacker, minispel och prestationer för att ge det en variation.

WebblÀsare som stöds: Krom

#4. Linerider

12 bÀsta webblÀsarspel som alla ska spela 2

Ett annat av de bÀsta gratis webblÀsarspelen som finns pÄ marknaden Àr Linerider, som Àr ett fysikbaserat simuleringsspel. I det hÀr spelet mÄste du visa upp dina fÀrdigheter för att spela genom att rita ett spÄr för ryttaren. DÄ kan pojken som sitter pÄ en slÀde rida pÄ det spÄret.

Du kan skapa slÀta vÀgar eller gÄ pÄ riskfyllda vÀgar för att göra stunts och nÄgra högflyvande manövrar efter att ha anvÀnt hastighetsknappen. Du mÄste ocksÄ komma ihÄg att du alltid drar realistiska vÀgar.

Detta spel erbjuder ocksÄ flera inbyggda nivÄer som har fantastiska musikspÄr.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#5. Blast Arena

Blast Arena

Spelet börjar med ett labyrint-omrÄde konstruerat av sten och metalliska rutor, tillsammans med andra spelare. Ditt mÄl Àr att placera bomber och stenmurar och stenar för att samla föremÄl.

NÀr tillrÀckligt med klipporna har rensats bort kan du nÄ de andra spelarna och fÄnga dem i din bombs explosion. I början har du bara en bomb att arbeta med. Antalet och kraften pÄ dina bomber ökar efter förstörelsen av nÄgra tre stenar.

Personen som samlar in det högsta antalet nummer utan att dö kommer att vinna spelet.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#6. Nightpoint

Nightpoint - webblÀsarbaserade spel

Nightpoint Àr för dig som Àlskar Zombie genres-spel. Det Àr ett RPG-spel med flera spelare dÀr du kÀmpar mot massor av zombies och tÀvlar mot andra spelare pÄ topplistan.

Du spelar som en soldat som mÄste skjuta allt runt honom. Skjut och döda zombierna men undvik ocksÄ att skjutas av andra spelare för att överleva.

Ditt spel börjar med en enkel pistol, men senare kan du uppgradera till bÀttre med bÀttre noggrannhet och rÀckvidd. Och allt beror pÄ antalet zombies du dödar. Ju fler zombies du dödar, desto fler poÀng fÄr du, och detta gör att du kan fÄ uppgraderingar.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#7. treor

Det huvudsakliga syftet med Threes-spelet Àr att göra större siffror genom att blanda upp brickor med samma vÀrde innan brÀdet fylls och du inte lÀngre kan flytta fler brickor.

Mer specifikt mÄste spelaren glida runt brickor pÄ ett spelbrÀde och kombinera 1s och 2s till 3s. Sedan kombinerar de multiplar av 3 för att bilda större siffror.

För att spela det hÀr spelet behöver du inte bara matematiska fÀrdigheter, utan du mÄste ocksÄ vara strategisk för att maximera din speltid innan du tar slut.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#8. TacticsCore.io

TacticsCore-fun webblÀsarspel

Ett annat av de populÀra webblÀsarspelen Àr TacticsCore.io som sÀtter dig i en kamp mellan tvÄ fraktioner; Röd och blÄ. MÄlet Àr att jaga fiendens fraktion och förstöra deras bas.

Spelare startar spelet genom att helt enkelt vÀlja för en mÀngd olika fighter- eller krigsmaskiner, var och en med olika kapacitet och svaghet. Grafiken Àr ganska grundlÀggande och pÄminner om Àldre realtidsstrategispel.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

#9. The Revenge Of The Kid

The Revenge Of The Kid

Revenge Of The Kid Àr ett fascinerande rollspel i det vilda vÀstern dÀr du mÄste hÀmna mordet pÄ den Àlskade.

I varje omgÄng finns det ett brett utbud av vapen för att förstöra alla fiender och döda fyra drottningar av förrÀdare Mitche, Earl, Clint och Nuneze i skjutpilar. Ladda, sikta och skjut rÄnaren som stÄr pÄ plattformen.

Kassera banditerna som stÄr i din vÀg och Duel to Death med dina fiender för att fÄ din hÀmnd!

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

# 10. Sunset Bike Racer

Sunset Bike Racer

Om du Àlskar spel som involverar cykling och stunts Àr Sunset Bike Racer spelet för dig. NÀr du spelar spelet kan du styra saker mycket enkelt bara genom att trycka pÄ mellanslagstangenten för att accelerera, vÀnster- / högerpiltangenterna för att rotera i luften, hÄll ner Skift-knappen för att öka, Ctrl-tangenten för att trycka pÄ bromsen.

Spelet belönar dig med stjÀrnbetyg och att tjÀna stjÀrnor; du mÄste hÄlla pÄ banan i ett visst antal sekunder.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

# 11. Tetris

Tetrisfria webblÀsarspel

Tetris Àr det populÀra blockarrangemangsspelet dÀr du mÄste gÄ med block i olika former sÄ att de smÀlter in och gör att linjen de faller i försvinner.

Spelet Àr utan tvekan vÀldigt fÀrgrikt och roligt. HÀr fÄr du tre lÀgen att spela frÄn, maraton, upptÀcktsresande och galax.

MÄlet Àr att tjÀna poÀng genom att rensa horisontella linjer, men det Àr de neonfÀrgade blocken som ger en fÀrskhet till det klassiska spelet.

Du skulle gÀrna spela detta spel hela tiden eftersom dess kontrollsystem Àr vÀnligt och har ett enkelt grÀnssnitt ocksÄ.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

# 12. Snigelbob

Snigelbob

Om du Àr bra pÄ att planera och göra strategi Àr du perfekt för att spela Snail Bob, ett av de roliga webblÀsarspelen dÀr ute.

I det hÀr spelet mÄste du anvÀnda perfekt timing och lite fysikförmÄga för att rÀdda en snigel frÄn olika scenarier.

Du behöver bara anvÀnda din strategiska tankesÀtt och snabba fingrar för att leda snigeln till utgÄngsdörren.

Byggnadens layout Àr enkel, men de mekaniska fÀllorna och det integrerade systemet i de enskilda avsnitten gör det mycket komplicerat att hjÀlpa snigeln.

WebblÀsare som stöds: Chrome, Firefox

Sista ord

SÄ detta Àr vÄr lista över bÀsta webblÀsarspel som definitivt kommer att ge dig lite extra underhÄllning utan kostnad.

De Àr gratis att spela och Àr lÀtta att installera. Det enda kravet Àr en internetanslutning och webblÀsare (Google eller Chrome.)

BerÀtta vilket webblÀsarbaserat spel du gillade mest. HÄll ögonen öppna för fler sÄdana uppdateringar.