12 De bÀsta vattentÀta vÀskorna för iPhone 11 Pro

SÀtt skyddet i framkant, Apple har fördubblat vattenmotstÄndet pÄ iPhone 11 Pro. Nu kan den motstÄ vatten upp till 4 meter djup i 30 minuter, vilket skulle vara mer Àn tillrÀckligt för de flesta anvÀndare. SÄ varför skulle du behöva ett vattentÀtt fodral till din iPhone? 11 Pro? Det viktigaste skÀlet till att du vill bÀra ett tillförlitligt vattentÀtt lock innan du dyker ned i en pool eller gÄr ut i hÀndelse av regn Àr att vÀtskeskador inte tÀcks av garantin. Dessutom, Apple Den anger att vattenmotstÄndet minskar med tiden nÀr telefonen Äldras. Och du kan inte ladda din iPhone förrÀn den Àr vÄt. Det Àr dÀrför det Àr bÀttre att du fÄr ett av de bÀsta vattentÀta fodren för din iPhone 11 Pro kommer alltid att vara kvar pÄ den sÀkra sidan av strömmen istÀllet för att betala ett högt pris för reparation av vattenskador.

Note: Vi har ocksÄ tÀckt flera andra typer av fodral för iPhone 11 Pro. Du kan lÀsa vÄr sammanfattning om de bÀsta iPhone 11 Professional Leather Fodral, iPhone 11 Pro Cute Fodral och mer. Om du Àr minimalistisk kan du ocksÄ kolla vÄr lista över de bÀsta iPhone 11 Pro-skinn och iPhone 11 Professional-skÀrmskydd.

De bÀsta vattentÀta vÀskorna för iPhone 11 Pro Är 2020

NÀstan alla vattentÀta fodral uppstÀllda i denna publikation har ett IP68-vattentÀtt betyg och kan skydda din smartphone upp till 2 meter djupt i vattnet i minst 30 minuter (max upp till 3 timmar) Om kvalificeringen skiljer sig Ät nÀmns det i artikeln. Dessa skydd har ocksÄ en stötsÀker sportdesign och erbjuder ytterligare skydd för trippelobjektivkamera och Super Retina XDR-skÀrm. Tack vare till stor del den stötsÀkra konstruktionen, de Àr utformade för att vara en idealisk försvarare mot alla hot som regn, fall, repor, snö och damm. Som sagt, lÄt oss ta reda pÄ vilket av dessa topp vattentÀta skydd Àr för dig.

12 De bÀsta vattentÀta vÀskorna för iPhone 11 Pro 1

1. LivssÀker FR

Att sÀtta Lifeproof FR högst upp i denna sammanfattning kÀnns som att göra en Älderdom standard. För mig Àr den bÀsta delen av detta vattentÀta lock fantastisk design som sticker ut pÄ en till synes trÄngt marknad. Tja, om du ofta mÄste hitta duschar eller ÄskvÀder och vill ha ett vattentÀtt fodral för regelbundet bruk, bör detta vara ditt bÀsta alternativ. Förutom den bedÄrande profilen har den ocksÄ TillrÀckligt motstÄnd för att bekÀmpa pÄverkan ocksÄ. Och med sidorna med grepp kÀnns fodralet mer bekvÀmt i hÀnderna. Men det enda som kan tvinga dig att tÀnka tvÄ gÄnger innan du vÀljer detta premium vattentÀta fodral för iPhone 11 Pro Àr den höga prislappen som sticker ut över priserna pÄ andra fall pÄ marknaden.

Köp frÄn Lifeproof: 89,99 dollar

2. IPhone-certifierad Dooge IP69K 11 Pro VattentÀt etui

Dooge IP69K-certifierat fodral Àr det bÀsta vattentÀta fodralet för iPhone 11 Professional för de flesta anvÀndare. VÀskan kommer med en IP69K-klassificering som ger den möjligheten att överleva under vattnet och gör det ocksÄ stötsÀkert. NÀr du har tillÀmpat Àrendet fungerar din iPhone Àven nÀr den Àr helt nedsÀnkt under djupet 9.8 fötter (3M) utan vattenlÀckor. Den tÄl ocksÄ vattentryck upp till 16.5 fötter (5M) i en halvtimme. NÀr det gÀller stötar kan tÄget motstÄ stöt och falla till höjden 6.6 fötter (2M). VÀskan Àr tillverkad av plast med hög hÄllbarhet och mjuk TPU och Àr tunn och lÀtt jÀmfört med andra skyddskÄpor. VÀskan Àr ocksÄ snö, damm och sandtÀt. Det Àr en av de bÀsta iPhone. 11 Pro vattentÀta fodral du kan köpa.

IPhone-certifierad Dooge IP69K 11 Pro VattentÀt etui

Köp frÄn Amazon: 32,99 dollar

3. JOTO universal vattentÀt vÀska

Om du Ă€r en av dem som deltar i djuphavsdykning bör du ta en titt pĂ„ JOTO universal vattentĂ€t vĂ€ska. Även om det inte Ă€r ett smalt och tunt fodral för din iPhone, garanterar det att du kan ta din iPhone 11 Pro med dig vid nĂ€sta dyk och fĂ„nga fantastiska foton och videor. Med denna vĂ€ska kommer din iPhone att förbli sĂ€ker Ă€ven upp till 100 fot nedsĂ€nkning och Ă€ven utan tidsbegrĂ€nsning. Eftersom det inte finns nĂ„gon tidsbegrĂ€nsning behöver du inte skynda dig och du kan spendera sĂ„ mycket tid under vattnet som du vill. Som sagt, det Ă€r inte nĂ„got du kan göra utanför dykmiljön av uppenbara skĂ€l. SĂ„ se till att detta Ă€r ditt djuphavsdykningsvĂ€ska och leta efter ett annat vattentĂ€tt fodral till din iPhone 11 Pro frĂ„n den hĂ€r listan.

JOTO universal vattentÀt vÀska

Köp frÄn Amazon: PS9.99

4. ANTSHARE

NÀr du har ett förstklassigt vattentÀtt fodral som ANTSHARE som skyddar din iPhone, kommer du att njuta av dina Àventyrsaktiviteter som simning eller dykning utan att oroa dig för att skydda din enhet. Mer Àn honom IP68 vattentÀt betyg pÄlitligtDet jag gillar med det hÀr omslaget Àr förmÄgan att erbjuda ett omfattande försvar till enheten. Om det Àr Robust ram, hÄrd baksida eller repbestÀndig skÀrmskydd, har tÀckt alla grunderna. Dessutom stöder ANTSHARE ocksÄ trÄdlös laddning, sÄ det Àr inte nödvÀndigt att ta bort locket innan du laddar enheten, vilket Àr en annan fördel med tanke pÄ anvÀndarupplevelsen.

ANTSHARE

Köp frÄn Amazon: PS20.99

5. Temdan

Tedman Àr kÀnd för att producera vattentÀta vÀskor av hög kvalitet. Och detta erbjudande för honom 5.8-inch iPhone 11 Pro lever ocksÄ upp till rykte. VÀskan stöder IP68-vattentÀt klassificering (6.6 fötter /1 tid) och har en stötdÀmpare design Det gör det till en idealisk tillgÄng för alla förhÄllanden. Jag menar om du vill skydda din smartphone mot vatten eller skydda den mot obehagliga stötar kan tÀckningen tÄla uppgiften ganska bra. Dessutom har den ocksÄ en kÀnslig skÀrmskydd sÄ att du kan fortsÀtta anvÀnda din enhet utan besvÀr. Liksom det vattentÀta fodralet ANTSHARE Tedman, Àr det ocksÄ kompatibelt med trÄdlös laddning.

Tamdem - vattentÀta fodral för iPhone 11 Pro

Köp frÄn Amazon: PS19.99

6. Lamcase

Det som har fÄngat min uppmÀrksamhet i Lamcase Àr förmÄgan att motstÄ vattnet upp 2 meter djup det 3 timmar. Tja, om uttalandet Àr sant kan fallet vara ditt bÀsta alternativ inte bara för att skydda din enhet mot vatten utan ocksÄ att njuta av vattensporter till fullo. Utöver den mÀrkbara vattentÀta klassificeringen Àr Lamcase ocksÄ tillrÀckligt bra för att motstÄ pÄverkan frÀmst pÄ grund av hÄrdplastkonstruktion. Det finns ocksÄ ett inbyggt skÀrmskydd som erbjuder det efterfrÄgade försvaret för den dyra OLED-skÀrmen mot varumÀrken. Med tanke pÄ de imponerande specifikationerna gör ett pris pÄ $ 19,99 detta vattentÀta fodral till ett smart val.

Lamcase

Köp frÄn Amazon: PS19.99

7. Eonfine

Med en robust konstruktion erbjuder Eonfine vattentÀta fodral tillförlitliga skyddsÄtgÀrder för din iPhone 11 Pro, inte bara med vatten utan ocksÄ av obehagliga stötar. NÀr detta lock Àr installerat kommer din iPhone att förbli skyddad under vattnet tills 6.6 fötter djupa i 30 minuter. Och med honom 810G-516 militÀrskydd, tÄl enheten en nedgÄng 6.6 meter hög. Skyddet har ett skÀrmskydd pÄ första nivÄ för att skydda Super Retina XDR-skÀrmen frÄn repor. Dessutom finns det en extra avfasad kant pÄ baksidan för att förhindra att mÀrken skadar trippellinsen.

Eonfine vattentÀtt vÀska

Köp frÄn Amazon: 23.99 $

8. Bara bra

Jag föredrar alltid ett vattentÀtt fodral som har en kompakt formfaktor och ger ett sÀkert grepp. Det Àr dÀrför Justcool vÀdjade till min lutning. Trots att den har en hÄllbar konstruktion, Àr dÀcket ser inte skrymmande ut till skillnad frÄn mÄnga andra vattentÀta skydd pÄ marknaden. Och med den robusta ramen Àr locket ocksÄ Erbjuder ett fast grepp som förhindrar glidning. En annan sak jag gillar med det hÀr omslaget Àr de kÀnsliga knapparna som Àr lÀtta att hantera. NÀr det gÀller skyddet av skÀrmen erbjuder den större tydlighet och Àr ocksÄ ganska kÀnslig för beröring. Sammantaget Àr Justcool en idealisk vattentÀt skydd för iPhone 11 Pro.

Bara braKöp frÄn Amazon: PS17.99

9. Potalux

Enkelt uttryckt Àr Potalux en av de mest vattentÀta skyddskÄp för iPhone 11 Pro. Medan den hÄllbara ramen spelar en viktig roll i slaghÄllfasthet, ger den transparenta ryggen viss frihet för enheten att lysa. Dessutom hÄller den kameran och skÀrmen skyddad frÄn repor tack vare att fasade kanter inkluderas pÄ fram- och baksidan. Och ja, Potalux ocksÄ fungerar med de flesta trÄdlösa baser och laddningsbaser pÄ marknaden sÄ att du kan slÄ pÄ din enhet utan problem.

Potalux

Köp frÄn Amazon: PS18.99

10. Garcoo

Garcoo sÀger det Leverera en 360-graderssköld till din iPhone. Och nÀr jag tittar pÄ det robusta höljet pÄ omslaget, mÄste jag sÀga att det har kvaliteten att vara en pÄlitlig försvarare av din smartphone. Tack vare IP68-vattentÀt klassificering kan du skydda din enhet tills 2 meter under vatten i 30 minuter. Dessutom kan stötsÀker konstruktion motstÄ fall frÄn 2 m höjd. Erbjuda ytterligare skydd för 5.8 tum XDR Super Retina-skÀrm och trippellinsskamera, det vattentÀta fodralet har ocksÄ upphöjda lÀppar. Förutom allt Àr Garcoo prissatt till $ 16,99 vilket gör det till ett av de mest prisvÀrda vattentÀta fodren för iPhone 11 Pro.

Garco - vattentÀta fodral för iPhone 11 Pro

Köp frÄn Amazon: PS16.99

11. Röd paprika

Detta vattentĂ€ta RedPepper-fodral Ă€r ett enkelt val av tre huvudskĂ€l. För det första har locket en snĂ€v design Det Ă€r inte bara ett anstĂ€ndigt par med iPhone utan erbjuder ocksĂ„ ett halkfritt grepp för att enheten ska förbli stabil i hĂ€nderna. Sedan kan den motstĂ„ vatten tills 2 30 meter djup i 30 minuter, vilket Ă€r tillrĂ€ckligt bra för ett Ă€ventyr fullt av kul i poolen eller tillförlitligt skydd i regnet. Dessutom Ă€r locket lika starka för att motstĂ„ chocker och ge det nödvĂ€ndiga skyddet för kameran och skĂ€rmen. Kompatibilitet med trĂ„dlösa laddare och lyhörda skĂ€rmskydd gör det till en sĂ€ker satsning. Åh ja, det har ocksĂ„ ett pris pĂ„ endast $ 17 vilket gör det till ett bra alternativ för personer som letar efter ett bra vattentĂ€tt skydd till ett lĂ„gt pris.

RedPepper - vattentÀta fodral för iPhone 11 Pro

Köp frÄn Amazon: PS16.99

12. SPIDERCASE

Jag hittade SPIDERCASE vattentÀt lock till mÀrket. NÀr det gÀller vattenskydd kan fallet skydda din smartphone upp till 2 meter djupt i vattnet i 30 minuter, vilket Àr mer Àn anstÀndigt att simma i poolen eller vattensporter. Bortsett frÄn det har locket ocksÄ en stötsÀker konstruktion med förstÀrkta hörn och robust bakpanel. DÀrför Àr den fullt utrustad för att skydda din smartphone under svÄra tider. Slutligen, liksom mÄnga andra konkurrenter pÄ marknaden, Àr detta vattentÀta skydd ocksÄ Designad för att arbeta med trÄdlösa laddare.

SPIDERCASE

Köp frÄn Amazon: PS15.99

VÀlj det bÀsta vattentÀta fodralet för iPhone 11 Pro

om Apple VattenbestÀndigheten har förbÀttrats avsevÀrt, vattentÀta fall Àr hÀr för att stanna, Ätminstone för nu. Det beror pÄ att de erbjuder 360 graders skydd för iPhone, vilket sÀkerstÀller att enheten har tillförlitligt skydd, inte bara mot vatten utan ocksÄ mot oavsiktliga droppar. Och det Àr anledningen till att de Àr ett föredraget alternativ för anvÀndare som vill ha robust skydd för sin telefon. TillrÀckligt med prata, lÄt mig veta ditt favorit vattentÀta skydd för den nya iPhone 11 Pro och vad du gillade.

0 Shares