13 bÀsta Google Maps-alternativ 2020

Har du nÄgonsin undrat vad som Àr de bÀsta alternativen för Google Maps? Google Maps lÄter dig vÀxla till inkognitolÀge, den översÀtter för dig pÄ frÀmmande sprÄk, ger live trafikuppdateringar och mycket mer. DÄ, varför skulle du till och med ha andra tankar om att byta till en annan alternativ webbkartningstjÀnst Àn Google Maps?

Google Maps kan ibland ge ofullstÀndig eller felaktig information. Dessutom kan tillgÀngligheten ibland vara utmanande eftersom det ofta beror pÄ att Ladda Ner och visa större bilder. Detta kan leda till lÄngsam eller ingen laddning om det finns en dÄlig internetuppkoppling. Ibland misslyckas det ocksÄ att ladda pÄ webblÀsare ordentligt om anvÀndaren inte anvÀnder den senaste webblÀsarversionen.

SÄ flera mindre begrÀnsningar kan utgöra en vÀgspÀrr ibland, vilket kan pÄverka anvÀndare att leta efter andra bÀsta kartor och navigeringstjÀnster. LÄt oss ta en djup titt pÄ tretton av dem genom denna blogg.

Sök din destination med de bÀsta alternativen för Google Maps:

FörstÄ frÄn nedanstÄende punkter om de alternativ som finns i kategorin bÀsta sÀttsökningsprogramvara och tjÀnster för kartlÀggning av webb med tillgÀnglighet över hela vÀrlden.

1. Bing kartor

BĂ€sta Google Map-alternativ - Bing Maps

Bing Maps, en online-kartlÀggningstjÀnst av Microsoft drivs av Bing Maps för Enterprise framework och lanserades ursprungligen som MSN Virtual Earth.

Den hÀr mappningstjÀnsten online kan göra mycket för dig bortsett frÄn att visa gatukartor i flera visningsstilar. Undrar du vad mer Àr möjligt med Bing Maps?

Bing Maps Àr definitivt det bÀsta alternativet till Google Maps eftersom det kan bli din riktning nÀr du gÄr och kör. Det kan ocksÄ erbjuda trafikuppdateringar. ClearFlow Àr en inbyggd imponerande funktion som kan förutse trafikmönster. Det Àr ocksÄ aktiverat med platsdelningsfunktionen och kartinbÀddningsfunktionen.

LÀs ocksÄ: Hur man anvÀnder Google Maps och fÄr trafikuppdateringar

2. Nu kör vi

BÀsta Google Map-alternativet - hÀr WeGo

Detta Àr en annan utmÀrkt gratis online-mappningstjÀnst frÄn Here Technologies, som driver kartlÀggning och platsdatatjÀnster för sÄvÀl individer som företag.

Den hÀr kartlÀggningstjÀnsten fÄngar platsinformation och sÀljer eller licensierar den till företag som Amazon.com, BMW och Oracle, etc.

Det ger en myriad av funktioner för enkel navigering genom gatorna. Med appen kan du boka hytt, ger information om kollektivtrafik inklusive priser och uppdateringar av live trafik.

3. MapQuest

BĂ€sta Google Map-alternativ - MapQuest

Detta Àr ett annat bÀsta Google Maps-alternativ av Verizon Media och var den första kartlÀggningstjÀnsten i kommersiell skala.

MapQuest hade anvÀnt satellitbilder under en tid men senare tagit bort det pÄ grund av vissa begrÀnsningar som AOL: s villkor. För nÀrvarande anvÀnder MapQuest TomToms tjÀnster för sitt kartlÀggningssystem.

Tja, om du Àr nyfiken pÄ att veta vad dess slÄende funktioner Àr, lÄt oss ta en titt pÄ dem. MapQuest erbjuder lite gatunivÄinformation och navigationsinstruktioner.

Den erbjuder ocksÄ en gratis mobilapp för Android och iOS, aktiverad med POI-sökning, röststyrd navigering, trafikuppdateringar i realtid, etc.

USP för denna tjÀnst ligger i POI-sökfunktionen som kan leda nÄgon direkt till destinationens ingÄng, snarare Àn att rikta till gatuadressen dÀr destinationen Àr belÀgen.

4. OpenStreetMap & OsmAnd

BĂ€sta Google Map-alternativ - OpenStreetMap & OsmAnd

Steve Coast skapade denna kartlÀggningstjÀnst frÀmst för Storbritannien. KartlÀggningsdata samlas ihop och görs sedan tillgÀngliga under Open Database License. Facebook, OsmAnd, MapQuest Open och Craigslist Àr nÄgra av de kÀnda OSM-klienterna.

OsmAnd Àr offline navigationsapp för Android som hÀmtar data frÄn OpenStreetMap-platsdatabasen. Det ger röst- och visuell navigering med hjÀlp av GPS.

Kartfunktionen visar intressanta platser (intressanta platser) och hjÀlper till att hitta platser offline. Nautical Maps och Ski map plugin Àr bland dess andra anmÀrkningsvÀrda erbjudanden.

5. Waze

BĂ€sta Google Map-alternativet - Waze

Waze, tidigare kÀnt som FreeMap Israel, Àr ett Google-Àgt GPS-navigationsprogram. Den samlar in anvÀndartilldelade restider och ruttinformation och laddar ner platsinformation frÄn ett mobiltelefonnÀt.

Vet du varför Waze Àr den bÀsta leverantören av kartor och navigeringstjÀnster? Det beror pÄ att du fÄr veta om trafikstockningar pÄ vÀgar tillsammans med vÀgspÀrrar och trafikolyckor i realtid.

Den samhÀllsdrivna GPS-navigationsapp lokaliserar den snabbaste rutten för dig och berÀknar ocksÄ ETA baserat pÄ live trafikdata.

6. Maps.me

BĂ€sta Google Map-alternativ - Maps.me

Det hÀr Àr otroligt Google Maps offlinealternativ eftersom det kan ge riktlinjer för navigering för körning, promenader och cykling.

Det som gör denna app mer intressant Àr att den kan hjÀlpa dig att planera dina resor med dess fÀrdiga reseguider. Det Àr ocksÄ aktiverat med nÀrliggande POI-information som restauranger, bankomater, kollektivtrafik etc.

Du kan ocksÄ dela din plats via sociala medier och textmeddelanden. Det lÄter dig bokmÀrka platser och ger snabba uppdateringar av trafikstockningar i 36 lÀnder.

7. Pocket Earth

BĂ€sta Google Map-alternativet - Pocket Earth

Detta Àr en exklusiv navigationsapp för iOS som drar data frÄn OpenStreetMap för att hjÀlpa anvÀndaren att navigera smidigt runt om i vÀrlden. Offline-kartfunktionen kan enkelt laddas ner.

Resa Àr nu en cakewalk med tillgÀngligheten för offline reseguider. Denna mappningstjÀnst Àr den ultimata appen för Àventyrliga sjÀlar. Vandra nu upp i bergen och kullarna och gÄ aldrig vilse med funktionen GPS Track Recording & Waypoint Navigation.

8. Navmii

BĂ€sta Google Map-alternativet - Navmii

Med HD-kartor, röststyrd navigering och trafikuppdateringar i realtid Àr denna smartphone-app en till effektivt Google Maps-alternativ.

Med en anvÀndarbas pÄ 24 miljoner kan den hÀr appen ge live trafikuppdateringar, intressepunkter och mycket mer med hjÀlp av GPS ensam och har inte ett beroende av internet.

Appen Àr ocksÄ inbÀddad i Google Street View. Bortsett frÄn detta tillhandahÄller det sina tjÀnster i samband med TripAdvisor, Foursquare och What3words.

9. CoPilot

BĂ€sta Google Map-alternativ - CoPilot

Oavsett om du Àr en professionell husvagnsförare eller kör din egen bil har CoPilot fÄtt dig tÀckt pÄ vÀgarna med en utmÀrkt navigationshjÀlp. Det Àr verkligen din copilot och ett perfekt alternativ till Google Maps.

Denna onlinekartlÀggningstjÀnst kan erbjuda tre ruttval för dig. Vet du vad som Àr det bÀsta med din appbaserade copilot? Det kan fortsÀtta leda dig pÄ rÀtt vÀg Àven nÀr du har tappat nÀtverk pÄ telefonen med hjÀlp av offline-kartor för fordonsklass.

Den har ocksÄ specialanpassade rutter och vÀgbeskrivningar för husvagnar och husbilar baserat pÄ ditt fordons storlek.

LĂ€s mer: Dolda funktioner i Google Maps som du borde veta

10. TomTom

BĂ€sta Google Map-alternativet - TomTom

TomTom Àr utan tvekan den bÀsta Google Maps-ersÀttare eftersom det erbjuder tre typer av produkter, som Àr kartor, anslutna tjÀnster och navigationssystem.

Det erbjuder flera navigationsmodeller med ett flygande grÀnssnitt. De Àr mestadels GPS-baserade system. Det ger ocksÄ trafikuppdateringar i realtid.

11. Citymapper

BĂ€sta Google Map-alternativ - Citymapper

Denna app Àr det bÀsta alternativet för kartlÀggning pÄ nÀtet och kan befria dig frÄn dina spÀnningar. Det kan ge dig de mest lÀmpliga, snabbaste och kortaste vÀgarna. Det kontrollerar med de verkliga avgÄngstjÀnsterna och ger dig de bÀsta vÀgbeskrivningarna.

12. BackCountry Navigator TOPO GPS

BĂ€sta Google Map-alternativet - BackCountry Navigator TOPO GPS

Den bÀsta navigationsappen för Android, den ger dig den bÀsta upplevelsen om du försöker ta reda pÄ de topografiska funktionerna pÄ en plats. Cyklister kan ha en galatid med denna cykel. Vandring kan vara roligare Àn nÄgonsin tidigare.

13. Polaris GPS-navigering

BĂ€sta Google Map-alternativet - Polaris GPS-navigering

Detta Àr en av de sannaste GPS-navigationsapparna. NÀr du Àr pÄ en vÀg utan vÀgar mÄste du bokstavligen skapa en sjÀlv. För nautiska och terrÀngförhÄllanden kan det hjÀlpa soldater, vÀgfarare och Àventyrare oerhört. Det Àr en helt gratis online-mappningstjÀnst.

Sista ord

WebkartlÀggning avser processen att anvÀnda kartor levererade av GIS (geografiska informationssystem) pÄ webben genom att samla flera geografiska datasÀtt frÄn gratis sÄvÀl som egenutvecklade datasÀtt.

WebmappningstjÀnster Àr oerhört oumbÀrliga i dagens vÀrld. LÄt dessa Google Maps-alternativ vÀgleda dig pÄ din vÀg oavsett om du Àr en globetrotter eller vanlig kontorspendlare.

BildkÀlla: Bing Blog, Play Store

0 Shares