3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad

Har du hört ordet, större Àr bÀttre? Det Àr inte alltid sant men för skÀrmstorlek Àr det ofta, sÀrskilt nÀr du tittar pÄ bilder, videor eller andra media. MissförstÄ mig inte, upplösningarna pÄ telefonerna blir bÀttre och bÀttre (och telefonerna blir ocksÄ större), men ibland Àr det att ta upp en bild och sedan spendera en och en halv minut pÄ att göra zoomen med fingrarna irriterande varje gÄng du bara vill visa nÄgon vid ditt bord en bild du tagit tidigare. Eller nÀr du vill titta pÄ nÄgra bilder som dina vÀnner har lagt ut pÄ deras Instagram konton.

Det Àr dÀrför jag har skapat den hÀr guiden som lÀr dig flera sÀtt att fÄ Instagram för iPad. Efter den hÀr artikeln Àr du fullt utrustad för att visa och posta pÄ Instagram app oavsett vilken iOS-enhet du Àr pÄ.

Du hittar detaljerad information om hur du laddar ner appen, visar foton online, alternativ och nÄgra trick för att förbÀttra den totala upplevelsen. Per vanligt Àr detta ett stÀndigt utvecklande Àmne och jag kommer att försöka hÄlla dig uppdaterad om denna artikel. Trots allt, med tanke pÄ popularitet av Instagram, utvecklar teamet alltid finjustera appen och sajten för att förbÀttra upplevelsen, sÄ vi alla hÀngivna Instagram anvÀndare vill se till att vi hÄller oss pÄ topp med dessa saker.

”Jag Ă€r besatt av Instagram. ”- Tyra Banks

NÀr kommer Instagram För iPad release?

Du har troligen landat pÄ den hÀr sidan eftersom du insÄg att det inte fanns nÄgon tjÀnsteman Instagram app som verkligen byggdes för iPads upplösning och skÀrmstorlek. Detta lÀmnar mÄnga mÀnniskor i en förvirrande situation dÀr de Àr skyldiga att kompromissa och hitta alternativa lösningar.

Den officiella anledningen Instagram (Àgd av Facebook) gav upp varför de inte skapade en Instagram app för iPad Àr att de fokuserar frÀmst pÄ mobila iPhone- och Android-system att bygga sin publik.

Det Àr inte ovanligt att det i denna dag och Älder finns mÄnga alternativ för mÀnniskor att presentera sitt innehÄll. Vissa appar eller produkter bestÀmmer sig för att anvÀnda hagelgevÀrmetoden dÀr de gör sin app kompatibel med allt och vissa bestÀmmer sig för att hÄlla sig till nÄgra alternativ men verkligen fokusera pÄ att förfina de fÄ alternativen. SjÀlvklart, Instagram Àr det senare.

Jag skulle inte bli förvÄnad om vi under de nÀrmaste Ären ser en fristÄende, dedikerad app som Instagram har byggt för surfplattor, men jag tvivlar pÄ att det kommer att vara inom en mycket nÀra framtid. Om du tÀnker pÄ lagringskraven för foto och video för att kopiera allt innehÄll i Instagram i en upplösning kompatibel för iPad kan du fÄ en förstÄelse för hur mycket anstrÀngning och kostnad detta verkligen krÀver. TÀnk inte pÄ de lagade team som krÀvs för kodning, kvalitetssÀkring eller kundservice eller hantering av sÀkerhet för personer som lÄser sig frÄn sina konton. Det skulle vara en viktig företagare för alla utvecklare, men nÀr du tÀnker pÄ anvÀndarnas volym Instagram handlar inom sin lojala fanbase, det blir snabbt ett mardrömskt företag.

3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad 1

LÄt oss nu komma in pÄ det verkliga skÀlet till att du kom till den hÀr webbplatsen och dyka in i vad dina verkliga alternativ Àr idag.

1. iPhone Instagram App pÄ iPad

Det första alternativet Àr en bra lösning och ger dig en 80% lösning pÄ problemet. I grund och botten Àr det jag ska visa hur du gör att ladda ner iPhone-versionen av Instagram pÄ din iPad. Detta Àr ett trick som faktiskt fungerar för en majoritet av iPhone-appar som inte har iPad-motsvarigheter, men naturligtvis kommer prestandan aldrig riktigt att matcha en dedicerad iPad-app.

Detta kommer naturligtvis med nĂ„gra problem som du kanske eller inte kĂ€nner till. Det primĂ€ra problemet Ă€r att upplösningen Ă€r byggd för iPhone och dĂ€rför kommer att ha en lĂ€gre upplösning Ă€n din iPad. Detta har blivit bĂ€ttre med lanseringen av den större iPhone 6 Plus och dĂ€rför minskar skĂ€rmstorleksgapet mellan de tvĂ„. ÄndĂ„ Ă€r bĂ€ttre upplösning hela anledningen till att du vill ha en iPad-app, sĂ„ det kan vara lite irriterande för mĂ€nniskor som bara vill kunna lĂ€gga ner sina telefoner en gĂ„ng i taget men Ă€ndĂ„ vill se vad allt av deras vĂ€nner Ă€r upp till.

Du kan komma runt denna upplösningsproblem genom att bara ladda ner appen och knacka pĂ„ “2x” lĂ€ngst ner till höger nĂ€r du öppnar appen. Detta kommer inte att öka upplösningen utan kommer att öka storleken med en faktor pĂ„ 2. DĂ€rför blir den större men mer pixelerad.

Följ dessa steg för att fÄ detta att fungera.

  1. Öppna App Store pĂ„ din iPad sĂ„ kan du ta en av tvĂ„ rutter att fĂ„ Instagram installerad.
  2. Det första och enklaste alternativet Àr att knacka pÄ "köpta" -ikonen lÀngst ner i app store och nÀr du ser skÀrmen för alla dina köpta appar klickar du bara pÄ "iPad Apps" -ikonen lÀngst upp till höger och vÀljer iPhone-appar. BlÀddra sedan ner tills du hittar Instagram och tryck pÄ nedladdningsknappen. Note, detta trick fungerar bara om du redan har Instagram pÄ en annan iPhone och dÀrför finns det i din köpta lista.
  3. Det andra alternativet Àr att ladda ner Instagram frÄn början. Klicka pÄ fliken Featured lÀngst ner till vÀnster. Kom ihÄg att göra detta eftersom jag har haft problem att söka frÄn andra flikar av nÄgon anledning.
  4. NÀr du Àr pÄ fliken Featured söker du efter Instagram och du kommer att mÀrka att den ursprungliga appen inte dyker upp.
  5. Klicka pÄ dÀr det stÄr iPad Bara lÀngst upp till höger och vÀlj endast iPhone istÀllet.
  6. Voila. Den officiella Instagram app (producerad av "Instagram, Inc. ”) visas nu. Detta trick fungerar för mĂ„nga appar. Nu kommer du att se Instagram dyker upp och du har möjlighet att ladda ner den.

Note: Det finns nÄgra appar frÄn tredje part som kommer att grÀnssnitt mot din Instagram konto. Note listade utvecklare. RÀtt Instagram app ska vara av "Instagram, Inc.. "Jag har inte arbetat med alla dessa tredjepartsappar (en ny verkar dyka upp varje dag), sÄ jag kan inte tala för dem alla, men det kommer att lita pÄ: ska du att lita pÄ nÄgon grupp som du aldrig har hört talas om för att ha tillgÄng till dina sociala mediekonton (eftersom, om du Àr som jag, Àr de flesta av dina konton lÀnkade pÄ ett eller annat sÀtt). OcksÄ, Instagram har all kraft av Facebook bakom det, som har en ganska bra intÀktsstruktur. Dessa tredjepartsappar mÄste vanligtvis betala för sig sjÀlva med pÄtrÀngande och irriterande annonser.

3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad 2

2. Instagram Online pÄ iPad

NÀsta alternativ Àr min favorit eftersom det inte finns nÄgon lösning och det fungerar naturligtvis pÄ vilken skÀrmstorlek som helst, oavsett vilken enhet du Àr pÄ. Det hÀr alternativet Àr att logga in pÄ Instagram online med din iPad och dÀrifrÄn kan du inte oroa dig för att ladda ner appen alls.

Men det finns nÄgra nackdelar med det hÀr alternativet som kan göra att du vill vÀlja att gÄ med appversionen. Den största nackdelen Àr att du inte kan ta foton och ladda upp dem med onlineversionen. Du kanske redan har Ätkomst Instagram online med din Mac eller PC och noterar att du bara kan se, gilla och kommentera foton men du kan inte posta nÄgot online.

Detta begrÀnsar hur du kan anvÀnda Instagram pÄ iPad om du gÄr med onlineversionen. Om du inte har nÄgot emot att inte kunna ladda upp ett foto, tror jag att det hÀr Àr det bÀsta alternativet. Du kan alltid hÀmta din iPhone eller Android om du verkligen vill ta ett foto och ladda upp det.

  1. Öppna din iPad-webblĂ€sare och skriv in instagram.com i adressfĂ€ltet.
  2. Detta tar dig till startsidan som kommer att se ut precis som skÀrmdumpen nedan.
  3. Klicka pÄ Login-knappen och ange ditt anvÀndarnamn och lösenord. Om du har glömt ditt lösenord kan du trycka pÄ lÀnken "glömt lösenord" och det kommer att berÀtta hur du ÄterstÀller det.
  4. Det Àr allt du behöver göra, nÀr du har loggat in har du full tillgÄng till din Instagram utfodra.

3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad 3

TIPS: Du kan trycka pÄ dÀr det stÄr Ladda ner i App Store sÄ kommer det att dyka upp Instagram i app store för att ladda ner direkt precis som det första alternativet.

3. Instagram för iPad-alternativ

Slutligen kommer vi att tÀcka dina olika alternativ nÀr det gÀller Instagram alternativ för iPad. Observera att inget av alternativen nedan faktiskt tillÄter dig att ladda upp ett foto eller en video till ditt flöde. Du kommer bara att kunna se foton, gilla, kommentera eller dela foton med dina vÀnner. Allt detta utöver de oro som jag listade ovan i min första punkt.

Det frÀmsta skÀlet Àr det Instagram vill begrÀnsa var och hur du aktivt kan interagera med dess plattform. Med aktivt menar jag att lÀgga till innehÄll till den övergripande plattformen, kontra passivt dÀr du helt enkelt tar in information men inte lÀgger till information utöver likes och kommentarer.

Det finns flera bra alternativ dÀr alla har för- och nackdelar, dÀrför kommer jag att ge mitt perspektiv pÄ de bÀsta apparna och du kan bestÀmma vilken som gör din lista över favoriter.

Padgram för Ipad

Padgram Àr ett bra alternativ som Àr helt gratis och gör att du kan se din Instagram utfodra. En av de bÀsta funktionerna i Padgram Àr möjligheten att blÀddra nÀr du Àr i liggande lÀge och inte bara i portrÀttlÀge.

** Du mÄste logga in pÄ din Instagram konto och ge Ätkomst till ditt flöde och foton. Om du inte Àr bekvÀm att ge en annan app Ätkomst till din Instagram profil dÄ skulle jag föreslÄ att hÄlla mig till de tvÄ första metoderna. **

Du har en mÀngd olika alternativ och funktioner nÀr du anvÀnder den hÀr appen. Du kan se alla dina foton pÄ en karta dÀr de Àr geotaggade. Det betyder att nÀr du tar ett foto eller nÄgon annan delar sin plats, kommer du att mÀrka exakt var fotot togs pÄ kartan. Det hÀr Àr coolt om du bara vill se bilder frÄn en viss stad eller plats.

Du har ocksÄ möjlighet att dela ett foto pÄ massor av olika tjÀnster, frÄn Facebook till Twitter till Pinterest till Tumblr.

Jag skulle sÀga den huvudsakliga nackdelen Àr att det inte finns en inbyggd, lÀttanvÀnd svepfunktion som verkar intuitiv nÀr du anvÀnder appen. Detta skulle vara den enda stora förÀndringen jag skulle rekommendera.

Pictacular för iPad

Det andra alternativet som jag skulle rekommendera att kolla in Àr Pictacular, en annan gratis iPad-app som lÄter dig se din Instagram utfodra. Detsamma gÀller som ovan att du inte kan ladda upp dina egna foton med den hÀr appen men du kan bara se dem.

Den bÀsta delen av denna app Àr layouten, utseendet och kÀnslan av den. Det Àr vÀldigt lÀtt att anvÀnda och göra Instagram foton som Àr lÀtta att visa och blÀddra igenom. Du mÄste logga in med din Instagram anvÀndarnamn och lösenord och dÄ kommer du att se alla foton i en matris liknande Pinterest. Du har möjlighet att knacka pÄ ett foto för att förstora det och dra sedan Ät vÀnster eller höger för att blÀddra igenom bilderna.

Du kommer att mÀrka att det finns tre kolumner och du kan se alla kommentarer dÀr utan att behöva trycka pÄ nÄgot annat för att se dem. TyvÀrr verkar det som om det inte finns nÄgot sÀtt att kommentera ett foto, du kan bara gilla ett foto just nu och kommentarerna Àr begrÀnsade till det senaste 3. DÀrför, om du vill se alla kommentarer mÄste du anvÀnda ett annat alternativ. En annan nackdel som jag har lagt mÀrke till Àr att det inte finns nÄgon kartversion sÄ om det Àr en funktion du anvÀnder ofta kommer du förmodligen att vilja vÀlja Padgram som din app att vÀlja.

I likhet med den andra appen har du möjlighet att dela foton pÄ Facebook, Twitter, och Pinterest sÄ att dina vÀnner ocksÄ kan se fotona.

E-post Instagram Om iPad-appen

Det sista jag lÀmnar dig med Àr alternativet att skicka e-post Instagram kundsupport och begÀr att de gör en fristÄende iPad-appversion. Om Facebook / Instagram fortsÀtter att fÄ tusentals förfrÄgningar om att de skapar en iPad-app och sÄ smÄningom kommer de att inse vÀrdet i att skapa den.

De kommer aldrig att veta hur mycket vi skulle uppskatta och anvÀnda en Instagram för iPad-appen om vi inte berÀttar dem direkt.

Jag hoppas att den hÀr artikeln har varit till hjÀlp vid utformningen av dina alternativ och har gett dig tillrÀckligt med detaljer för att fÄ Instagram igÄng pÄ din iPad. LÀmna en kommentar om du kÀnner till nÄgra andra coola tips eller trick som vÄra lÀsare kan anvÀnda. Vi försöker hÄlla dessa artiklar ganska uppdaterade, sÄ kanske din kommentar kommer att införlivas i en framtida redigering av denna artikel. Som alltid uppskattar vi om du skulle dela detta inlÀgg med dina vÀnner.

3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad 4

3 SÀtt att fÄ Instagram App för iPad
5 (100%) 8 Votes