4 av de bÀsta SNES-emulatorerna för Android

Det finns ingen debatt om det – Super Nintendo, Super Famicom, SNES, oavsett vad du vill kalla det, Ă€r en av de bĂ€sta spelkonsolerna genom tiderna. Dess poster i lĂ„ngvariga serier som Mario, Zelda, Mario Kart, Metroid och mĂ„nga IP-parter frĂ„n tredje part sĂ€kerstĂ€ller det. Det Ă€r faktiskt vĂ€ldigt enkelt att spela SNES-spel pĂ„ Android ocksĂ„ tack vare en mĂ€ngd vĂ€l etablerade emulatorer som ger all glĂ€djen frĂ„n Nintendos seminalkonsol till den lilla skĂ€rmen.

HÀr Àr vÄra favorit SNES-emulatorer för Android.

1. Retroarch

Om du vill spela spel inte bara frĂ„n SNES utan frĂ„n nĂ€stan alla andra retrokonsoler som finns Retroarch Ă€r utan tvekan vĂ€gen att gĂ„. Det kan vara lite fiffigt att stĂ€lla in, och den stora mĂ€ngden alternativ – frĂ„n skuggare till grafikjusteringar till förĂ€ndringsförare – kan vara övervĂ€ldigande för nybörjaren, men dess rykte som den ultimata emuleringsfronten Ă€r vĂ€lförtjĂ€nt.

BĂ€sta Android Snes Emulator Castlevania X

För de oinitierade lÄter Retroark dig ladda ner "kÀrnor", som i huvudsak Àr emulatorer som finns i Retroarch. Det finns en hel del SNES-kÀrnor att vÀlja mellan, men det bÀsta enligt vÄr Äsikt Àr Snes9x, som fungerar med en fantastisk blandning av noggrannhet och kvalitet.

2. Snes9x EX / +

Snes9x EX och EX + Àr de bÀsta dedikerade SNES-emulatorerna för Android om du inte vill ha allt krÄngel frÄn Retroarch, utanför baksidan av den utmÀrkta Snes9x-emulatorn (det kommer att vara ett löpande tema i den hÀr listan).

BĂ€sta Android Snes Emulator Snes9x Ex

Appens "+" -variant finns i Play Store och Ă€r designad för kraftfullare enheter. Den vanliga "EX" -versionen finns pĂ„ utvecklarens webbplats och kan köras pĂ„ lĂ€gre enheter. Även om dessa emulatorer inte uppdateras lika regelbundet som Snes9x Retroarch-kĂ€rnorna, körs de fortfarande briljant med ett solid urval av tweaks, shaders och andra alternativ att leka med.

Som med de flesta SNES-emulatorer för Android, bör PS4- och Xbox One-kontroller enkelt upptÀcka och via Bluetooth automatiskt och ha rÀtt knappar tilldelade dem.

3. Multi Snes9x

Ännu en variant av den oĂ€ndliga Snes9x open source-emulatorn, Multi Snes9x, adresserar en av emuleringens bugbears: onlinespel. Även om det fungerar perfekt som en enspelarsemulator, Ă€r dess verkliga fokus att lĂ„ta dig spela dina favorit SNES-spel med dina vĂ€nner pĂ„ ditt LAN eller online.

BĂ€sta Android Snes Emulator Multi Snes9x

Lokalt kan du spela med mÀnniskor via din router eller Wi-Fi Direct, och det Àr förvÄnansvÀrt stabilt, med smÄ problem med desyncing.

Det har alla alternativ du hoppas pÄ i en online / socialt fokuserad emulator, inklusive möjligheten att textchatta under spel. Du loggar in pÄ den med din Google eller Facebook konto och kan bjuda in dina vÀnner att spela via nÄgon av dessa plattformar.

4. John NESS

Om du kommer ihÄg de betalda John NES- och John SNES-emulatorerna, som togs bort frÄn Play Store pÄ grund av pÄstÄdd intrÄng i upphovsrÀtten, kommer du att kÀnna dig som hemma med John NESS. Detta Àr uppföljningen av dem, som kombinerar NES-, SNES- och GBA-emulatorer i ett paket. (Du kan fortfarande ladda ner de ursprungliga emulatorerna John NES och John SNES frÄn deras officiell webbplats.)

BĂ€sta Android Snes Emulator John Ness

Allt med den hÀr emulatorn fungerar simt och med stor noggrannhet. Den har den vanliga mÀngden funktioner som skuggare, turboknappar, spara-tillstÄnd, fusk och andra funktioner du kan förvÀnta dig att hitta pÄ en emulator.

Detta Àr en av de mest uppdaterade emulatorerna, Àven om du Àr en principiell person nÀr det gÀller programvara med öppen kÀllkod, kanske du vill veta att denna utvecklare tidigare anklagats för att anvÀnda (och effektivt tjÀna pengar via in- appköp) den exakta koden som anvÀnds i befintliga Snes9x-, VBA-M- och FCEUX-emulatorer.

Slutsats

Det Ă€r nĂ„gra av de bĂ€sta SNES-emulatorerna du kan fĂ„ för Android, och du behöver inte betala ett öre för att anvĂ€nda dem! Vi rekommenderar ocksĂ„ att du tar hand om en bra styrenhet och styrfĂ€ste – en pekskĂ€rm kan aldrig ersĂ€tta kĂ€nslan av en riktig styrenhet. Gör det!

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?

Den definitiva guiden för spel pÄ PC "class =" responsivt-lat alignleft

Den definitiva guiden för spel pÄ PC

Har du nÄgonsin velat spela spel pÄ din dator, men Àr inte sÀker pÄ om din dator Àr upp till mÀrket? Denna definitiva guide till spel pÄ PC-e-boken lÀr dig allt du behöver veta för att starta spel pÄ din dator.

HÀmta den nu! Fler e-böcker »