5 De bĂ€sta fallen för att desinficera din iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro …

Mot bakgrund av The Heartbreaking Impact of COVID19 verkar förebyggande ha blivit The New Definition of Cure. Och med rÀtta, eftersom det tillsammans med uthÄllighet Àr det enda universalmedlet som kan hÄlla det nya viruset i fjÀrd. Nyligen delade jag ett enkelt men effektivt trick för att göra Face ID. Arbeta pÄ iPhone med en medicinsk mask. Och gissa vad, idag har jag upprÀttat de bÀsta fallen för att desinficera iPhone SÄ om du funderar pÄ att hÄlla din smartphone hygieniskt ren genom att ta bort bakterier, vÀlj ett av dessa omslag som har antimikrobiella egenskaper.

De bÀsta fallen för att desinficera din iPhone

Jag skulle vilja klargöra att dessa fall Àr utformade för att minska mikrober. De kommer med antimikrobiellt material för att bekÀmpa bakterier. SÄ se inte pÄ dem som antivirusskydd. En sak som Àr vÀrt att notera Àr att vi ocksÄ har inkluderat fodral för Àldre iPhone-modeller som iPhone X och Xs. SÄ du kan köpa dessa omslag Àven för dina gamla iPhones. Med denna lilla ansvarsfriskrivning The Way, lÄt oss utforska The Rounding Up!

1. Speck Presidio PRO

BÀr en Exceptionellt hÄllbar konstruktion i en relativt tunn formfaktorSpeck Presidio PRO Àr ett attraktivt fall. Tack vare de dubbla skallagren kan den överleva en tappning pÄ 10 meter. Dessutom sÀkerstÀller införandet av en upphöjd ramen att kameran och den dyra skÀrmen har vÀsentligt repskydd. För att sÀkerstÀlla ett sÀkert grepp har den en ganska slÀt yta. Men det som gör det sÄ anvÀndbart Àr antimikrobiell behandling som hÄller bakterier i fjÀrd.

2. tech21 Evo Check

Flaunting a slÄende profilTech21 Evo Check parar perfekt ihop med iPhone Den synliga svarta panelen tillsammans med en slagfast stötfÄngare gör att smarttelefonen kan visa designen. Till stor del beror pÄ hygieniskt rena antimikrobiella egenskaper Detta kan minska mikroberna med upp till 99%. DÀrför kommer din iPhone att förbli hygieniskt ren. Eftersom det antimikrobiella materialet Àr integrerat i höljet Àr det fullt utrustat för att tillhandahÄlla hygien under lÄng tid. Det Àr inte allt, Evo Check kan ocksÄ överleva Àven otÀcka droppar upp till 12 fot, vilket gör det till ett av de bÀsta skyddsfallen för iPhone 11 Pro.

3. NueVue

Om du föredrar att gĂ„ med lite mer skydd och enkelhet Ă€r NueVue-fallet vĂ€rt att kolla in. Ärmen Ă€r Skuren i nappalĂ€der och med en estetisk design. Och med den mjuka interiören Ă€r den fullt utrustad för att skydda din iPhone frĂ„n oavsiktliga repor och droppar. Som interiören Ă€r gjord av antimikrobiell mikrofiber, ser till att din smartphone förblir fri frĂ„n skadliga bakterier. Den Ă€r lĂ€tt och fickvĂ€nlig och glider ocksĂ„ bekvĂ€mt in och ut ur fickan

NueVue

Köp frÄn NueVue: 55 $ (Det finns bÄde för iPhone X och 11-serien)

4. Speck Gemshell Glitter

Om du Àr förtjust i glÀnsande design kan Gemshell Glitter erövra dig omedelbart. Med blekningsbestÀndiga glitterkristaller, Fallet ser snyggt ut för ögonen. Men om du tror att Gemshell Glitter bara Àr för att öka modekvoten kan du inte ha mer fel. Den har tvÄ konstruktionslager för att motstÄ stötar tack vare den extra dynan. Det finns ocksÄ mikrobban-antimikrobiellt material, Det Àr ocksÄ fullt utrustat för att bekÀmpa bakterier. I allmÀnhet Àr det ett av de bÀsta fallen att desinficera iPhone

Speck Gemshell Glitter

5. tech21 Pure Shimmer

Med en slank profil, har Tech21 Pure Shimmer önskat uppmÀrksamhet. Utöver den fantastiska eleganta designen har fodret tillrÀckligt med styrka under huven för att överleva oavsiktliga droppar. den stötsÀker bakpanel parad med en slitstark stötfÄngarram hjÀlper den att tÄla Àven otÀcka droppar (upp till 10 fot). Som hans syskon som nÀmnts ovan. du kan ocksÄ minska mikrober med upp till 99% sÄ att din iPhone kan förbli hygieniskt ren. Dessutom erbjuder gummisidorna ett mycket bÀttre grepp för att förhindra att smarttelefonen glider ur handen.

tech21 Pure Shimmer

VÀlj de bÀsta fallen för att desinficera din iPhone

SĂ„ det hĂ€r Ă€r fall som kan hjĂ€lpa dig att inte bara förstĂ€rka din iPhone: s modecitat utan ocksĂ„ hĂ„lla bakterier borta. Återigen skulle jag vilja upprepa att de inte Ă€r utformade för att bekĂ€mpa nĂ„got virus. Har du nĂ„gon kommentar? Dela gĂ€rna det i kommentarerna nedan. Och lĂ„t oss ocksĂ„ veta namnet pĂ„ alla fall med antimikrobiella egenskaper som förtjĂ€nar att hitta en plats i ovanstĂ„ende sortiment.

0 Shares