5 nya Android- och iOS-spel för din smartphone

Dagarna kräver värme och bra spel på smarttelefonen. Så för både Android och iOS har vi några fantastiska nya förslag till dig.

Kolla in urvalet av fem nya spel att installera på din smartphone.

5 nya Android- och iOS-spel för din smartphone 1

Jurassic Monster World: Dinosaur War 3D FPS

I Jurassic Monster World måste du kämpa metalliska monströsa dinosaurier i en post-apokalyptisk värld! Kontrollera helt mekaniserade, utvidgade eller naturliga djur på land eller i luften: det är ditt val!

Spelet är gratis och har en poäng på 4,3 stjärnor i lekbutiken och 4,8 i App Store.


BLEACH Mobile 3D

BLEACH Mobile 3D är ett Anime RPG-spel där spelaren måste utforska olika världar och slåss mot fiender.

Detta är också ett gratis spel som nyligen har fått en stor uppdatering. Dessutom har Play Store en anteckning om 4,6 stjärnorna.


Turbo stjärnor

Med över 50 000 recensioner i Play Store och ett betyg på 4,5 stjärnor (4,8 i App Store) är det gratis spelet Turbo Stars.

Detta är ett hinderrace-spel där du fortfarande måste möta flera motståndare. I går uppdaterades detta spel och nya bonusnivåer och racingtillbehör lades till.


Medieval Battle: Europe

Detta är spelet för älskare av medeltida strider. Slåss i olika slag i Europa under medeltiden. Varje kampanj har som tema striderna mellan Frankrike och några av dess olika fiender i Flandern, Navarra och Aragonien. Slutligen, dra fördel av strategiska fördelar för att vända kriget tid till din fördel.

5 nya Android- och iOS-spel för din smartphone 2


GRID Autosport

Slutligen går höjdpunkten till GRID Autosport, ett imponerande racingspel där spelaren måste köra bilar i hög hastighet. Det finns mer än 100 bilar så många andra kretsar.

Det är ett relativt dyrt spel. En investering bara för de mest passionerade!

5 nya Android- och iOS-spel för din smartphone
4.9 (97.78%) 27 Votes