50 bästa gratis internetspel för Android- och iOS-enheter (ingen WiFi krävs)

Det är säkert att säga att när det gäller att kunna spela utan avbrott, särskilt när vi talar om mobilspel. Tyvärr kräver de flesta moderna mobilspel en aktiv internetanslutning.

Även om spelet inte har några relaterade onlinefunktioner krävs det fortfarande en anslutning för att ladda ner användarinformation till spelservrar. Kravet innebär att användare inte kan spela spelet utan en aktiv internetanslutning.

Detta är en fråga som finns på både Android och iOS. Lyckligtvis finns det fortfarande några utvecklare som inte tror på konceptet att beställa en internetuppkoppling hela tiden. Således gör det möjligt för användare att kunna spela utan internetuppkoppling, var de än vill.

Efter att ha gjort lite forskning kom jag äntligen med en lista över de bästa wifi-spelen som du kan ladda ner till din enhet smartphones. Dessa spel är tillgängliga på både Android och iOS. Detta gör WiFi-spelupplevelsen mycket bättre.

För att underlätta för läsaren kommer spelen att ligga i en kategori som anger deras typ. Innan jag går vidare till kategorierna kommer jag att diskutera de tio bästa onlinespel som kommer att vara av olika genrer.

Topp 10 gratis offline-spel för Android- och iOS-enheter

Det finns många offline-spel för Android- och iOS-enheter tillgängliga via Google Play Store och Apples offline-appbutik. Innan jag listar den i relation till denna art, skulle det vara trevligt att lista de tio bästa oavsett kön.

Minecraft fickutgåva

Minecrafts framgång är inte överraskande även för de mest hårda spelarna att undvika. Minecraft är utvecklad av Mojang AB och är bland de bästa offline-spelen. Det är också det enda spelet som jag känner till och är tillgängligt på nästan alla plattformar på marknaden.

Minecraft tillåter spelare att visa sin kreativitet och skapa några av de bästa världarna i världsbyggande spelet. Det är inte allt eftersom det inte finns några begränsningar för vad du kan skapa, vissa spelare kan skapa, vi har sett några fantastiska skapelser av platser som Westeros från Game of Thrones och till och med Hogwarts från Harry Potter.

Ladda ner för iOS

asfalt 8 Airborne

Fans av högoktanska tävlingsspel kommer att älska Asfalt 8 Luftburen eftersom den trotsar gravitationens lagar. Spelet tillåter spelare att leva sin mest brutala fantasi i sina bilar i en högdrivna gameplay-stil som ger timmar av nöje tack vare det fantastiska progressionssystemet.

Det finns mycket innehåll som måste låsas upp, och du kan välja bland ett arsenal av de bästa fordonen också. Även om spelet är gratis i både app-butiken och Google Play-butiken, har spelet köp i appen som du kan ignorera gratis.

Kort sagt, Asfalt 8 Airborne är ett mycket roligt spel, och definitivt ett av de bästa wifi-spelen utan Android. Du behöver dock en internetuppkoppling först för att ladda ner de större filerna.

Ladda ner för iOS

Badland – Det bästa offline-spelet

Om du letar efter ett actionäventyrspel som inte fokuserar på att spränga saker är Badland spelet för dig. Spelet i sig marknadsförs som ett actionäventyr, men det finns en lämplig teknisk låga också.

Spelarna får i uppdrag att upptäcka fel i skogen där de bor. Spelnivådesign och konststil är bland de bästa jag sett i mobilspelet.

Badland är utan tvekan ett av de bästa offline-spelen för Android som jag hade nöjet att spela, och det är också tillgängligt för dem som använder iOS. Badland är gratis att spela i Badland men innehåller annonser och inköp i spelet. På iOS kostar spelet 099 dollar

Ladda ner för iOS

Skugga kampen 2

För alla som letar efter ett kraftfullt actionkampspel där de kan spela spelet som de vill, Shadow Fight 2 Det är ett bra val. Spelet är ett klassiskt stridsspel i 1v1-stil byggt med konstnärligt värde i åtanke.

Karaktärerna är svartvita med stor kontrast, fantastisk kontrast med resten av bakgrunden för de olika scenerna. Det finns många kampstilar tillgängliga, och spelare kommer också att kunna välja mellan ett stort antal vapen till sitt förfogande.

Efter några timmar blev jag Shadow Fight 2 Favorit slåssspel, och definitivt ett av de bästa wifi-spelen som inte fungerar på iOS och Android. Spelet är gratis på båda plattformarna med köp i appen.

Ladda ner för iOS

Föreställbart om mig

För många vuxna vuxna och vuxna spelare är minions irriterande varelser. Detsamma kan inte sägas för tonåringar eller barn födda under det första decenniet av 2000-talet. Despicable Me placerar spelare i minions när de går igenom olika etapper och tar besittning.

Även om Despicable Me inte sätter mycket originalitet till bordet, är det hur spelet använder några av de äldre mekanismerna som gör det så fantastiskt. Du måste kämpa mot några skurkar, så kom med alla förberedelser.

Spelet är också känt som Minion Rush i vissa områden. Oavsett, det är bland de högst rankade gratis spel som körs på iOS och Android.

Ladda ner för iOS

Växter mot zombies 2

När de ursprungliga Plants vs Zombies dök upp var spelet en omedelbar hit. Men plattformens tillgänglighet var begränsad. Spola framåt några år, och nu vårdar vi det Plants vs Zombies 2. Ett galnare och roligare äventyr som sätter dina växter mot zombies.

Spelare kan spela några av de bästa och originella spellägena utöver några nya lägen som har kommit in i uppföljaren. Har du vad som krävs för att skydda dina växter från hungriga zombies? Visa det i Plants vs Zombies 2 , Ett av de bästa spelen utan internet gratis.

Ladda ner för iOS

Infinity Loop – inget Wifi-spel behövs

Det kommer en tid då vi bara tröttnar på snabba actionspel och vill testa våra tankar mot någon konstnärlig strävan. Det bästa sättet att göra detta är med Infinity Loop, ett fantastiskt pusselspel som du kan ladda ner till din Android-enhet och spela gratis.

Spelare måste binda flera böjda former och fortsätta göra det tills de bildar en form. Du måste också se till att det inte finns några avdelare i form. Spelet har också ett mörkt läge där du måste bryta hela formen i enskilda delar.

Infinity Loop är roligt, avkopplande och utmanande för ditt sinne, och det är ett av de coola gratis internet-spelen.

Ladda ner för iOS

Hill Climb Racing 2

Där Asfalt fokuserar 8 På ett snabbt oktanlopp, som kräver att du är medveten hela tiden, Hill Climb Racing 2 Det är ett spel som tenderar att ta saker långsamt. Spelet är i princip byggt på samma grund som det ursprungliga Hill Climb Racing-spelet med bättre spelelement.

Du kan göra tricks i luften och spela spel i timmar utan att bli uttråkad. Det bästa är att Hill Climb Racing 2 Gratis att spela, med några inköp i spelet som du kan hoppa över om du vill.

Hill Climb Racing erbjuder för alla som letar efter några coola offline-spel för Android 2 Timmar med kul utan att behöva.

Ladda ner för iOS

Hjärnan är på! – Fysikpussel

Det bra med att spela spel på en smartphone är att de flesta spel är väl lämpade för pusselclowner. Hjärnan är på! – Fysikpussel är det enda spelet för dig. Genom att kombinera fysik och pussel kan detta gratis spel utmana att spela även de smartaste hjärnorna där ute.

Även om spelet kommer att be dig att bygga enkla strukturer, och strukturerna kommer att se enkla ut för det mesta, måste du veta att fysik är något som definitivt kommer att spela en roll i hur du bygger dina egna strukturer.

Ta ett steg som inte förbättrar fysikens lagar och dina strukturer kommer att kollapsa. Spelet är svårt, men mycket roligt att spela. Det finns ingen anledning att inte betraktas som de bästa offline-spelen för iOS eller Android.

Ladda ner för iOS

Sex vapen: möta gängarna

Om du letar efter ett fantastiskt actionspel som fångar känslan av det vilda västern som du vill ha det, är du på rätt plats. The Gun Guns: Gang Showdown tar dig till det grymma vilda västern där du ska kämpa för ditt liv.

Men du kommer inte bara att bekämpa banditer och förbjudna brottslingar. Spelet sätter dig också mot övernaturliga krafter som vampyrer, och att få ett lägre antal betyder döden direkt.

Med en mängd uppdrag och obegränsat innehåll kommer Six Guns: Gang Showdown i denna lista som ett av mina favorit actionspel, och säkert ett av de bästa gratis spelen utan wifi.

Ladda ner för iOS

Det finns inga Wifi-pusselspel för Android- och iOS-enheter

Oavsett år tittar du på pusselspel som aldrig går ur modet. Alla älskar ett bra pussel, oavsett om du pratar om barn eller vuxna. Pussel är ett bra sätt att polera ditt sinne också.

Både Android och iOS har otaliga pusselspel tillgängliga för din njutning, vissa är enkla, andra är böjda och svåra. Denna kategori kommer att innehålla de bästa pusselspel som finns tillgängliga på båda plattformarna.

Avblockera mig

Medan ordet "unblock" är mycket synonymt med sociala medier, men i detta spel är betydelsen helt annorlunda. Spelet tar det klassiska pusslet för att avblockera spår och gör det ännu svårare för både veteraner och nykomlingar.

Spelare börjar enkelt spärra spår, och när spelet fortskrider blir spåren själva svårare. Så mycket att jag satt fast på en 45-minuters nivå medan jag var 35 000 fot över marken.

Ja, jag tillbringade 45 minuter av mitt liv på en flygning för att försöka avsluta pusslet. Trots att flygaången var mitt enda fokus var att öppna och göra vägen. För alla som älskar att utmana, kan pusselspel inte vara bättre.

Ladda ner för iOS

Mekorama – Wi-Fi gratis spel

För alla som fortfarande beundrar den klassiska 2D-designen som den har vunnit de senaste dagarna kommer Mekorama att erbjuda en fantastisk upplevelse. Spelet använder 2D-bilder, men inte för att det försöker förmedla ett meddelande.

Även med den grafik som vi sällan ser i moderna titlar ser spelet fantastiskt ut. Spelet är väldigt enkelt, du måste bara skapa block med en mängd olika delar som du kommer att kunna nå.

Mekorama ger dig totalt 50 nivåer, där varje nivå är svårare än den sista nivån. Detta är ett riktigt test för alla kreativa pusselanalytiker. Sist men inte minst använder den också en fysikmotor som definitivt bidrar till utmaningen.

Efter att ha ägnat timmar på att spela spelet är det säkert att säga att Mekroama har blivit ett av de bästa gratis wifi-spelen som finns där ute.

Ladda ner för iOS

Fritt flöde

Flow Free är ett pusselspel som ser väldigt enkelt och lätt att spela när du installerar det för första gången. Det beror på att det inte finns mycket att göra i de första nätverken. Men svårighetsnivån stiger när du går igenom spelet.

Spelet erbjuder ett antal färgade prickar på rutnätet, allt du behöver göra är att ansluta punkterna på ett sådant sätt att linjerna inte passerar när du ansluter de andra prickarna. Du kan bara ansluta samma färgade prickar.

De första få nivåerna kan betraktas som idealiska för användare eftersom det inte finns mycket att göra när det gäller svårighetsnivåer, men spelet börjar verkligen komma ikapp strax efter det. Flow Free kan enkelt kallas ett av de bästa spelen utan wifi-spel gratis, tack vare spelets natur och mängden kul det ger.

Ladda ner för iOS

Klipp repet: fria försök

När det gäller populära pusselspel på den mobila plattformen, kan knappast något spel konkurrera med den berömmelse som ges av Cut the Rope. Av alla rätt skäl är detta ett av de roligaste pusselspel som finns på marknaden.

Du tar på dig ett väldigt söt monster i jakten på godis – det enda du längtar efter. Godisarna hänger i ett rep, och du måste klippa repet på ett sätt som tappar godis i munnen.

Enkelt, eller hur? Tja, de första få nivåerna är inget annat än enkelhet, men spelets svårighet påverkar negativt när du går igenom nivåerna. Om någon letar efter spel som inte behöver wifi är Cut the Rope: Experiment Free ett bra alternativ som du kan gå för.

Ladda ner för iOS

2048

Hur svårt är det att kombinera vissa brickor med olika nummer för att få ett specifikt nummer? Det var idén som sprang i mitt huvud när jag sprang 2048 första gången. All min entusiasm bleknade inom 30 minuter och jag kände inte längre samma sak.

Skönheten med detta spel är att det erbjuder dig en ganska enkel uppgift, en uppgift som inte tar lång tid att avsluta. Detta är emellertid inte fallet eftersom det inte blir lätt att få 2048.

Om du letar efter roliga spel utan wifi bör 2048 vara på radaren. Låt bara inte frustrationen dominera.

Ladda ner för iOS

Utan WiFi-baserade spel för iOS och Android

Många förväxlar ofta testbaserade spel med pusselspel med varandra, och även om test är gåtor för de flesta är det en liten skillnad. Testbaserade spel på Android och iOS är huvudsakligen begränsade till ord.

Dessa spel vill inte att du ska skapa komplexa pussel eller söka efter strukturer relaterade till fysik. För många är detta den enklaste formen av pussel. Det goda är att om du föredrar den här typen av pussel finns det mycket tillgängligt i respektive appbutiker.

4 bild 1 Ett ord

4 bild 1 Ordet är den typ av spel som kommer från eran av spelet tittar, spelare tilldelas 4 Bilder och alla bilder är nära besläktade med ett ord. Det är upp till spelarna att tänka på vad ordet kan vara och lösa pusslet.

På papper verkar detta ett dumt enkelt spel utan absoluta komplikationer. Spelet tenderar dock att bli svårare när spelet fortskrider. 4 pics 1 Word är definitivt ett spel om du vill ha en tuff miljö på din telefon.

Gör den utmanande och roliga naturen att spela 4 bild 1 Ett ord med de bästa gratis spelen som kan laddas ner. Spelet är tillgängligt på både iOS och Android.

Ladda ner för iOS

Word cookies

Word Cookies är ett annat ord- eller frågespel som har imponerat många människor av alla rätt skäl. Även om andra spel får dig att testa dina gissningsfärdigheter, är Word Cookies mer än att testa ditt ordförråd.

Ett intressant koncept om Word Cookies är att spelare kommer att få olika alfabet i en stekpanna. Detta alfabet är i princip kakor, du måste skapa ord genom att helt enkelt skjuta fingrarna över orden.

När du fortskrider utmanar spelet dig genom att ge dig fler ord och ber dig skapa meningar i alfabetet. Det är definitivt en intressant plats och kommer att hålla dig beroende i timmar framöver.

Word Cookies är också ett av Wi-Fi-spel som håller dig upptagen i timmar och dagar framöver.

Ladda ner för iOS

Quizoid: Trivia Quiz 2018

Letar du efter ett spel som testar din kunskap om de olika aspekterna runt dig? Du är på rätt plats; Quizoid: Trivia Quiz 2018 testar spelarens kunskap genom att skicka 7000 frågor som tillhör alla typer av olika kategorier.

Spelet erbjuder tre spellägen för roligare, och du kommer också att få livslinjer om du vill att spelet ska gå lätt på dig. Gränssnittet är inte så aktuellt som jag skulle ha föredragit, men den grundläggande funktionaliteten är där och fungerar briljant.

Ja, spelet lagrar alla uppgifter medan de är offline, så den som letar efter spel utan internet är definitivt ett fantastiskt spel. Spelet är tillgängligt på både Android och iOS.

Ladda ner för iOS

De bästa arkadspelen offline för iOS- och Android-enheter

Det är säkert att säga att Arcade som genre har hittat sitt hem på mobilplattformen bättre än på datorer eller konsoler. Spår handlar om kul under resan, och det är exakt vad smartphones Om är det inte?

Det finns några fantastiska arkadspel tillgängliga på mobilplattformen, oavsett vilket operativsystem du pratar om. Lista de bästa wifi- och Android-spelen i iOS-listan nedan.

Jetpack Joyride

Om namnet är något som intresserar dig kan jag försäkra dig om att spelet kommer att komma över det. Jetpack Joyride är ett spel som kombinerar det bästa arkadstilspelet som har påverkat generationer och förenar dem

Du tar på dig rollen som Barry, den vanliga plankton som går in i ett topphemligt laboratorium, sätter ombord en jetpack och börjar hans äventyr. Spelet är fullt av liv, livligt och roligt att spela och mycket lätt att behärska.

Det finns alltid något som händer på skärmen, så för dem som letar efter ett högoktansspel med massor av saker att göra är detta rätt spel.

Ladda ner för iOS

Doodle hoppa

Om du vill ha ett spel som du kan spela medan du väntar på att ditt kaffe ska förbereda varje dag, är Doodle Jump ditt svar på det. Baserat på en relativt enkel och lättförståelig idé, låter Doodle Jump kontrollera en söt och kreativ främmande varelse i klotter.

Målet med spelet är också något enkelt, du måste hoppa på små färgade pelare och plattformar och fortsätta göra det som möjligt. Vissa plattformar är helt fixade, medan andra byter plats.

Ju mer du avancerar, desto bättre resultat får du, och den minut du faller i är när du möter nederlag. Det är förvånande hur något så enkelt som Doodle Jump kan orsaka beroende.

Ladda ner för iOS

Duet

Att bryta blocket är kanske ett av de roligaste spelen du kan spela, men tänk om du gjorde spelet svårare? Duet byggde på idén att bryta ner det enkla blocket som funnits i evigheter.

Den överraskande överraskningen är dock att du istället för att använda en boll för att bryta bollarna måste kontrollera två bollar. Det är inte allt, båda bollarna snurrar i samband med musik i spelet. Detta innebär att det kommer att finnas många oväntade stunder som du inte kommer att se.

Spelet övervinner också svårigheten genom att presentera många hinder som kan blockera din väg, och till och med ge power-ups som hjälper dig att bli av med hinder. Spelet är gratis att spela på Android, men det kostar 299 dollar i App Store.

Ladda ner för iOS

Hungry Shark Evolution

I åratal har spelare spelat spel där de måste skydda sig mot hungriga hajar. Men saker skiljer sig mycket med Hungry Shark Evolution; istället för att vara byte, byter du nu på andra arter när du jagar dig över havsdjupet.

Tror dock inte att andra typer inte kommer efter dig. Eftersom de ser dig som ett hot, kommer de att göra sitt bästa för att avvärja det. De kommer att göra sitt bästa för att försvara sitt hus och besegra dig. När du går framåt i spelet kommer du att slåss mot tuffare fiender och chefer.

Ladda ner för iOS

Korsa vägar

I en överblick kan Crossy Roads se ut som ett spel som försöker matcha de överfulla spelen med oändliga körningar. Även om det är okej för det mesta, blir mobilspelare mer medvetna och picky när det gäller de spel de vill spela.

Crossy Roads bryter reglerna för traditionella körspel genom att introducera lite rolig mekanik inklusive grafik 8 Bitar ser så vackra ut. Spelet vill inte att du ska springa utan vill hoppa bort från de trånga gatorna där du är.

Spelet är roligt, roligare än det kan tyckas i början, och det är definitivt ett av de bästa gratis wifi-spelen för iOS såväl som Android.

Ladda ner för iOS

Fruit Ninja

Fruit Ninja هي اللعبة التي يمكن اعتبارها أقدم لعبة على كل من منصات الهواتف المحمولة. كانت اللعبة موجودة بقدر ما أتذكر ، وعلى الرغم من كونها قديمة حقًا ، إلا أنها لا تزال ذات صلة وممتعة للعب.

أنت لست بحاجة إلى الكثير من الأشياء الصعبة في اللعبة ، عليك فقط شق طريقك من خلال الفواكه التي لا نهاية لها. يتم تقليب الثمار ، وعليك فقط تمرير أصابعك لتقطعها.

على الرغم من ذلك ، ضع في اعتبارك أنه من أجل زيادة مستوى الصعوبة في اللعبة ، ستعطيك في بعض الأحيان بعض القنابل ، وطالما أنك لا تقطعها ، سيكون كل شيء على ما يرام.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

ضرب مبرح

من الاسم الذي تبدو عليه اللعبة كما لو كانت موسيقية ، فإن Smash Hit هي تجربة مختلفة تمامًا. في واقع الأمر ، لا يمكن وصف التجربة بأكملها إلا بأنها مجردة. يدور المفهوم الكامل للعبة من حولك من خلال رمي الكرات بدقة ودقة.

كل شيء آخر في اللعبة هو مسألة صبر وتقنية ، ويمكن لأي شخص بدون صبر أن يغمره الكيفية التي تلعب بها اللعبة. يجب عليك التأكد من كسر الهياكل الزجاجية بشكل صحيح ودقيق.

لا توجد شخصية رئيسية ، ولا قصة ، ولا مؤامرة ، ولا قواعد. ستبقى اللعبة تجلب لك المتعة طالما كنت تلعب اللعبة ، وتفعل ما يفترض أن تفعله.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

متعرج

ZigZag كلعبة تدور حول البساطة ، اللعبة بسيطة لدرجة أن المطورين لم يكلفوا أنفسهم عناء تضمين مقطع صوتي. في حين أن هذا قد يكون أمرًا صعبًا بالنسبة لكثير من الناس ، بالنسبة لي ، فإن هذه اللعبة تسبب الإدمان بقدر ما تحصل عليه.

لا تعتقد أن المطورين كانوا كسالى للغاية ونسيوا الانتباه إلى كيفية لعب اللعبة. في الواقع ، هناك الكثير من المسرات المرئية التي تجعل هذه اللعبة ممتعة للعب. يتحكم اللاعبون في الكرة ، ويجب عليهم تحريكها في حركة متعرجة ، وتكسب نقاطًا مقابل ذلك.

بعد كسب 50 نقطة ، يتم رسم السيناريو بأكمله بلون جديد. يتكرر هذا الطلاء في كل مرة يكسب فيها اللاعب 50 نقطة ، ولا يتوقف عندها. هذا يضمن أن أي شخص يلعب ZigZag يستمر في القدوم للمزيد.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

هندسة داش لايت

سأكون صادقًا معك جميعًا ، الهندسة ليست شيئًا يعجبني. منذ أن كنت طفلاً ، كنت دائمًا أنظر إليه بازدراء لأنه جعلني غير مرتاحًا. لذلك ، عندما قرأت عن Geometry Dash Lite ، سألت نفسي إذا كنت سأكون قادرًا على النظر إلى اللعبة من منظور مفتوح.

لذا فعلت ، ولا أندم على ذلك لفترة. يمكنني أن أقول بسهولة أن كل ما أملك ضد الهندسة لم يكن يهمني بمجرد أن بدأت في لعب هذه اللعبة. تجلب لك Geometry Dash Lite إلى العالم الملون والنابض بالحياة حيث يتم تكليفك بإحضار شخصيتك إلى نهاية كل مستوى.

نعم ، تبدو المهمة مبسطة بشكل مفرط ، ولكن ما يجب أن أذكره هو أنك ستواجه عددًا من العقبات في طريقك والتي ستبذل قصارى جهدها لإعاقة تجربتك الهندسية. يتطلب عقلك لتكون قادرة على التفوق على العقبات.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

الوحش داش

كل من تصادف أنه من محبي لعبة منصات ثنائية الأبعاد يحتاج للعب Monster Dash ؛ في حين أن غالبية العالم يتحرك على غرار 3D ، تبقى Monster Dash وفية لنفسها. تقدم اللعبة رسومات نابضة بالحياة ومفعمة بالحيوية وهي فقط الكمية المناسبة من وحدات البكسل.

يتم تكليف اللاعبين بالتحرك في بيئة عمودية ، والتأكد من حصول جميع الوحوش على ما يستحقونه. إذا كنت قلقًا بشأن الحركة ، يجب أن تعرف أن اللاعب يتحرك من تلقاء نفسه ، وكل ما عليك فعله هو القفز كلما لزم الأمر.

يمكنك حتى تغيير أسلحتك ، والاختيار من ترسانة كبيرة من شأنها أن تساعد قتالك ضد الوحوش.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

ملحمة متزلج

التزحلق هو رياضة يحبها الجميع ، لكن حقيقة أنها واحدة من أصعب الرياضات التي يجب إتقانها هي شيء لا يمكننا أبداً أن ننكره. تتيح لك Epic Skater أن تصبح متزلج أحلامك بسهولة كبيرة.

أنت تلعب كمتزلج شاب يجب أن يعود إلى المنزل من المدرسة على لوح التزلج الخاص به والتأكد من أنه لم يصب بأذى. نعم ، الميكانيكا بهذه البساطة ، ومع ذلك ، ينشأ التعقيد عندما يتم وضعك في مواجهة بعض العقبات التي يجب عليك وضعها في الاعتبار.

سيطلب اللاعبون أيضًا تنفيذ عدد من الحيل من أجل التنقل بنجاح عبر البيئة. لا شك أن طريقة اللعب بسيطة للغاية ، ولكن مع زيادة سرعة لوح التزلج ، تزداد الصعوبة معها أيضًا.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

براذرز إن آرمز 3

عادت واحدة من سلسلة ألعاب الحركة المحبوبة للغاية مرة أخرى. لطالما كان فيلم Brothers in Arms سلسلة تركز على واقعية الحرب العالمية 2 ؛ سيتمكن اللاعبون من الوصول إلى جميع الأسلحة الشهيرة من الحرب العالمية 2 إلى جانب بعض الأسلحة التجريبية والقوية أيضًا.

مع حرب أكبر بكثير ، يمكنك أيضًا الوصول إلى ترسانة يمكنك استخدامها للتخلص من أعدائك. Brothers in Arms 3 هي واحدة من أفضل ألعاب الرماية التي يمكنك لعبها على جهاز iOS أو Android.

إنها غامرة وسريعة الخطى ، وتدير أيضًا تحديد معظم المربعات المطلوبة لإنشاء لعبة رائعة من منظور الشخص الأول. من الصعب أن تخطئ هنا.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

نيون شادو

إذا كنت تبحث عن لعبة أكشن تشدد أيضًا على الذوق الفني والجماليات ، فستشعر أنك في المنزل. يمنحك Neon Shadow مهمة إنقاذ البشرية من الدمار ، وحتى الانقراض.

انقلبت الآلات الذكية ضد البشر وتخطط الآن لتدمير البشرية. بصفتك الأمل الأخير للبشرية ، أنت مكلف بضمان بقاء البشرية ، وعدم انهيارها.

تقدم اللعبة متعة اللعب ، وأسلوب اللعب الغني الذي يقدم الكثير من القيمة. إنها تبدو وتلعب مثل مطلق النار مباشرة من التسعينيات ، وكطفل ​​في التسعينيات ، أعشق اللعبة تمامًا حتى جوهرها.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

لا توجد ألعاب محاكاة إنترنت لنظامي التشغيل iOS و Android

عادة ما يتم تصنيف ألعاب المحاكاة على أنها بطيئة ومملة من قبل الكثير من الأشخاص بشكل رئيسي لأنها تتطلب الوقت المناسب والتفاني. بدون كلاهما ، لن تلعب اللعبة بالطريقة التي من المفترض أن تلعبها.

على الرغم من الانتقادات التي يتعرض لها هذا النوع في كثير من الأحيان ، إلا أن لديه بعض المعجبين المتحمسين في جميع أنحاء العالم. من المثير للدهشة في الواقع أن نرى أنه في عالم الألعاب المحمولة المتطور والمتحرك باستمرار ، وجدت ألعاب المحاكاة منزلًا على النظام الأساسي.

ستحتوي القائمة على بعض من أفضل ألعاب المحاكاة التي يمكنك لعبها على كل من iOS و Android.

شركة الطاعون

تختلف اللعبة الأولى في فئة المحاكي قليلاً عن بقية اللعبة. على الرغم من أنها تناسب فئة المحاكاة بشكل جيد ، إلا أن اللعبة تجعل اللاعبين يلعبون كطاعون. نعم، سمعتها بشكل صحيح. إنها مهمتك للسيطرة على الطاعون القاتل.

كطاعون ، هدفك هو التأكد من أن جميع البشر في العالم معرضون للقتل أو القتل أو الإصابة. ومع ذلك ، لا يجب أن تشعر بالقوة لأن البشر لديهم الوقت لإيجاد علاجات مختلفة ، وطرق لمواجهة المرض ، مما يجعلهم ينقذون أنفسهم من المرض.

تقدم اللعبة أيضًا للاعبين أربعة مستويات صعوبة مختلفة للاختيار من بينها. إنها بالتأكيد لعبة شريرة للعب ، ولكن مستويات المتعة موجودة بالتأكيد ، وإذا كان أي شخص يشعر باستراتيجية قليلاً ، فإن شركة Plague Inc. هي اللعبة التي ستلعبها.

يمكن تنزيله وأندرويد مجانًا ، لكنه يكلف 0.99 دولارًا على iOS.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

هوس التنين

الجميع يحب التنانين ، سواء كنت تتحدث عن بعض عمليات الترحيل الحديثة للتنين ، أو بعض التنسيقات الكلاسيكية. Dragon Mania هي لعبة تتيح لك زراعة وتنمية التنانين. ستبدأ بتزايد التنانين التي تبدو لطيفة وغير ضارة ، وتأكد من أنها تتحول إلى وحوش قوية مقدر لها أن تكون.

يمكنك جمع سلالات مختلفة من التنانين ، ورفعها حتى تنمو بشكل كامل. بمجرد الانتهاء من ذلك ، يمكنك المضي قدمًا ومحاربة التنانين التي رفعها أصدقاؤك. إذا لم يكن محاربة أصدقائك شيئًا تريده ، يمكنك حتى المضي قدمًا ومحاربة جحافل محاربي الفايكنج الذين سيهاجمونك من وقت لآخر.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

سكان المدينة

Townsmen هو مفهوم مثير بالنسبة لي عندما يتعلق الأمر بالألعاب المحمولة لأنه يجمع بين عدة أنواع مختلفة في نوع واحد. بالنسبة للمبتدئين ، تعد اللعبة مزيجًا رائعًا من الإستراتيجية والمحاكاة أيضًا.

في بداية اللعبة ، سيتم منحك بلدة صغيرة مع عدد قليل من الفقراء الذين يعيشون في المدينة. مع تقدم اللعبة ، سيكون من واجبك ضمان نمو المدينة لتصبح مدينة مكتظة بالسكان جنبًا إلى جنب مع اقتصاد يعمل بشكل صحيح وأشخاص يعيشون بسعادة في المدينة.

ستستمر المواقف في التطور دائمًا ، لذا ستحتاج دائمًا إلى الاهتمام بمكانك وإلا قد ترى المدينة في حالة تراجع وهذا ليس شيئًا تريده.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

واي فاي ألعاب مغامرات مجانية لنظامي iOS و Android

تمامًا مثل الممرات ، شهدت مغامرات الحركة ارتفاعًا في الرتب على مدار الشهرين الماضيين. هذا النوع هو واحد من الأفضل بغض النظر عن النظام الأساسي الذي تجربه عليه. نظرًا لأن التركيز هنا هو الجوّال فقط ، فسوف نلقي بعض الضوء على أفضل ألعاب المغامرات المتاحة في السوق.

مرة أخرى ، هذه الألعاب مجانية للعب مع التركيز على القدرة على لعبها عبر الإنترنت بدلاً من عدم الاتصال بالإنترنت.

يجري

في حين أنك لن تركض وتطلق طريقك للخروج من اللعبة ، يوفر Temple Run تجربة فريدة جعلت النوع السائد في المقام الأول. من الآمن أن نقول أن Temple Run مهدت الطريق للعديد من الألعاب المماثلة الأخرى التي ظهرت بعد ذلك.

آليات اللعبة بسيطة بقدر ما يمكن الحصول عليها ؛ ستهرب من وحش يختاره لك باستمرار. مهمتك هي القفز والاندفاع والبط والتمرير في طريقك من خلال العقبات وجمع أكبر عدد ممكن من العملات المعدنية.

تحتاج أيضًا إلى معرفة أنه لا توجد نهاية لمغامراتك ، لذلك ستكون دائمًا في حالة تنقل. دعنا نكتشف مدى السرعة التي يمكنك بها التغلب على درجاتك العالية ، ونصل إلى القمة.

تنزيل لنظام التشغيل iOS

مغامرات ألتو

تعتمد Alto’s Adventure على ميكانيكي بسيط وسهل للغاية ، حيث سيتم تكليف اللاعبين بإنزال الجبل على لوح التزلج الخاص بهم. وظيفتهم الوحيدة هي تجنب أكبر عدد ممكن من العقبات. ستقوم أيضًا بجمع أي مقتنيات تأتي في طريقك.

في حين أن الكثير سوف يخلط بينه وبين أمثال Temple Run ، إلا أن طريقة اللعب مختلفة إلى حد ما ، والرسومات في الحد الأدنى في أحسن الأحوال. الخلفيات جميلة بشكل مذهل ، وقد تضيع في النظر إلى الآفاق التي ستقدمها لك هذه اللعبة.

Alto’s adventure is the perfect example of how simplicity can sometimes create some of the most beautiful environments, and gaming experience.

Download For iOS

Sea Battle 2

If you grew up playing the famous Sea Battle board game then you will feel right at home with Sea Battle 2. This old-school game is built on the same functionality as the original one, but instead of having an actual board, you now play it on your smartphone.

Players will have to strategically place their ships in positions through which they can destroy enemy ships and pave their way towards victory. The game starts with you and your opponent positioning your ships according to methods you seem are the best.

You can play this game online, and offline as well, this allows for hours of fun whether you are connected to the internet, or you are not. Sea Battle 2 is super fun to play, provided you can overcome the somewhat older looking graphics.

Download For iOS

Swamp Attack

The reason Swamp Attack is so much fun is that it takes a somewhat realistic situation, and gives it an over the top approach that we only see in movies. You play as a simple old man who lives alone in his cabin located in a swamp. He’s completely harmless, and just wants to enjoy his life.

However, things start to change as soon as mysterious virus wipes the entire swamp and turns every creature into bloodthirsty zombies. With the swamp turned into zombies, it is now his job to fight the onslaught of creatures who just want to slaughter him.

You will fight all sorts of crazy creatures that are not possible in real life, but you are going to have to defend yourself. The difficulty level of the game keeps increasing, and you have to do everything in your power to survive.

Swamp Attack is quite possibly one of the best games you can play on your iPhone or Android.

Download For iOS

Racing Games For iOS and Android

Thanks to the availability of gyroscopes in smartphones, racing games have become super relevant. So much so that we did add a couple of racing games in the first heading. However, that does not mean that we are not going to discuss more racing games.

Below you can find some pretty amazing racing games that can be played offline on your smartphones. most of them are free to play as well with exceptions to in-game purchases that are becoming a part of almost every game out on the respective stores.

Asphalt Nitro

f you are not a fan of Asphalt 8 Airborne, and you are looking for something that is different, then don’t worry. Asphalt Nitro is a great alternative to Airborne; now a lot of people think that the variety between both of the games won’t be much, but after spending some time playing Nitro, I can tell you just how varied both games are.

You will get the chance to choose from a slew of different vehicles as per your preference, and not just that; you will also get to choose from different racing tracks. Every track comes with its own challenges, obstacles, and the ability to navigate the track differently should you wish to.

If you have played Split Second on PC, then the Asphalt Nitro will definitely bring back those memories. Sadly, the game is not available on iTunes, but you can download it for free from the Google Play Store.

Earn to Die 2

Anyone who likes a post-apocalyptic setting will definitely enjoy Earn 2 Die, following a 2-dimensional visual style, the game makes players navigate through a city that has been ravaged by the dead.

You are going to have to find fuel, and other different supplies in order to stay alive in the wilderness, and resources are scarce to come by. Sure, this is a game with not much attention to actual reality, but the way the game mechanics are implemented is brilliant.

Unlike some other racing games in which fuel never runs out, you are going to manage yourself properly in Earn to Die 2. Your car will run out of gasoline if you don’t find resources on time.

The lack of resources creates a strange kind of environment, and tension that only a player can properly explain.

Download For iOS

Racing Moto

Bike racing games are not always bad, as a matter of fact there are some fine examples of bike racing games available on the mobile platforms as well. Racing Moto is just the right game if you want to race your bikes across different roads.

The game has mechanics that are super simple, and easy to learn. You are not really required to pay a lot of attention to how the controls are going to work, because everything is pretty self-explanatory.

Players are going to need to dodge the traffic that will comprise of different vehicle types having different speeds as well. The game starts with giving players a Harley Davidson bike, but as the game progresses, you will be getting better, and faster bikes for your racing adventures.

It is not an original idea, but an idea that works really well thanks to the way its implemented. Sadly the game is only available on Android.

Traffic Rider

Continuing the tradition of fine motorcycle racing games, Traffic Rider makes it on the list of the best racing games on the mobile platform. Traffic Rider takes things differently as it is one of the few first-person racing games available on the mobile.

Players get the chance to ride their bikes with as much speed as they want through ever-changing and speeding traffic. The experience looks a lot easier at the start, but the difficulty only increases with time.

There are no turns so you don’t have to worry about those, but do keep in mind that the oncoming traffic can be bothersome. The game also gives you 20 different bikes to choose from.

Each bike will be more powerful or faster than the other with respect to their type, and you will even have different tracks and different times of the day.

Download For iOS

CSR Racing 2

If you think Asphalt is too arcade for you, simply go ahead and download CSR Racing 2. The racing game has been around for a long, long time, and features licensed cars, and a lot of customization options too.

Sure, you will not be able to perform gravity-defying stunts but the core gameplay is aimed at players who want authentic and believing driving experience. Players will get to choose from a large arsenal of licensed vehicles and be able to take them for a spin.

CSR Racing 2 is the racing game you want if you are looking for a racing experience unlike any other game in the market.

Download For iOS

Casual Games For Android and iOS (No Wifi Needed )

Sometimes you don’t want to play action games, or games that require your brain to focus on things. In a situation like that, the best way out is by playing games that are casual. There is no shortage of casual games in the market, as a matter fact, they have been around for a long time.

Casual games are just like they sound, you don’t really need a lot of brain activity to play the games. You can even play them when you are half asleep and they will still make sense.

The list is all about the best casual games that are available on the mobile platform. Let’s have a look at them.

Paper Toss

Tossing paper into the dustbin is a part-time activity a lot of people enjoy. For anyone who happens to be bored in their class or when they are work, they can start rolling paper and throw it in the dustbin.

With Paper Toss, you are no longer required to actually use real-life paper, instead, you can just play Paper Toss and throw the paper into the basket. Sure, it may not give you the feeling of actually throwing paper into the basket but the gameplay is fun and casual enough.

Paper Toss does not serve any proper purpose apart from being a casual time passer, but it works well for the last part, and provides a lot of value as you can play it anytime you want.

Download For iOS

Make More!

Make More! may seem redundant to a lot of people, but the core gameplay mechanics are simple enough to actually keep everyone hooked. The game lets players become factory owners, and they must train the workers and foremen. The workers are tasked with doing different things based on the level you are playing at.

The entire game takes place in a factory, and you are tasked with interesting things time and again;  if you feel that the game is getting a bit boring and redundant, there are bonuses that you can use to motivate your workers even further.

The whole concept of the game is rather unique, and it doesn’t take a lot of effort to properly play it either. The whole objective of the game is to create more factories, and train more workers as well.

There is no denying that Make More! is an interesting concept that will get the players hooked as soon as they start their adventure in the game.

Download For iOS

Smurfs’ Village

Almost all of us grew up watching Smurfs one way or another, the cute blue creatures are embedded in our memories. So when I found out that there is a Smurfs based game available on the mobile platform, I was surprised to an extent.

For many, Smurfs is an old legend that is no longer relevant in the most parts of the world. However, it is safe to say that even the newer generation has taken interest in Smurfs. With Smurfs’ Village, you get a gameplay style that is a lot similar to games like Farmville and Cityville.

You will be tasked with a lot of different tasks that you will have to perform, and in case you feel that you are getting bored for one reason or another, you can go ahead and play some mini-games that are offered within the game.

Download For iOS

Angry Birds 2

Ever sin ve the original Angry Birds by Rovio Entertainment took the market by storm back in 2009, the value blew up to a point where Angry Birds became a brand name. It is safe to say that Angry Birds is perhaps the most famous franchise on the mobile platform.

A franchise that is even bigger than Pokemon Go, and the shortlived Flappy Bird. Angry Birds 2 is the first true sequel to the original Angry Birds. I was a bit skeptical, but the game exceeded my expectations.

Despite the countless iterations that have been available over the past couple of years, the sequel manages to bring something fresh to the table. There is a lot of fun involved, and you will not feel like it’s a sequel.

I admire Rovio Entertainment for the amazing game they have created. it’s one of the best renditions of Angry Bird that I have played in a long, long time.

Download For iOS

Free Offline Roleplaying Games For Android and iOS

If I am to talk about my favourite genre of the gaming industry, it would definitely be the roleplaying genre for a lot of reasons. Regardless of the platform, we are talking about, roleplaying has always been the most consistent one out there.

It was only natural that I look for the same genre on the mobile platform as well, and so I started my research. To my surprise, the genre has been thriving on the mobile platform for a long time. There are some amazing roleplaying games available on the platform.

Let’s have a look at some of them and see what makes them so amazing.

Dark Sword

The first roleplaying game on the list Dark Sword, it is not exactly related to Dark Souls so don’t worry about a game that is excruciatingly difficult. Dark Sword is actually very artistic. The graphics are minimal with just the right amount of artistic flair.

Most of the stuff is all black, even the blood splashes that you will get to witness from the enemies that you kill. Dark Swords lets you play as a gloomy, battle-hardened warrior who will be fighting endless waves of enemies.

The good thing here is that the game is very rewarding, so your hard work against your enemies will be paid off in a great way. You will get to improve your characters in various different aspects, making your character an even more formidable opponent for the enemies that you will be facing.

Download For iOS

Pixel Dungeon

If a fast paced, over the top RPG is not something that you are willing to play, then the next option is for people who want to relax and still enjoy the depth of an RGP game. Pixel Dungeon is a simply created RPG game that is a roguelike RPG game.

Players will be tasked with heading into a dungeon where they will be facing endless amounts of enemies as well as traps. The word “Pixel” goes really, really well with the pixelated gameplay that gives Pixel Dungeon the retro look and feel.

Pixel Dungeon is the near perfect RPG game for the fans of traditional RPG. It’s simple, fun to play, offers intuitive gameplay with rich controls, and can be played whenever you feel like it.

Download For iOS

SoulCraft – Action RPG

The last game on the list is SoulCraft, it’s an action adventure RPG game that takes some of the inspiration from the likes of Dark Siders, and a couple of other classic games that have been out on different platforms.

At first I thought that the game would lack originality, because for many, it’s just a poor man’s clone. However, I was quickly proven wrong as soon as I started playing the game. Sure, some of the inspiration elements are surely there, but they are not emphasized.

Meaning that the game might look like some other game that you have played, but plays entirely differently. The gameplay is fun and will take you to a lot of different locations where you can fight demons and even some angels in a few cases.

Sure, the gameplay might seem a bit too action heavy in some cases, but the good thing is that the game actually focuses on making sure that the players get the value, and their time’s worth. It will never make you feel like you are wasting your time on something that is not as important.

Download For iOS

استنتاج

Writing about gaming on mobile phones was not an easy task, as someone who’s been so heavily invested in PC gaming, it was a lot different for me. However, I did take this task not as a challenge, but as a way to expand my knowledge about how gaming feels like on the go.

I had the pleasure to test a lot of games, and I can say that despite the superiority of other platforms in comparison to the mobile platform if you want a quick getaway that is both successful and fun, you can’t beat gaming on a mobile phone.

I tried my best to cover as many amazing games as possible in order to ensure that all the readers have something to play. In case you feel that some game is missing, and should have been on the list, feel free to let me know so I can look into it.

As far as the games are concerned, most of the games on the list are free to play, and will not require WiFi to always play them. Sure, you might need WiFi in the beginning to download the big data files that are normally not bundled along with the game.

But apart from that, you can download a game without really having to worry about the internet connection is always active.