50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder

Att hitta en plats pĂ„ vĂ€g att representera dig sjĂ€lv pĂ„ nĂ€tet verkar inte som om det borde vara en svĂ„r sak, men mediahavet som presenteras varje gĂ„ng du försöker söka efter en bra profilbild gör det svĂ„rt att bestĂ€mma vilket du ska vĂ€lja ensam hur man rĂ€knar ut Vad du vill ha i första hand. Appamatix har 50 roliga bilder och profilbilder som kan ge dina kreativa juicer ett boost nĂ€r du vĂ€ljer en bild för din WhatsApp DP. Rolig? Kolla upp. Munter? En synonym, men dubbelkontroll. Vi har ocksĂ„ en hjĂ€rtlig bild och mer pĂ„verkande – bra citat och fraser för att pĂ„verka vissa kĂ€nslor frĂ„n personerna i din kontaktlista.

Hur du framstĂ€ller dig online, Ă€ven i nĂ„got sĂ„ enkelt som en profilbild, har aldrig varit viktigare. NĂ€r vĂ„ra digitala liv fĂ„r större relevans – vĂ€ger nĂ€stan lika mycket som vad som hĂ€nder i vĂ„ra dagliga liv – Ă€r det viktigt att du tar kontroll över hur andra mĂ€nniskor ser dig. För mĂ„nga innebĂ€r det att du Ă€gnar mer uppmĂ€rksamhet Ă„t konsekvenserna av dina aktier, inlĂ€gg och tweets, men det finns passiva vinster frĂ„n att utforma din profil för att specifikt representera dig exakt som du vill. Skulle du göra humoristiska inlĂ€gg? Din profilbild kan gĂ„ tvĂ„ vĂ€gar – dubbel styrka, genom att anvĂ€nda en rolig bild eller offert, eller spela upp den ironiskt, med en komiskt allvarlig profilbild.

Eller sÄ kan du alltid anvÀnda ett meme. Jag vet inte om du har hört, men memes kommer att ersÀtta det engelska officiellt Är 2020. (SlÄ mig för att berÀtta en lögn, men Àrligt talat, det kÀnns som det ibland!)

SÄ lÀnge vi Àr med om WhatsApp (eftersom alla behöver en profilbild dÀr), lÄt oss prata om varför din profilrepresentation Àr speciellt Viktig. Det Àr ett ganska strömlinjeformat grÀnssnitt, eller hur? Det Àr lÄngt ifrÄn att vara sÄ mediecentriskt som det Facebook, Instagram, Snapchat eller Kik. Renare linjer, mer professionell presentation och om vi Àr kritiska Àr det mycket lÀttare att lÀsa Àn meddelandefunktionerna i mycket av konkurrensen.

Men för det Ă€r det mindre medierik Ă€n andra appar betyder att det viktiga mediet kommer att sticka ut Ă€nnu mer. Det stĂ€mmer, du gissade det. Din profilbild kommer att bli extra uppmĂ€rksamhet frĂ„n de nyfikna ögonen som ser din profil. Det enda rimliga svaret Ă€r att jaga en bild (eller ”DP” för visningsbild, som WhatsApp Ă€r förtjust i att kalla det), som bĂ€st sammanfattar du. Eller, du vet. Tjugo bilder som du cyklar igenom regelbundet.

Allt detta sÀgs, det kommer att vara upp till dig att bestÀmma vad som fungerar bÀst för dig. Nedan har vi 50 fantastiska bilder, varav alla kommer att fungera som en söt, rolig, romantisk eller inspirerande WhatsApp DP. Klappa ihop hÀnderna och fÄ nÄgra kreativa juicer som flyter!

50 WhatsApp-profilbilder

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 1

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 2

03

Jag Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ vem som ser mer förvirrad ut i den hĂ€r bilden … eller vem ser snyggare ut för den delen. Ett exempel pĂ„ "snute i fokus."

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 3

Vedartad? Toy Story? Jag vet inte vad som hÀnde hÀr, men det blir bara bÀttre ju lÀngre du tittar pÄ det.

05

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 4

En "balanserad frukost" betyder förmodligen inte att balansera vad fan du vill ovanpÄ nÄgra Cheerios, men det Àr en fantastisk bild, ÀndÄ!

07

Vi kan alla relatera. Du vet det.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 5

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 6

Om du inte förstÄr ordspelet ska du spola det.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 7

Är bacon en trendig sak, eller har alla egentligen bara "tyckt om det hela tiden?" Hur som helst, jag Ă€r inte benĂ€gen att hĂ„lla med om en lycka-charm som smakar det hĂ€r bra.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 8

Åh, frestelse, du kommer i sĂ„ mĂ„nga onda former. Men jag vet inte att religion kommer att hĂ„lla dig snabb och tro mot din kost, dock. Kanske MyFitnessPal ett affischstorlek av Hollister cat ovan?

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 9

NÀr du ser (sÀtt in nÄgot som har fler lemmar Àn min katt) Àr det ansiktet jag gör! Naturligtvis kan vÄra araknida vÀnner inte riktigt hjÀlpa sig sjÀlva, eller hur?

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 10

Vi ska vara rÀdda, men allt jag kan tÀnka Àr: "Har dagen Àntligen kommit att middagen kommer att skriva sin egen check?"

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 11

Jag rĂ€ddar oss bĂ„da frĂ„n One Direction-texterna som jag kunde citera och istĂ€llet sĂ€ga det bĂ„de av dessa mĂ€nniskor önskar att de kunde vĂ€nda tillbaka tiden. Bara nĂ„gra sekunder. Eller kanske tillbaka till nĂ€r smartphones och Snapchat var Ă€nnu inte en sak …

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 12

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 13

"GĂ„! GĂ„ till chargaaa! ”En annan meme som gick frĂ„n 1980-talets film som förutspĂ„dde statliga styrelseskap för tvĂ„ kĂ€ndisar. Bonus trivia: posta i kommentarerna om du vet vilken film vi pratar om!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 14

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 15

"Alla smaker i vÀrlden och du valde att vara salt?" FÄ lite positivitet till din WhatsApp DP!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 16

Det Ă€r en tvĂ„vĂ€gs vĂ€g, dessa lĂ„nga avstĂ„nd! ÄndĂ„ Ă€r den oro och oro sĂ„dan en riktig sak! Förmedla lite av det ett tag i denna profilbild.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 17

Vi har alltid fÄtt höra att vi kan vara allt vi vill, men lika sant Àr det faktum att vi mÄste arbete att komma nÄgonstans alls! Det enda sÀttet att slÄ ner vÀggarna som vi sÀtter upp Àr uthÄllighet, beslutsamhet och allt lÀrande som vi kan göra pÄ vÀgen.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 18

SÄ sant! Det Àr pÄ samma sÀtt som du Àr hÀr och letar efter en toppbild pÄ profilen, eller hur?

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 19

Nu nÀr varje tonÄring packar en smartphone, har nÄgon "notebook sweethearts" lÀngre? Det Àr en sorglig dag om det försvinner i det förflutna, men i vilket fall som helst Àr den hÀr bilden ett Äterkallande till enklare tider av kÀrleksbrev och anteckningar, snarare Àn textmeddelanden.

24

"Vi sÀljer ocksÄ ordspel, ironi, quip, och allt kommer med en halvhjÀlp av" tude! "

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 20

26

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 21

SÄ lÀnge du bara Àr villig att ta detta fantasifullt knep sÄ lÄngt som din WhatsApp DP, tror jag att vi bÄda kan fortsÀtta att skratta.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 22

”Var fick du kokosnötter? … föreslĂ„r du att kokosnötter migrerar? ” Bonus trivia, om du kan berĂ€tta vart det kommer ifrĂ„n, i kommentarerna nedan!

29

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 23

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 24

Och dagen efter det? Pizza. Och i ytterligare fem Är, inte en droppe kör genom, för du kan inte vara spartansk och Àven ha pappa bod!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 25

Lite extra studier kommer förmodligen att göra mer Àn en smart WhatsApp DP, men det kan inte skada, eller hur?

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 26

I motsats till vad som föreslÄs av denna smarta profilbild behöver du inte en svans för att öva sjÀlvkontroll.

34

35

”Vi Ă€r var och en ansvariga för energin som vi bĂ€r med oss!” Attityd kan förĂ€ndra allt, sĂ„ ta det dĂ„liga och det goda, grossist, och gör dagen till din egen!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 27

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 28

Kommer du ihĂ„g vad jag sa om “20 olika bilder som du roterar regelbundet?” Ändra det numret till allt du gillar, för ingen kommer att svika pĂ„ din WhatsApp DP. Om nĂ„got, vĂ€nner och kontakter kommer att vara glada för de nya bilderna, sĂ„ ofta du vill ge dem!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 29

Jag Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ vad problemet Ă€r hĂ€r. Ät föraren för mycket fjĂ€derfĂ€? För mĂ„nga kyckling- / vĂ€gskĂ€mt? Vad de Ă€n gjorde för att krĂ€nka den fjĂ€deriga flocken, lĂ„t den inte hindra dig frĂ„n att dra nytta av konsekvenserna för din WhatsApp DP.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 30

40

Ibland kan vi alla anvÀnda en liten pÄminnelse för att kika huvudet upp frÄn smarttelefonen. Förhoppningsvis behöver inte din omgivning vara det brinner innan det hÀnder!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 31

Kyniska mÀnniskor ser detta som en sorglig sanning. Optimister kommer att vara glada över att vi kan leva i en vÀrld som denna! LÄt oss allt arbeta för att göra vÀrlden till en sÀkrare plats, dÀr lycka kan garanteras för mer, och den största rÀdslan vi möter dagligen tar slut pÄ batteriets batteriladdning.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 32

Turtleburger. BerÀtta inte för mig att det inte Àr vettigt. Jag vet att det inte Àr vettigt. Se bilden ovan om "att inte behöva förklara sig för nÄgon", för Turtleburger behöver inte.

43

Den dagen snabbmat blir en industristandard, levererad via höghastighetsinternet, kommer USA Àntligen att grotta in och uppgradera sin antika internetinfrastruktur.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 33

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 34

Vet du vad som Ă€r vĂ€rre? NĂ€r den luften delar vĂ€skan med redan krossade chips. SkrĂ€ck … skrĂ€ck …

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 35

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 36

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 37

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 38

För det Àr ingen av oss, eller hur? NÀr du möter förvÀntningarna pÄ perfektion Àr ett leende det bÀsta du kan ta pÄ dig.

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder 39

Vad tror du, Appamatix-lÀsare? Visst kan ett urval av femtio fantastiska bilder inte omfatta allt som den stora vÀrlden av internet kan erbjuda dig för din profilbild behöver, men om du inte hittade en som du vill, förhoppningsvis, du dras i rÀtt riktning. Ibland behöver allas kreativitet ett lite spark i byxorna, och ingenting inspirerar precis som att titta pÄ andra mÀnniskors favoriter i nÄgon viss kategori.

Naturligtvis, om du inte vet var du ska titta pÄ nÀsta, rekommenderar jag naturligtvis att du gÄr till Google bilder eller Pinterest för att fortsÀtta din sökning. TÀnk pÄ vad du sÀger hÀr, och lÄt det du har haft leda din sökning! Under tiden, om du gillade vÄra 50 roliga / söta / seriösa WhatsApp-profilbilder och -bilder, lÄt oss veta vilka som var dina favoriter i kommentarerna nedan!

50 WhatsApp roliga bilder och profilbilder
4.7 (93.33%) 12 Votes