6 AnvÀndbara appar för att hÄlla onlinevideodagböcker

Journalisering och dagbok samt bloggning Àr mer populÀrt Àn nÄgonsin eftersom mÀnniskor delar sina liv med andra. Om du vill föra en videodagbok istÀllet för bara en skriftlig, hÀr Àr nÄgra appar och webbplatser du kanske vill utforska.

1. Dag ett

Dag ett (iOS, Android) lÄter dig spela in en dagbok med bilder, röstinspelningar, videor och text. Dess dagbokorganisation Àr en av de bÀsta dÀr ute och ger den ett vÀnligt, personligt utseende som fÄr det att kÀnna som ditt privata digitala utrymme (vilket naturligtvis Àr det).

Online Video Diary Apps Day One

Du kan stÀlla in instruktioner för att pÄminna dig om att skriva in det varje dag, och det finns mÄnga funktioner som gör det till en glÀdje att titta tillbaka pÄ dina gamla poster, till exempel "On This Day", som visar saker du skrev pÄ en given dag under tidigare Är.

Du kan lÀgga in sÄ mÄnga poster du vill i gratisversionen, medan den betalda premiumversionen ger dig obegrÀnsad molnlagring, synkronisering mellan olika Day One-appar och kundsupport.

2. 1 Andra vardagen

FrĂ„n och med det vĂ€nstra fĂ€ltet för videodagar, sparkar vi in ​​den hĂ€r listan med 1 Andra vardagen (iOS, Android). I stĂ€llet för att bara ta videor i vanlig lĂ€ngd, i 1SE tar du bara en sekunders klipp varje dag och sys ihop till ett blĂ„sigt bildspel som i huvudsak dokumenterar en stor gammal bit i ditt liv.

BĂ€sta appar online-dagbok 1se

Den Kickstarter-finansierade appen har sin egen inbyggda redigeringssvit, sÄ att du kan sprida upp dina klipp sÄ mycket du vill. Du kan ocksÄ komma igÄng, eftersom appen kan anvÀnda dina befintliga videor för att fylla i tidigare datum i din 1SE-kalender.

Det finns nÄgot lugnt med den hÀr stilen att dokumentera ditt liv via sÄ korta klipp. Hur det hanterar dina videor gör det mycket lÄgt underhÄll och ett bra sÀtt att samla dina dyrbara ögonblick till en fantastisk kontinuum.

3. LiveJournal

LiveJournal Àr för privat journalföring eller för att dela ditt skrivande i LiveJournal-communityn. Det kombinerar bloggning med sociala nÀtverk, sÄ att mÀnniskor har möjlighet att dela sitt innehÄll med andra likasinnade mÀnniskor.

För att anvÀnda videodagbokskomponenten mÄste du skapa videon och sedan ladda upp den till webbplatsen. Det finns ingen inbyggd funktion för att fÄnga video frÄn appen.

NÄgra av funktionerna i LiveJournal inkluderar att ladda upp foton och videor, skapa opinionsundersökningar och möjligheten att arbeta offline. Eftersom det erbjuder ett stort, aktivt community att dela med, kan du lÀsa andra inlÀgg och kommentera dem.

Du kan anvÀnda LiveJournal online och mobil gratis med begrÀnsade funktioner. Om du vill ha fler bilder och inga annonser, prenumerera pÄ en av tre planer.

  • Årlig: $ 25 för ett Ă„r
  • HalvĂ„rig: $ 15 för sex mĂ„nader
  • MĂ„nadsvis: $5 i en mĂ„nad

Appen Àr inte den enklaste att navigera men har mÄnga bra funktioner om du kan hitta dem.

4. MindLogr

MindLogr Àr en journaliseringsapp med videokapacitet som anser att journalföring Àr ett sÀtt för mÀnniskor att spela in sina tankar och upplevelser och skapa ett mer meningsfullt liv. Med din tillÄtelse registrerar den automatiskt yttre pÄverkan som vÀder, din kondition, nuvarande hÀlsa och plats. Eftersom det binder journalföring med total hÀlsa erbjuder de en Mind Exploration Guide och guidade loggar för att hjÀlpa dig fÄ ut mesta möjliga av upplevelsen.

Den hÀr appen handlar om vlogging. Den byggdes runt den och designades specifikt för videojournalisering. Med Mindlogr kan du ladda upp videofiler av valfri storlek och tagga dem för att hitta senare. Videorna komprimeras nÀr du laddar upp, sÄ överföringarna Àr snabba.

MindLogr har en ganska robust uppsÀttning funktioner. Du kan anpassa utseendet pÄ dina loggböcker pÄ flera sÀtt inklusive bakgrundsbilder. HÄll dina poster privata eller dela dem via sociala medier och till och med delade loggböcker.

Ett spÀnnande alternativ med MindLogr Àr möjligheten att utse en vÄrdnadshavare för ditt konto. Om du rÄkar förgÄ, skulle de kunna komma Ät dina videor.

Det fungerar bara genom att komma Ät deras webbplats pÄ en stationÀr dator. Det fungerar pÄ webben frÄn din mobiltelefon men bara om du uppgraderar till ett av de betalda prenumerationspaketen.

  • Standard $10,00 per mĂ„nad eller $ 10 / Ă„r
  • Premium $50,00 per mĂ„nad eller $ 50 / Ă„r

Det verkar som en anstÀndig app till ett rimligt pris, men det har inte mycket av en nÀrvaro pÄ Internet. Det finns mycket fÄ recensioner tillgÀngliga pÄ det, sÄ det Àr antingen den bÀst bevarade hemligheten eller inte en mycket bra app. Jag skulle prova gratisappen först om du Àr intresserad av att anvÀnda den.

5. Dagbok-app med GPS – Video – Röstinspelning

Detta dagbok app av QLIntelligence Apps Àr strikt en Android-mobilapp. Den laddar upp tidigare inspelade videor som du vÀljer för att lÀgga till dina poster. Du kan ocksÄ spela in och spara ljudfiler i appen.

Denna dagbok-app har inte mÄnga funktioner, men den erbjuder obegrÀnsade poster och Àr enkel att anvÀnda.

Den enda tillgÀngliga anpassningen Àr att vÀlja bakgrundsfÀrg.

Denna app Àr gratis, men den har annonser pÄ hela sidan. Jag sÄg inte alternativ för ett premiumpaket.

6. Resa

Denna app Àr verkligen multiplattform. Resa fungerar pÄ vilken mobil enhet som helst, pÄ webben pÄ Journey Cloud, eller pÄ en stationÀr applikation som inte krÀver Internet.

Journey-appen för journalföring har ett enkelt sÀtt att lÀgga till videoposter i din dagbok: Spela in dem direkt i mobilappen. Skrivbordsversionen spelar in video ocksÄ, men inspelningsvideo Àr inte tillgÀnglig pÄ Journey Cloud. Om du behöver förmÄgan att spela in frÄn en off-line desktop-app mÄste du köpa Premium-tillÀgget för en $4.99 engÄngsavgift eller Cloud-tillÀgget för $20,99 en mÄnad.

Journey-appen Àr en Googles Choice-app, förmodligen pÄ grund av antalet funktioner den erbjuder. Exempelvis synkroniseras poster med Google Drive sÄ att du kan komma Ät dem var som helst. Appen ger alternativ för att ladda upp flera bilder, andra videor och panoramabilder, för att tagga dina poster för att hitta dem senare och möjligheten att ladda ner dem som PDF-filer eller Word-dokument för att skriva ut dem.

Glad dagbok! Om du letar efter mer gemensamma aktiviteter pÄ nÀtet, kolla in hur du kan titta pÄ videor online med vÀnner i realtid, eller om du vill grÀva djupare i din telefon, titta i vÄr lista över bÀsta Android-hacking-appar.

Denna artikel uppdateras i mars 2020.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?