7 Billigaste mobilplaner för iPhone

7 Billigaste mobilplaner för iPhone 1

Du kanske Ă€r en ny iPhone-Ă€gare som letar efter en billigare telefonplan. Eller kanske har du haft din iPhone ett tag, men din nyĂ„rsupplösning Ă€r att spara pengar pĂ„ prenumerationer – varför inte leta efter en mer prisvĂ€rd mobilplan? För de med snĂ€va budgetar till de som inte vill hĂ€ngas pĂ„ komplicerade planer, har vi nĂ„gra som du vill kolla in. Se hur mycket dessa sju planer kan spara dig!

En gÄng runt 90 dollar kan du fÄ denna plan för mer Àn 40% rabatt, vilket Àr en hel del som ger dig ett problemfritt försprÄng pÄ din telefonplan, med god tid att leta efter prisvÀrda lÄngsiktiga alternativ. Det Àr inte heller barebones. Du fÄr obegrÀnsad prat och text tillsammans med 2 GB LTE-data för att surfa pÄ nÀtet varje mÄnad. Planen erbjuder ocksÄ minuter till Kanada, Kina och Mexiko till samma priser som inhemska samtal. Det finns inga kontrakt eller fortsatta skyldigheter.

Note att planen anvÀnder Sprints amerikanska nÀtverk för anslutningar, vilket kan ha betydelse baserat pÄ Sprints tÀckning i ditt omrÄde. Det finns ocksÄ nÄgra begrÀnsningar för vilka telefoner som Àr kompatibla, men om du har en nyare CDMA-iPhone bör det inte vara nÄgot problem, men kontrollera om det Àr kompatibelt. AffÀren Àr kreditbaserad, och du behöver en olÄst telefon utan kontrakt för att framgÄngsrikt tillÀmpa och fÄ kredit för att dra nytta av denna Tello-plan. FÄ affÀren hÀr.

LÀs mer hÀr

Mint Mobile erbjuder ett annat förbetalt alternativ med en 3-mĂ„nadersförnyelse som kan vara ett bĂ€ttre alternativ för din ekonomiska situation – sĂ€rskilt med tanke pĂ„ de bra erbjudanden du fĂ„r i gengĂ€ld. Nuvarande erbjudanden erbjuder 8 GB data i 4G-hastigheter för bara $ 20 per mĂ„nad, vilket inkluderar obegrĂ€nsad prat och text och en praktisk liten SIM-kortsats för att underlĂ€tta övergĂ„ngar. Samtal till Nordamerika Ă€r gratis. Du kan ta med din gamla iPhone om den Ă€r olĂ„st. FĂ„ affĂ€ren hĂ€r.

LÀs mer hÀr

Ting lÄter dig bygga ditt konto med de parametrar du vill ha. En telefonlinje kostar $6 per mÄnad. Sedan vÀljer du hur mÄnga samtal minuter du vill, frÄn 0 till runt 2, 100 följt av hur mÄnga texter per mÄnad du vill ha och sedan hur mycket data du vill ha. En genomsnittlig plan kommer i slutÀndan att kosta endast $ 30 per mÄnad, men vad vi verkligen gillar Àr förmÄgan att skrÀddarsy den till exakt hur du anvÀnder din iPhone.

Inte ett stort fan av att prata, men skicka massor av texter? Justera din plan sĂ„ att du bara spenderar pengar pĂ„ det du gör mest! Det Ă€r ett ganska bra system som inte inkluderar nĂ„gra extra kostnader för internationella samtal till mer Ă€n 60 olika lĂ€nder, inga kontrakt och inga avbokningsavgifter. Återigen bör den genomsnittliga iPhone vara kompatibel med Ting sĂ„ lĂ€nge den Ă€r upplĂ„st och för nĂ€rvarande inte knuten till en finansieringsplan i ett annat nĂ€tverk. FĂ„ affĂ€ren hĂ€r.

LÀs mer hÀr

AT&T erbjuder flera förvĂ„nansvĂ€rt bra förbetalda planer för dem som vill spara pengar. Det finns ett aktuella erbjudande för $ 25 per mĂ„nad om du godkĂ€nner ett Ă„rligt kontrakt. Planen innehĂ„ller obegrĂ€nsad prata och sms varje mĂ„nad, och 8 GB höghastighetsdata som du vill anvĂ€nda. ÖvergĂ„ngsdata Ă€r tillĂ„tna.

Även om du inte vill eller kvalificera dig för den kampanjen finns det ocksĂ„ obegrĂ€nsade text- och pratbetalningsplaner för $ 25 om du registrerar dig för AutoPay och andra erbjudanden som Ă€r vĂ€rda en titt. AT&T har ett mycket tillförlitligt amerikanskt nĂ€tverk, men om du inte har anvĂ€nt dem tidigare bör du kolla vĂ€nner / recensioner i ditt omrĂ„de för att se hur tjĂ€nsten Ă€r. FĂ„ affĂ€ren hĂ€r.

LÀs mer hÀr

Boost Mobile Ă€r en av de lĂ„ngsiktiga förbetalda mobiloperatörerna och erbjuder otroliga erbjudanden för trĂ„dlös tjĂ€nst, som aktiveras pĂ„ Sprints landsomfattande 4G LTE-nĂ€tverk. För bara $ 35 per mĂ„nad kommer anvĂ€ndare att fĂ„ obegrĂ€nsad data, prata och text. ObegrĂ€nsad 4G LTE-data Ă€r 3GB, men mer kan lĂ€ggas till. Efter 3 GB kommer servicehastigheterna att avta, men du kommer aldrig att kopplas bort helt. Ännu bĂ€ttre Ă€nnu, data som anvĂ€nds av musikströmningstjĂ€nster rĂ€knas inte med dig. FĂ„ affĂ€ren hĂ€r.

LÀs mer hÀr

Även om Sprint kanske inte har samma lĂ„ga betal-som-du-go-priser som vĂ„ra andra val, har de mĂ„nga erbjudanden tillgĂ€ngliga, speciellt under helgdagarna. Om du vill hĂ„lla fast vid en mer traditionell plan bör du kolla vad de erbjuder. Det finns en obegrĂ€nsad Kickstart-plan som börjar pĂ„ $ 35 (sĂ„ smĂ„ningom ökar till $ 60), en ta med din egen enhetsavtal som lĂ„ter dig spara $ 10 per mĂ„nad, rabatter för kreditföreningsmedlemmar, rabatter för veteraner, rabatter för Ă€ldre. Det Ă€r mĂ„nga rabattalternativ i allmĂ€nhet som du bör undersöka. Se erbjudandena hĂ€r.

LÀs mer hÀr

Har du en familj av iPhoner att tĂ€nka pĂ„? T-Mobile: s Magenta-plan Ă€r gjord just för dig, inklusive fyra rader för $ 35 per linje – men T-Mobile kastar in den fjĂ€rde raden gratis, sĂ„ du sparar en hel del. Det finns obegrĂ€nsad prat och text, 3 GB 4G LTE-data per mĂ„nad och nĂ„gra andra anvĂ€ndbara funktioner som kombineras till en stor familjeplan för dem med större behov. FĂ„ affĂ€ren hĂ€r.

LÀs mer hÀr

0 Shares