Amazon kommer att anvÀnda förutsÀgelser i dina applikationer med AI och utan kodning

Om konferensen om: Uppfinna 2019 av Amazonmeddelade företaget att dess applikationer kommer att förutsÀga anvÀndarinstÀllningar genom artificiell intelligens tack vare sin enkla integration i Aurora- eller S3-processorer.

FrÄn och med nu Amazon det kommer att tillÄta att implementera artificiell intelligens för förutsÀgelser med bara en serie instruktioner i SQL genom sina MySQL- och PostgreSQL-databashanterare och utan kodning.

Amazon Den har databaskluster (kluster, grupper), som inte Àr nÄgot annat Àn ett nÀtverk av datahanterare som arbetar oberoende men upptrÀder som om de var en enda, dessa möjliggör migrering av data frÄn en befintlig databas till molnet igenom Amazon Aurora och S3.

Amazon SageMaker och Aurora

AnvÀndare kommer att kunna implementera maskininlÀrningsplattformen i molnet, Amazon SageMaker, för att trÀna konstgjorda neurala modeller eller nÀtverk som kommer att göra förutsÀgelser genom andra modeller skapade, kommer de att tolka informationen i SQL med Aurora eller Athena den interaktiva frÄgetjÀnsten för Amazon att analysera data i Amazon S3.

"Nu behöver du inte ringa samtal frĂ„n din applikation, vilket gör det lĂ€ttare att lĂ€gga till … förutsĂ€gelser till dina applikationer utan att behöva skapa anpassade integrationer … eller lĂ€ra sig separata verktyg," skrev Math Asay-chef för AWS i ett blogginlĂ€gg. "Nu kan alla som kan skriva SQL göra, och Ă€nnu viktigare, anvĂ€nda förutsĂ€gelser i sina applikationer utan nĂ„gon anpassad kod."

PÄ detta sÀtt Amazon följ stegen för annan teknik som Google som försöker automatisera tjÀnster med hjÀlp av artificiell intelligens och enkelt för anvÀndare utan kodning. VASTA Àr en annan mjukvara utvecklad av Samsung som tillÄter programmeringsaktiviteter pÄ mobila enheter utan att behöva tillÀmpa nÄgon algoritm eller mobilutveckling.

Amazon fortsÀtter att göra investeringar i artificiell intelligens implementerade nya tjÀnster i molnet som hjÀlper till att optimera processerna, pÄ detta sÀtt försöker de öka intÀkterna frÄn AWS-tjÀnsten eftersom deras kapacitet gradvis integreras i molntjÀnsterna.

Amazon kommer att anvÀnda förutsÀgelser i dina applikationer med AI och utan kodning
4.7 (94.29%) 35 Votes