Amazon Musik inkluderar Apple TV i din app

Amazon

För nÀrvarande, Amazon meddelade frÄn hans officiell blogg Àn Apple TV kommer att ha sin första tillÀmpning av Amazon Musik, som kommer med stöd för bÄde Full HD och 4K streaming.

Amazon Musik Àr streamingmusiktjÀnsten som Àgs av Jeff Bezos företag som har en katalog med mer Àn 50 miljoner lÄtar.

Amazon Musik ny frÄn Apple TV

KÀllan pÄpekar att den hÀr applikationen krÀver tvOS 12-versionen.0 eller senare att vi kan komma igenom tvOS app store.

Genom denna tjÀnst kommer anvÀndare att kunna njuta av full tillgÄng till att överföra miljoner lÄtar, tusentals spellistor och stationer frÄn tillÀmpningen av Apple 4K TV och Apple HD-TV.

Utöver det, Amazon Höjdpunkter att detta ocksÄ kommer att inkludera tillgÄng till globala spellistor som Pop Culture och Rap Rotation, en plats för Amazon Musik för hiphop.

Lyssnarna pĂ„ Amazon Musik de anvĂ€nder Apple TV: er kommer ocksĂ„ att kunna blĂ€ddra och söka efter musik frĂ„n sina favoritartister, fĂ„ tillgĂ„ng till alla köpta och importerade musik som finns tillgĂ€ngliga i deras “My Music” -bibliotek och följa med de rörliga texterna till deras favoritmusik i applikationen.

Amazon och Apple

Även om dessa företag under andra sĂ€songer har kolliderat genom sina produkter, har de nu satt sig i spetsen och istĂ€llet för att konkurrera med varandra delar de sina olika tekniker för att behaga alla anvĂ€ndare.

I detta avseende Karolina Joynathsing chef för affĂ€rsutveckling pĂ„ Amazon Musik har nĂ€mnt att “mĂ„let har varit att ge lyssnare fler sĂ€tt att njuta av sin favoritmusik.”

TillgÀnglighet

Slutligen nÀmner kÀllan att applikationen Amazon Musik Àr tillgÀnglig idag för amerikanska anvÀndare. USA, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, Brasilien, Kanada, Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Mexiko, Japan och Indien.

0 Shares