Ändra Pixel 4 Motion Sense Gestures

Ändra Pixel 4 Motion Sense Gestures 1

Solis radarteknologi installerad pÄ Google Pixel 4 enheter kan vara praktiska för vissa behov, till exempel att vÀcka telefonen utan att röra vid den direkt. Men som en ny funktion har Motion Sense en betydande mÀngd begrÀnsningar / begrÀnsningar. Vissa hÀvdar till och med att Motion Sense bara Àr en av de finesser som Googles-telefonen har.

Lyckligtvis kan vi Ätminstone finjustera eller Àndra hur radaren fungerar. Det kommer att nÀmnas tvÄ metoder för hur man gör detta. Innan detta, kom ihÄg att om du bara behöver stÀnga av funktionen eller Àndra den nÄgot, kan du helt enkelt göra detta: GÄ till InstÀllningar> tryck pÄ Systemalternativet> tryck pÄ Motion Sense.

DÀrifrÄn kan du vÀlja att inaktivera Motion Sense helt eller endast för specifika gester. Du kan antingen inaktivera överhoppningslÄgestik, tystnadsavbrottsgest och / eller rÀckvidd för att kontrollera telefongest. För att hoppa över lÄtar kan du vÀnda svepens riktning frÄn vÀnster till höger till höger till vÀnster.

MÀnniskor som vill Àndra Motion Sense i större utstrÀckning, till exempel ombilda om gesten, kommer att behöva vissa verktyg och appar för att göra det. Oroa dig inte, följ bara guiden nedan i enlighet med detta sÄ kommer du att ha det bra.

Byt om Motion Sense-gest med knappmapper (ingen rot behövs)

Utvecklare frÄn XDA lyckades skapa en anvÀndbar app för att ytterligare modifiera gesten som heter Button Mapper. Trots namnet fungerar det inte uteslutande för knappar, andra funktioner som Active Edge och Motion Sense kan ocksÄ Àndras om. HÀr Àr hur det Àr gjort:

    Först ska du se till att alla rörelser i rörelse Àr aktiverade under processen, sÀrskilt Reach för att kontrollera telefonens gest. DÀrefter mÄste du ladda ner och installera den senaste versionen av Button Mapper frÄn Play Store eller XDA Labs (behörighet krÀvs för att installera appar frÄn andra kÀllor Àn Play Store). NÀr appen Àr installerad, öppna den> om den inte görs automatiskt, blÀddra ner till appens botten tills du hittar instÀllningstillstÄnd> tryck pÄ alternativet för att aktivera det.

Du kommer att instrueras att installera ADB pÄ din PC. Du behöver inte förvÀxlas, instruktionen Àr ganska enkel och du kan intuitivt följa proceduren steg för steg.

Om ADB och Button Mapper har installerats pÄ din dator, kan du börja omappa gesterna. Kom ihÄg att du mÄste köpa och uppgradera till Pro-versionen av appen för att göra det. För tillfÀllet fungerar rörelsesgesterna ocksÄ nÀr telefonskÀrmen Àr av, pÄ hemskÀrmen och pÄ lÄsskÀrmen.

NÀr du har fÄtt knappen Mapper Pro kan du dock börja Àndra gesten. Du kan till exempel tilldela svepningen frÄn vÀnster till höger för att slÄ pÄ och av ficklampan för att testa om omapplikationen fungerar korrekt.

En annan guide som ger dig mer frihet, med en kostnad

Det finns ett mer komplicerat, mindre intuitivt sÀtt att göra samma sak med en app som heter OsloBridger Magisk Module. Om du Àr intresserad, kolla detta guide frÄn XDA Developers. Genom att följa guiden kommer du sÄ smÄningom att behöva rota din telefon, vilket inte rekommenderas för de flesta anvÀndare. Att rota din telefon kan skada ditt system och ogiltiga garantin om den inte görs pÄ allvar och noggrant.

Rotningsmetoden har emellertid en fördel; du har mer frihet att redigera gesterna. SÄ om du Àr intresserad av att i princip granska Motion Sense-gesten, ge den ett tag.

0 Shares