Android 10: Uppdateringen kommer Àntligen pÄ Mi A3 och Redmi Note 8 Pro

Android 10 har slÀppts lÄngsamt av olika mÀrken under de senaste mÄnaderna. Det verkar inte vara en enhetlig insats och varje varumÀrke gÄr framÄt i sin egen takt och med sin utrustning.

En av de mest förvÀntade uppdateringarna Àr Xiaomi Mi A3, som redan har publicerats flera gÄnger. Det ögonblicket verkar ha kommit igen, med rapporter som tar denna uppdatering för givet. Samtidigt Redmi Note 8 Pro verkar fÄ Android 10.

Android 10 Mi A3 Xiaomi-uppdatering

Som en ren Android-version utan nÄgon anpassning förvÀntades Android 10 vara smartphones av Mi-linjen frÄn Xiaomi. Detta Àr förmodligen en uppsÀttning utrustning som Àr enklare att uppdatera och som Google sjÀlv skulle stödja.

Äntligen Android 10 pĂ„ Mi A3

Sanningen Àr att detta inte har varit en enkel och enkel process, som redan har planerats flera gÄnger. Sanningen Àr att det aldrig hÀnt och anvÀndare har alltid undrat huvudsakligen vad som Àr orsakerna till denna försening.

Nu, och utan nÄgra meddelanden eller meddelanden, verkar Android 10 Àntligen nÄ Mi A3. Det Àr Ànnu inte en allmÀn tillgÀnglighet via OTA, men det finns redan möjlighet att vara det urladdat och installeras manuellt.

Android 10 Redmi Note 8  Pro Xiaomi-uppdatering

Ännu frĂ€mling Ă€r denna situation, eftersom Xiaomi nyligen hade rapporterat att en del av denna försening var förknippad med Coronavirus och de begrĂ€nsningar som utvecklarna var tvungna att förbereda denna version.

The Redmi Note 8 Pro fÄr ocksÄ den hÀr uppdateringen

Även en annan Xiaomi-modell verkar nu ha Android 10 tillgĂ€ngligt. The Redmi Note 8 Pro Ă€r nu med sina globala versioner tillgĂ€ngliga och redo att installeras. HĂ€r Ă€r det bara att ladda ner (RU eller EES) den nya versionen och installera.

Om det bekrÀftas att dessa versioner verkligen kommer att slÀppas globalt Àr det verkligen utmÀrkta nyheter. Android One av Mi A3 borde ha varit i den hÀr smarttelefonen lÀnge och Àven Redmi Note 8 Pro bör redan ha den redo att installeras.