Android 11 avslöjas oavsiktligt på Internet av Google själv

Google var slarvig och avslöjade av misstag Android 11 på Internet, i Developer Preview version.

Vem känner inte till det som säger att det som finns på Internet stannar på Internet? För det är verkligen mycket svårt för något som delas i nätverket att komma ut helt.

Android 11 avslöjas oavsiktligt på Internet av Google själv 1

En brist på uppmärksamhet, vare sig avsiktlig eller inte, gjorde Google själv Android 11 Developer Preview i luft.

Detta Android version har inte tillkännagivits, även om mycket har talat om det, och användare av grönt marionett vänt nyheter i denna mening, att inse den riktning som den här versionen kommer att ta.

Android 11 avslöjas oavsiktligt på Internet av Google själv 2

Följande bild delades av Google, där du redan kan läsa lite information om Android 11. Förmodligen, och precis som det hände i den föregående versionen, borde den behålla en numerisk beteckning och överge det traditionella namnet på söta.

Google var dock snabba att agera och tog omedelbart bort bilden från Internet. Men naturligtvis, som du förväntar dig, plockade upp någon i detta fall Android Police.

Android 11 avslöjas oavsiktligt på Internet av Google själv 3

Således öppnas en annan dörr i möjligheten att lanseringen av Android 11. är mycket nära. Det förväntas att denna version av sistema operativo från Google är optimerad för smartphones vikbar, som ger nya funktioner, huvudsakligen riktade till sekretessområdet.

När det gäller datum och efter det som är normalt hos Google förväntas den första stabila testversionen visas vid årets I / O. De första betaversionerna kommer ut på förhand, men fortfarande lite stabila och endast för de första utvärderingarna.


Läs också:

0 Shares