Android-appar för att Äldras dina digitala foton

Aktuella applikationer gör att du kan dra nytta av alla möjligheter för din telefons kamera. Och det inkluderar Äldrande dina foton.

Lite kan sÀgas om digital fotografering som vi inte redan har sagt. Idag Àr det möjligt att applicera alla typer av effekter och förÀndringar till en bild genom att trycka pÄ knappen för en mobilapp. Och vi kan till och med förÀndras hur ett fotografi kommer att se ut innan du gör det.

För Android, applikationer som tillÀmpar effekter före och efter ta ett foto med din telefonkamera. Dessutom Àr de sÄ enkla att anvÀnda som vem som helst kan fÄ spektakulÀra bilder med liten anstrÀngning.

Nedan har vi sammanstÀllt ett urval av Android-appar för specialeffekter genom att fÄ bilder som tycks ha gjorts tidigare. Ansökningar för att Äldras dina foton före eller efter att du tagit dem sÄ att ser ut som vintage- eller retrofoton.

Android-appar för att Äldras dina digitala foton 1

Candy Film Mini

Polaroid-kameror var mycket populÀra, men det verkar som om de Àr mer sÄ nu. Program som Candy Film Mini De imiterar stilen hos de kameror som tryckte fotot en gÄng taget.

Med denna app Àr det möjligt att vÀlja mellan flera möjliga teman sÄ att de erhÄllna bilderna verkar pÄ Ättiotalet. Dessutom erbjuder det begrÀnsningar enligt den ursprungliga kameran. Till exempel kan du bara ta 10 bilder om dagen.

En annan egenhet av Candy Film Mini Àr att för att fÄ fotografiet mÄste du skaka din telefon. Som gjordes med det papper som utfÀrdats av de ursprungliga Polaroid-kamerorna.

Android-appar för att Äldras dina digitala foton 2

Huji Cam

Fotografier i 90-talsstil. Även med datumet retuscherat för att se ut som det gjordes 1998. Huji Cam LĂ„ter dig fotografera i analog stil, med ljusflĂ€ckar och andra effekter som en gĂ„ng ansĂ„gs vara misstag och nu Ă€r en retro eller vintage touch.

Du kan bland annat Àndra bildens format och det falska datumet. NÀr du tagit fotot kan du ocksÄ göra det dela eller ladda ner till din enhet.

Android-appar för att Äldras dina digitala foton 3

Retro kamera

Baserat pÄ 12 kameror som faktiskt fanns, Retro kamera erbjuder ett dussin effekter Ät dig dina foton av idag har en touch av igÄr.

För att Äldras dina bilder mÄste du bara vÀlja önskad stil, kamera eller effekt och du fÄr ett omedelbart retrofoto som du kan spara eller dela pÄ sociala nÀtverk eller med andra appar.

Filmeffekt, svartvitt, sepia, överexponering … NĂ„gra av dem kommer att pĂ„minna dig om de du kan hitta i Instagram.

Android-appar för att Äldras dina digitala foton 4

Retro filter

En annan Android-app för att Äldras dina foton Àr Retro filter, packad med vintageeffekter, över 30.

För ÀndamÄlen Àr det nödvÀndigt att lÀgga till ljusfilter, mer Àn 50, för att Àndra hur ditt nyligen gjorda fotografi kommer att se ut med din Android. Retrofilter lÄter dig göra Àndringar i dina bilder före och efter att göra det.

med Retro filter Du fÄr bilder med ett vattenstÀmpel frÄn ett gammalt datum, flÀckar av ljus och nÄgra fÀrgtoner som Àr mer typiska för analog fotografering Àn den kvalitet som nuvarande kameror tillÄter.