Android Auto kommer till Boom! Harley-Davidson GTS Box redan 2021

Android Auto Àr idag en plattform som alltmer anvÀnds av biltillverkare för att utöka sistema infotainment av dina bilar.

Men förutom bilar, detta sistema kommer nu ocksÄ att nÄ motorcyklarna, planerade att anlÀnda 2021 vid sistema Boom! Harley-Davidson GTS Box.

harley-davidson cvo

Android Auto och Apple Car Àr tvÄ system designade för bilar som lovar att öka och förbÀttra interaktiviteten med smarttelefonen. För nÀrvarande ses detta som en nÀstan obligatorisk teknik i nya bilar och som mÄnga anvÀndare redan letar efter nÀr de vÀljer en ny bil.

Det verkar dock som om Android Auto borde sluta vara nÀrvarande bara i bilar och dÀrmed flytta till motorcyklar ocksÄ. SÄledes kommer Harley-Davidson att vara ett exempel i denna implementering.

För nÀrvarande hittar vi redan intelligenta körsystem pÄ de mest premiumcyklarna, som Àr fallet med den amerikanska tillverkarens turneringsseriemodeller. SÄledes kommer de att bli de första som fÄr Android Auto, resultatet av ett partnerskap mellan Google och Harley-Davidson. Denna nyhet kommer att komma som en programuppdatering pÄ Boom! Box GTS.

harley-davidson android auto

Android Auto kommer till Harley-Davidson 2021

Enligt information frÄn detta avtal kommer det att finnas tre modeller som kommer att fÄ Android Auto först: Harley-Davidson Trike, CVO och Touring.

Alla dessa modeller ger sistema infoentertaining Boom! Box GTS, implementerad sedan 2014, som kommer att fÄ stöd för denna nyhet. Android Auto kommer emellertid endast att finnas tillgÀngligt 2021 och kommer i form av en uppdatering för enheter som redan Àr i omlopp. Det Àr Ànnu inte kÀnt hur detta kommer att göras, men det tros vara via USB. Enheterna som lÀmnar fabriken kommer att ta med detta sistema förinstallerat.

Det ÄterstÄr nu att vÀnta till 2021 för att bÀttre förstÄ hur detta sistema kommer att tillÀmpas, om bara dessa modeller fÄr eller om de kommer att utvidgas till andra.

Det som Àr sÀkert Àr att Android Auto kommer att korsa nya grÀnser och nÄ motorcykelmarknaden genom ett partnerskap med ett av de mest historiska varumÀrkena, Harley-Davidson.