Android: BĂ€sta studieplaneringsappar

Android: BĂ€sta studieplaneringsappar 1

Att studera Ă€r svĂ„rt. Det finns material, böcker, anteckningar, papper, inspelningar, och det Ă€r bara de verkliga materialen – det finns ocksĂ„ mĂ„nga distraktioner. TV, Internet, smartphones, sociala medier … det finns sĂ„ mycket att fĂ„ sidospĂ„r av, men smartphonessĂ€rskilt Ă€r inte din fiende – de kan till och med hjĂ€lpa dig att fokusera.

Nedan följer nĂ„gra av de bĂ€sta studie- och produktivitetsapparna vi kĂ€nner till – prova dem, Ă€ven om det bara Ă€r för att göra dig sjĂ€lv mer produktiv med det stora testet som kommer!

Denna app Àr en molnbaserad tjÀnst som lÄter dig spÄra dina klasser, tentor och lÀxor allt pÄ ett stÀlle. Du kan stÀlla in förfallodatum, till och med revisionsdatum för studiemÄl, och det stöder dag- och veckors rotationsscheman om du inte alltid har samma saker som hÀnder varje vecka. Appen kan meddela dig om förfallna uppdrag, oavslutade uppgifter och mer, och du kan synkronisera den till vilken enhet du vill och sÄ mÄnga du vill.

Huvudfokus för denna app Ă€r anvĂ€ndningen av flashcards. Det tillĂ„ter skapande och delning av flashcards med andra – naturligtvis kan du ocksĂ„ komma Ă„t 1.5+ miljoner kort redan pĂ„ appen. Du kan spĂ„ra framsteg för att förbereda för tentor och stĂ€lla frĂ„gor till dina medstudenter. Dessutom kan du hĂ„lla förelĂ€snings- och klassanteckningar, dela framsteg med vĂ€nner och fĂ„ tillgĂ„ng till lite praktisk statistik om du behöver lite extra motivation!

Denna planerare fungerar som en första lÀxakalender. Det lÄter dig spÄra dina lÀxor, spara information om nÀr den tilldelades och nÀr den ska betalas. Du kan ocksÄ hÄlla reda pÄ ditt klassschema, stÀlla in pÄminnelser och synkronisera till en webbapp sÄ att du ocksÄ kan skapa och hÄlla lÀxor pÄ din dator!

Denna app skiljer sig lite frĂ„n de andra pĂ„ den hĂ€r listan. Den har en funktion: Den anvĂ€nder kameran pĂ„ din smartphone för att skanna streckkoden för alla bokar som du anvĂ€nder för att skapa ett citat Ă„t dig. IT kĂ€nner till flera citatstilar – MLA, Chicago, APA, Din, Harvard, vad du Ă€n anvĂ€nder. Dessutom har den Ă€ven sökmotorer för andra resurser som podcast och papper. Det lĂ„ter dig ocksĂ„ organisera dina citat i olika projekt och sedan exportera dem.

Det bÀsta: Det finns ocksÄ en webbversion, sÄ du kan anvÀnda den pÄ olika enheter!