AnvÀnd Telegram pÄ din smartphone utan att behöva installera det med detta trick

Inom katalogen över de meddelandeprogram som mest anvÀndes av anvÀndare har Telegram förfalskat en position och har för avsikt att fortsÀtta klÀttra. Appen har onekligen utmÀrkta prestanda, dessutom har den mycket intressanta funktioner som vi inte hittar pÄ WhatsApp, till exempel privata chattar, bots i grupper och mer. Det Àr dock troligt att mÄnga anvÀndare saknar dessa funktioner pÄ grund av att de inte har tillrÀckligt med utrymme eller resurser pÄ smarttelefonen för att allt ska fungera ordentligt.

Av den anledningen kommer vi att presentera ett enkelt sÀtt att anvÀnda Telegram pÄ din smartphone utan att installera applikationen.

AnvÀnd Telegram utan att installera

AnvÀnd Telegram pÄ din smartphone utan att behöva installera det med detta trick 1

Möjligheten att anvÀnda ett program utan att installera det verkar lite konstigt, men det Àr helt möjligt tack vare de sÄ kallade progressiva applikationerna. Vi pratar om en mekanism som gör att dessa tjÀnster med webbversioner kan integrera en Ätkomst pÄ smarttelefonen för att fÄ Ätkomst till dem med de flesta funktioner som den erbjuder. Det Àr precis vad vi kommer att göra med Telegram, med hÀnsyn till att tjÀnsten har en webbversion som vi kan komma Ät genom att helt enkelt gÄ in i webblÀsaren. PÄ detta sÀtt, om du har ett team med fÄ resurser eller utrymme, kan du anvÀnda denna modalitet för att inte missa anvÀndningen av denna app.

För att starta processen, öppna webblÀsaren pÄ din enhet och ange följande adress: web.telegram.com.

AnvÀnd Telegram pÄ din smartphone utan att behöva installera det med detta trick 2

Detta öppnar webbversionen och om du inte har skapat ditt konto eller loggat in, gör det för att komma Ät servicegrÀnssnittet.

AnvÀnd Telegram pÄ din smartphone utan att behöva installera det med detta trick 3

NÀr detta steg Àr avslutat, har du framför dina kontakter och möjligheten att starta konversationer, men för att avsluta processen med att installera Telegram som en progressiv app, behöver du bara gÄ till ikonen för 3 pekar och tryck pÄ alternativet "LÀgg till pÄ hemskÀrmen".

I slutet av denna process ser du Telegram-ikonen i smarttelefonapplikationerna och nÀr du öppnar den kan du ha samtal och njuta av det stora flertalet av plattformens funktioner.

0 Shares