Apple kommer att presentera AirTags, trÄdlös laddare och mer under första halvÄret 2020

den AppleĂ„r 2020 avser den att behĂ„lla tillvĂ€xtbanan och av den anledningen kommer den att kunna investera i nya produkter. Bland vilka tillbehör som AirTags och en trĂ„dlös laddare sticker ut … Dessutom Ă€r det troligt att nya iPads, Mac-apparater och avancerade hörlurar sannolikt kommer att lanseras.

Dessa enheter, i hÀndelse av deras utveckling och lansering, kommer sÄledes att kunna gÄ med eftertrÀdaren till iPhone SE och 8, som troligen kommer att kallas iPhone 9.

Apple  kommer att presentera AirTags, trÄdlös laddare, iPad, Mac och mer under första halvÄret 2020

den Apple Ă€r ett av de vĂ€rdefullaste företagen i vĂ€rlden, mycket pĂ„ grund av dess produkter och den hantering den gör. Men iPhone förblir den viktigaste inkomstkĂ€llan. Även om detta inte nödvĂ€ndigtvis Ă€r en dĂ„lig sak, avser Tim Cooks företag att diversifiera erbjudandet.

Efter lanseringen och framgÄngen av AirPods, som visar sig vara ett fenomen, Apple förbereder nya produkter inom olika segment, allt frÄn tillbehör till surfplattor och datorer.

Apple  kommer att presentera AirTags, trÄdlös laddare, iPad, Mac och mer under första halvÄret 2020

Dessa produkter enligt internationell press, kommer att presenteras under första halvÄret 2020 och kan till och med sammanfalla med den hypotetiska iPhone 9.

Apple förbereder AirTags, trÄdlös laddare, iPad, Mac och hörlurar

Informationen tillhandahÄlls av den berömda analytikern Ming-Chi Kuo, som tenderar att vara mycket uppmÀrksam pÄ verkligheten och utvecklingen av nya produkter frÄn Apple. Till exempel var det aktivt nyligen genom att slÀppa flera detaljer som nu fÄr fart nÀr det gÀller eftertrÀdaren till iPhone SE.

Vi rÀknar med att nya hÄrdvaruprodukter frÄn Apple under första halvÄret 2020 inkluderar iPhone LCD av 4,7 tum (hypotetisk iPhone 9), iPad Pro, MacBook Pro eller Air, en liten trÄdlös laddare, AirTags och nÄgra avancerade Bluetooth-hörlurar.

| Ming-Chi Kuo

Bild iPhones som kommer att fÄ iOS 14

Vad betrĂ€ffar produkterna sjĂ€lva Ă€r det mest förvĂ„nande de trĂ„dlösa laddarna och AirTags – som redan tĂ€ckts tidigare – pĂ„ grund av att det Ă€r nya produkter och som inte mycket Ă€r kĂ€nt för tillfĂ€llet.

NĂ€r det gĂ€ller hörlurar Ă€r det dock troligt att de kommer att slĂ€ppas under ansvaret av Beats, som tillhör Apple. PĂ„ datorer, Apple det borde inkludera i de Ă„terstĂ„ende sortimenterna de innovationer som den förde till 16 ″ MacBook Pro, som var mycket hyllad av kritikerna … Medan iPad Pro kommer att vara en utveckling av den nuvarande generationen, att kunna ta emot bakkamera pĂ„ iPhone 11 Pro.

Förutom produktinformation sÀger Kuo ocksÄ att det kan vara förseningar pÄ grund av koronaviruset som pÄverkar aktiviteten hos flera företag i Kina.

Coronavirus kan pÄverka produktionslinjen för iPhone 9