Apple: LÀckorna avslöjar priset pÄ iPhone i förvÀg. Kommer AirPower att komma?

NÄgra timmar innan den officiella avslöjandet av den nya iPhone iPhone 11iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max-modellen har smartphone-priserna lÀckt.

<img src = "http://www.areamobile.de/img/00/02/45/43/69-iphone-11-verpackung-apple-watch-render-c-ben-geskin.jpg" alt = "Apple: LÀckage avslöjar iPhone-priset i förvÀg: Har AirPower kommit? "Onclick =" document.location = '/ images / 267554-original-sÄ-kan-La-iphone-11-y-La-apple-klocka-5-look-c-ben-geskin '; "class =" pointer "data-fancyimg =" http://www.areamobile.de/img/00/02/45/43/69-iphone-11-verpackung-apple-watch-render-c-ben-geskin .jpg "data-subtitle ="

PÄ samma sÀtt Àr iPhone 11 och Apple Watch 5 se det pÄ | (c) Ben Geskin

"/>

(c) Ben Geskin

Apple Tre nya iPhones vÀntas idag: iPhone 11iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Och strax före starten har priset pÄ denna trio lÀckt ut. PÄ Weibo har anvÀndare publicerat en lÀmplig sammanfattning, som tros komma frÄn ÄterförsÀljarkretsen.

Priserna för iPhone 11 börjar pÄ 749 $, medan iPhone 11 Pro och Pro Max kommer att spendera minst 999 $ och $ 10,999.

PĂ„ Weibo precis innan Apple Keynote 2019 har pĂ„stĂ„tt lĂ€ckt priser för den nya iPhone 11 (c) Weibo / C 科技

Kommer AirPower?

I presentationen slides som ocksÄ filtrerades Apple Watch S5, AirPods och AirPower Àr registrerade, men inga detaljer. Det mest intressanta hÀr Àr frÄgan om Apple den sistema TrÄdlös laddstation kan förvÄnansvÀrt demonteras ikvÀll. Ursprungligen avbröts utvecklingen i mars i Är pÄ grund av detta Och Riccio, senior vice president Apple för hÄrdvaruutveckling, har bekrÀftat. Men i juli registrerade företaget ett varumÀrke med termen AirPower för elektroniska laddare.

Vi antar det Apple PÄ grund av kundernas önskemÄl och mÄnga konkurrenter övertrÀffar de för nÀrvarande bÀttre med den nya snabba trÄdlösa laddningsteknologin och framför allt tvingas de mogna till marknaden till sin flaggskepp iPhone 11-smartphone. En annan iPhone frÄn USP i mycket hÄrd konkurrens. LÀgg till premiumsegment pÄ smartphonemarknaden. Detta kommer sannolikt att vara en universell laddningsstation för produkter Apple som kommer att marknadsföras, utöver iPhone ocksÄ för AirPods och kanske till och med Apple Watch kan anvÀndas

Utgivningsdatum för iPhone 11 ingenting

FrÄn översikten kan man dra slutsatsen att iPhone Pro Àr avslutad Apple Penna kommer att stödja det. Det som Àr intressant med uppgifterna i presentationen Àr att slÀppningsdatumet för iPhone 11 Pro och 11 Pro Max heter 20 september (det har ocksÄ ryktats under en tid), men inget datum nÀmns bakom modellen iPhone 11. det Àr billigare. Men det Àr troligt att den hÀr modellen inte kommer att lanseras i tid med andra.

Varken bildens Àkthet eller det datum de togs kan verifieras för nÀrvarande. Vi kommer sÀkert att kontrollera priser och tillgÀnglighet fram till nÀsta natt Apple Keynote 2019, som börjar kl 19.00.

Mer om: Apple-GerĂŒchte

KĂ€lla: Weibo