Apple Leaker sÀger att dessa nya Mac mini-, iMac- och iPad Pro-uppdateringar kommer snart

Apple Leaker sÀger att dessa nya Mac mini-, iMac- och iPad Pro-uppdateringar kommer snart 1

Twitter anvÀndaren CoinX har en utmÀrkt track record nÀr det gÀller Apple lÀcker, exakt förutsÀger namnkonventionen för iPhone 11 Pro och avlÀgsnande av iPad Pro's hörlursuttag 2018. Nu Àr den anonyma tipsteren tillbaka med en saftig smÄbit AppleS iMac och Mac mini-uppstÀllning samt den kommande iPad Pro.

Specifika detaljer Àr glesa, men CoinX sÀger Apple kommer att uppdatera iMac och Mac mini "snart." Dessa uppdateringar Àr troligtvis smÄ prestandaförbÀttringar som meddelas via ett pressmeddelande och inte som en del av en dedikerad presshÀndelse.

Uppdateringen för Mac mini Àr försenad. Apple senare uppdaterade den Äldrande Mac mini 2018, förbÀttrade processorkraften och lÀgg till USB-C-anslutning till den kompakta stationÀra datorn.

För iMac kan förÀndringar i 2020-modellerna vara mindre Apple uppdaterade allt-i-ett förra vÄren. VÄrmodellen 2019 presenterades 6-core och 8-core Intel-processorer och nya grafikkortalternativ.

CoinX spekulerade ocksÄ att nya iPad Pro-modeller snart kommer med uppdaterad kamerahÄrdvara.

Echo en rapport av Apple analytiker Ming-Chi Kuo, den nya iPad Pro kan ha en tre-sensorkamera som den i iPhone 11 Pro.

En av dessa sensorer förvÀntas vara en 3D-sensor som kan anvÀndas i augmented reality-applikationer eller fotografering av portrÀttlÀge. Dessa nya iPad-proffs kunde landa sÄ snart som denna mÄnad.

Med tanke pÄ den globala spridningen av coronavirus, Apple kan vÀlja att tillkÀnnage nya produkter via en serie pressmeddelanden och inte som en del av en vÄr-keynote-hÀndelse. Google har redan avbrutit sin utvecklingsevenemang för vÄren 2020 Facebook har skjutit upp sin F8-konferens.