Apple Retar försvarar Jacob Mini-Series med Chris Evans i huvudrollen

Apple Retar försvarar Jacob Mini-Series med Chris Evans i huvudrollen 1

För mÄnga mÀnniskor har tittande pÄ tv ersatts av att trÀna pÄ gymmet nu nÀr dekret pÄ plats och social distansering Àr det nya normala. Och en show vi inte kan vÀnta med att se Àr den nya Apple TV + -serien Försvara Jacob som spelar Chris Evans, mest kÀnd för sin roll som Captain America i den vilda populÀra Avengers-serien.

Evans tappade sin Captain America-sköld och ersatte den med en familj, spelad av Michelle Dockery och Jaeden Martell.

Baserat pÄ den mest sÄlda romanen med samma namn av William Landay, Evans stjÀrnor som den hett tempererade och skyddande pappa till en tonÄrig son som anklagas för att ha mördat en klasskamrat.

De 2.5-minute trailer drar dig in i historien med antydningar att allt inte Àr helt som det verkar. Begick sonen mord? Hur lÄngt kommer Evans gÄ för att rensa sin sons namn? Vi mÄste se till för att ta reda pÄ det.

BÄde Apple och Evans frÀmjar dramamini-serien inför lanseringen den 24 april.

Alla Ätta avsnitt av Försvar kommer att finnas tillgÀngliga den Apple TV +, företagets strömningstjÀnst online.

Tittarna kan stÀmma in med hjÀlp av Apple TV-app pÄ iPhone, iPad, Apple TV och Mac. Det Àr ocksÄ buntat i utvalda Samsung Smart TV: er Amazon Fire TVoch Roku-strömningsenheter. AnvÀndare utan dessa enheter kan titta pÄ via webblÀsaren genom att besöka tv.apple.com.

En Apple TV + prenumeration kostar $4.99 per mÄnad och kan delas mellan en familjedelningsgrupp.