Arbetar du hemifrÄn? 8 Innovationer som gör ditt jobb till en lek

Arbetar du hemifrÄn? 8 Innovationer som gör ditt jobb till en lek 1

Just förra mÄnaden var hemmakontoret ett milt trendigt alternativ till 9-till-5 norm. En global hÀlsokris senare, och det har blivit den nya standarden.

För oss som plötsligt tvingas ut ur skÄpet och till vÄra bÀrbara datorer kan övergÄngen skurras. Men att arbeta hemifrÄn behöver inte kasta bort ditt spÄr. Tro det eller inte, det kan till och med vara mer produktivt Àn det mal du brukade. Tricket Àr allt för att hÄlla en rutin, hÄlla sig stark mot de otaliga distraktioner pÄ internet och anpassa din arbetsyta.

HÀr Àr Ätta sÀtt du kan vidta ÄtgÀrder mot alla ovanstÄende tillsammans med 10 produkter som kommer att bli lika viktiga för ditt hemmakontor som en kaffebryggare.

Utan begrÀnsningarna för ett kontorsbord kan din arbetsplats vara sÄ stor som du behöver för att den ska vara. Ta chansen att investera i nÄgon utrustning som faktiskt kan fördubbla din produktivitet, som den hÀr Mobile Pixels DUEX Pro Portable Dual Monitor. Det utökar dina alternativ för multitasking kraftigt och kan svÀngas för att passa dina behov.

StÀlla in mÄl och kartlÀgga en vÀg för att komma dit: dessa fÀrdigheter Àr avgörande i vilket jobb som helst, men de blir mycket svÄrare nÀr du plötsligt separeras frÄn ditt team. Det Àr viktigt att hÄlla kontakten och förhindra att du duplicerar dina medarbetares anstrÀngningar. För det fÄr du ett programhanteringsprogram som Goals by KeepSolid. Det Àr ett fantastiskt verktyg som lÄter dig tilldela eller kolla in uppgifter, spÄra framsteg och skapa "tankekartor" som fÄr alla pÄ samma sida.

Nu nÀr du kan skriva av lite utrustning som arbetskostnader kan det vara dags att uppgradera din utrustning. Det Àr Ànnu enklare att göra med certifierad renoverad teknik som denna Apple Magisk mus 2 eller i full storlek Apple Magiskt tangentbord. BÄda kommer att rensa din arbetsyta med en trÄdfri Bluetooth-anslutning och ett lÄngvarigt uppladdningsbart batteri. BÄda kringutrustning Àr till försÀljning för mer Àn 20% rabatt pÄ kostnaden för en ny modell.

Hur mÄnga gÄnger har du gÄtt ut frÄn ett företagsmöte och tÀnkt "det kunde ha varit en e-post?" Var inte killen eller galan som kallar dessa möten, speciellt nÀr de Àr telekonferenser. Gör benen pÄ att förbereda för frÄgor i förvÀg och fÄ dina relevanta dokument organiserade och tillgÀngliga med ett mötesverktyg som Pinstriped. Det lÄter dig förbereda en agenda och lÀgga till förslag eller uppföljningar till planen nÀr de uppstÄr.

Det kan vara tufft att prioritera arbetsprojekt över lika viktiga sysslor hemma, sĂ€rskilt nĂ€r de tvĂ„ miljöerna smĂ€lter in i en. Det finns gott om produktivitetsappar dĂ€r ute som kan hjĂ€lpa dig att hĂ„lla reda pĂ„ bĂ„da. Vi gillar Focuster, ett bra program som lĂ„ter dig enkelt rensa ut din inkorg med pĂ„minnelser och schemalĂ€ggningsverktyg. Arbetar du frĂ„n flera enheter? Toodledo Ă€r en annan solid produktivitetsapp med ett fantastiskt grĂ€nssnitt som fungerar lika bra pĂ„ smartphones och surfplattor – plus en intuitiv prioriteringsstruktur som hjĂ€lper dig att bygga bĂ€ttre vanor i arbete och liv.

Att arbeta hemifrĂ„n i denna miljö innebĂ€r att se till att Ă€ven de viktigaste erbjudandena kan förseglas utan ett personligt möte. För kontrakt innebĂ€r det att du fĂ„r en plattform som kan göra eSignatures lĂ€tt – bĂ„de för dig och dina kunder. KeepSolid Sign passar den faktura, med massor av dokumentmallar som kan passa alla situationer, alla utrustade med förmĂ„gan att ta autentiserade elektroniska signaturer.

Om du plötsligt arbetar pÄ din egen bÀrbara dator, bör du veta att det inte lÀngre bara Àr ett bekvÀmt nav för kommunikation och streaming av filmer. Det Àr plötsligt hela ditt försörjning. Se till att du tar bort alla frÀmmande program och filer som kan bromsa det. Om du har en Mac finns det en fantastisk app som heter CleanMyMac X som effektiviserar processen. Det sveper din dator efter saker som onödiga appar, duplicerade filer och förÄldrad programvara medan den aktivt skyddar den mot skadlig programvara, adware och andra saker som drar din produktivitet.

Återigen kan vi inte betona hur viktigt det Ă€r att skydda din arbetsdator. Det behöver dock inte innebĂ€ra att komma ihĂ„g massor av komplexa lösenord. NordPass Ă€r en allt-i-ett-lösenordshanterare som genererar sĂ€kra inloggningar för varje webbportal, autogenererar dem för enkel Ă„tkomst och skyddar allt bakom den senaste sĂ€kerheten.