ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg

Avsnittet "Flaggor" i Google Chrome Àr mycket intressant eftersom det Àr fullt av experimentella funktioner som ibland fungerar mycket bra. Dessutom erbjuder de möjligheten att lÀgga till nya möjligheter till webblÀsaren, vilket förbÀttrar anvÀndarupplevelsen kraftigt. Men frÄn det hÀr avsnittet kan vi ocksÄ orsaka skador pÄ programvarans drift, sÄ ibland kommer det att bli nödvÀndigt att tillÀmpa en ÄterstÀllning av dessa funktioner. SÀttet att uppnÄ det Àr ganska enkelt, men inte alla vet hur man gör det och hÀr visar vi hur du gÄr tillbaka till det normala.

Om du har flyttat nÄgon funktion som orsakar problem i webblÀsarens funktion kan du med dessa steg lösa den utan att slösa för mycket tid.

ÅterstĂ€ll flaggor i Chrome

ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg 1

NÀr vi gÄr in i detta avsnitt av Chrome ser vi alltid ett meddelande dÀr vi fÄr meddelande om att dessa alternativ Àr experimentella och kan orsaka problem i webblÀsarens funktion. Om du har flyttat nÄgot och Chrome började fungera pÄ din dator eller smartphone sÄ att du kan ÄterstÀlla dem.

FrÄn datorn

ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg 2

För att ÄterstÀlla flaggorna frÄn datorn mÄste du först ange den hÀr adressen i fÀltet och trycka pÄ Enter: Chrome: // flags

ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg 3

Om du vet vad som Àr det specifika alternativet som du aktiverade och genererade problemen kommer det bara att handla till rullgardinsmenyn bredvid den och klicka pÄ "Inaktiverad".

ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg 4

Om du vill Ă„terstĂ€lla alla Ă€ndringar du gjort i det hĂ€r fĂ€ltet Ă€r det lika enkelt som att klicka pĂ„ knappen "ÅterstĂ€ll alla till standard" lĂ€ngst upp till höger. Du mĂ„ste sedan starta om webblĂ€saren för att Ă€ndringarna ska trĂ€da i kraft.

FrÄn Android

Om du har Àndrat flaggorna frÄn en Android-enhet Àr saken inget komplicerat att ÄterstÀlla. För att starta, kör Chrome-applikationen och sÀtt in omedelbart följande adress i fÀltet: Chrome: // flaggor

ÅterstĂ€ll Chrome-flaggor pĂ„ Android och PC med dessa steg 5

PĂ„ samma sĂ€tt som frĂ„n datorn hittar du knappen "ÅterstĂ€ll alla till standard" uppe till höger och nĂ€r du pekar pĂ„ den blir du ombedd att starta om webblĂ€saren. BekrĂ€fta Ă„tgĂ€rden och omedelbart kommer Chrome för Android att Ă„tergĂ„ till det normala.

0 Shares