Banter, en videobaserad meddelandeprogram

För nÀrvarande har alternativen för att kommunicera med andra mÀnniskor diversifierats sÄ att vi har mycket att vÀlja mellan. Om du vill ha meddelandeprogram finns WhatsApp och Telegram, dÀr du ocksÄ kan ringa videosamtal. Om du letar efter ett alternativ riktat mot videor som kallas med bra resultat kan du anvÀnda Skype eller de olika gratislösningarna som finns pÄ internet. I den meningen vill vi presentera ett mycket intressant alternativ som du kan anvÀnda frÄn din smartphone och som gör att du kan ha konversationer via video.

Detta Àr Banter, ett program som vi kan beskriva som en son till Snapchat med WhatsApp som gör att du kan hÄlla samtal genom videor.

En videomeddelandeapplikation

Banter, en videobaserad meddelandeprogram 1

Internet uppnÄdde multiplikation av alternativen för att kommunicera med andra mÀnniskor, oavsett avstÄnd. I den meningen finns det flera alternativ som vi kan anvÀnda för dessa ÀndamÄl bÄde frÄn datorn och frÄn smarttelefonen. Banter presenteras som ett mycket intressant alternativ för att etablera kommunikation med andra mÀnniskor, kombinera meddelanden med videor. I den meningen erbjuder det möjligheten att etablera konversationer med andra mÀnniskor genom att skicka videor.

Banter Àr en mycket enkel och gratis applikation som du kan fÄ genom att följa lÀnken i slutet av denna artikel. För att anvÀnda det mÄste du skapa ett konto med din e-post.

NÀr du har lagt till Banter pÄ din smartphone, bjud in dina vÀnner och familj att göra det och lÀgga till dem. Mekanismen för anvÀndning Àr extremt enkel, om du har anvÀnt Snapchat eller skickat videor via Telegram, kommer det att vara mycket bekant. VÀlj en kontakt sÄ kommer kameran att visas, tryck pÄ inspelningsknappen och pÄ detta sÀtt kommer videon som du skickar till den andra personen att genereras.

Applikationen fungerar mycket bra i allmÀnhet och konversationerna Àr ganska underhÄllande och flytande. Om du vill ha ett annat sÀtt att kommunicera med vÀnner i familjen, tveka inte att prova det.

HÀmta det frÄn den hÀr lÀnken.

0 Shares