BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm

Med hög uppdateringsfrekvens visas pÄ smartphones nÀr vi blir trenden ser vi nu utvecklare lÀgga till 90FPS eller 120FPS uppdateringsfrekvensstöd till sina spel. Om du letar efter de bÀsta spelen för Android med 120Hz uppdateringsfrekvensstöd sÄ har vi dig tÀckt. För att hjÀlpa dig spara tid har vi valt de 10 bÀsta 120FPS Android-spelen för dig. Detta betyder att du kan njuta av smörjsmÀssigt spel pÄ telefoner som har 120Hz uppdateringsfrekvensstöd.

Denna lista Àr inte i nÄgon sÀrskild ordning. Och du kan vÀlja det valda spelet utifrÄn din personliga preferens. LÄt oss dÀrför kolla in de bÀsta 120FPS Android-spelen med hög uppdateringsfrekvens pÄ Android, utan mycket lÀngre.

Alto's Odyssey

Altos Odyssey 120Hz-spel

Om du har spelat Alto's Adventure eller ens om du inte gör det, mÄste du prova Alto's Odyssey. Det nya spelet skiljer sig inte drastiskt frÄn föregÄngaren. Spelets grafik och animationer Àr vackra och tack vare 120FPS-stödets höga uppdateringsfrekvens ser det fantastiskt ut pÄ enheter med 120Hz-skÀrmar. Altos Odyssey tar dig med pÄ en resa över vackra landskap. Kontrollsystemet med en knapptryckning Àr enkelt att behÀrska. Du kan lÄsa upp sex olika karaktÀrer i spelet. Dessutom har varje karaktÀr sina egna attribut och förmÄgor. Det finns ocksÄ ett Zen-lÀge som hjÀlper dig att zonera ut och koppla av till det lugna ljudspÄret.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 1

Final Fantasy Brave Exvius

Final Fantasy Brave Exvius androidspel

Square Enix Final Fantasy Brave Exvius Àr en utmÀrkt RPG-titel med 120FPS hög uppdateringsfrekvensstöd. Spelet har anstÀndig grafik och kontrollerna Àr ocksÄ okomplicerade. Det som Àr coolt med spelet Àr dess berÀttelse. Du mÄste utforska fÀngelsehÄlorna och hitta dolda föremÄl samt kÀmpa med fiender. Bortsett frÄn detta kan spelare till och med tÀvla med andra i arenaspelare mot spelarslag. Du mÄste slutföra engagerande uppdrag för att lÄsa upp anvÀndbara objekt.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 2

Grimvalor

Grimvalor 120Hz spel android

HÀr Àr ett utmÀrkt hack & slash-spel som du mÄste prova. Grimvalor har vacker grafik och 120FPS-stödet med hög uppdateringsfrekvens bidrar till den totala spelupplevelsen. Spelet Àr historiedrivet och anvÀndare kan utforska fÀngelsehÄlorna och landskapet medan de kÀmpar mot fiender. Grimvalors stridssystem Àr ocksÄ dess starka punkt. Och spelets kontroller Àr ocksÄ lÀtta att behÀrska. Spelets vackra bilder och dess berÀttelse fÄr dig kopplad pÄ nolltid.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 3

Regler för överlevnad

ROS 120fps androidspel

ROS Ă€r ett av de mest populĂ€ra Battle Royale-spelen pĂ„ Android. Medan PUBG Mobile Ă€nnu inte har lagt till 120FPS-stöd för hög uppdateringsfrekvens, har ROS-spelare redan Ă„tnjutit den höga bildhastigheten. Spelet har nu en 8×8 km-karta dĂ€r 300 spelare kĂ€mpar för att krĂ€va seger. Naturligtvis finns det ett gĂ€ng olika vapen att vĂ€lja mellan, inklusive maskingevĂ€r, automatgevĂ€r och pistoler. Spelare kan till och med köra fordon för att komma över kartan. Du kan ocksĂ„ spela i tredje personlĂ€ge eller första personlĂ€ge baserat pĂ„ dina önskemĂ„l.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 4

Shadowgun Legends

Shadowgun Legends 120fps spel

Utvecklarna bakom Shadowgun Legends har ocksÄ skapat nÄgra av de mest populÀra spelen pÄ Android som Unkilled och Dead Trigger. Shadowgun Legends ger en konsolliknande spelupplevelse pÄ mobil. Spelet har ett fantastiskt kampanjlÀge och anvÀndare kan ocksÄ spela PvP-matcher. Du kan till och med slÄ dig ihop med dina vÀnner och besegra gigantiska chefer. Det finns över 700 olika vapen att vÀlja mellan som bara Àr bonkers. Dessutom kan du skapa en anpassad pansaruppsÀttning ocksÄ. Spelet Àr gratis att spela men du kan köpa objekt i spelet.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 5

Kolla in: 10 bÀsta Call Of Duty-alternativ (mobil)

Gear.Club – True Racing

GearClub 120Hz uppdateringsfrekvens

Det finns ett gÀng racingspel pÄ Android. Men om du letar efter en ultrarealistisk racingtitel med 120FPS hög uppdateringsfrekvensstöd Àr Gear.Club spelet att ladda ner. Du kan köra och tÀvla i nÄgra av de bÀsta verkliga hyperkar i vÀrlden. Dessutom kan du helt anpassa dina fordon för att förbÀttra prestandan och utseendet. Gera.Club lÄter dig tÀvla mot vÀnner genom att tÀvla i evenemang och mÀsterskap. Spelet Àr gratis att ladda ner. Men du har möjlighet att köpa objekt i spelet.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 6

Modern Combat Versus

Modern Combat versus 120fps spel

Konkurrenskraftiga shooter-spel Àr de spel som bÀst spelas med hög FPS och uppdateringsfrekvens. Modern Combat Versus lÄter dig spela i snabb takt 4 mot 4 matcher mot andra spelare. Du kan till och med skapa eller gÄ med i andra klaner för att spela tillsammans. Dessutom kan du delta i anpassade turneringar eller till och med vara vÀrdturneringar sjÀlv. För nÀrvarande har spelet 6 olika kartor att spela i. Teckenanpassning Àr tillgÀnglig och spelare kan ocksÄ anpassa sina vapen. Grafiken i spelet Àr utmÀrkt. SÄledes skulle du njuta av spelet pÄ enheter med 120FPS hög uppdateringsfrekvensstöd.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 7

Bullet Force

Bullet Force 120fps spel

Om FPS-spel Ă€r din sak, mĂ„ste du kolla in Bullet Force. Spelet fanns före PUBG Mobile och COD Mobile och var ett av de bĂ€sta FPS-spelen pĂ„ mobilen. Det Ă€r det fortfarande. Bullet Force kan spelas online och offline. 20-spelars 3D-skytten Ă€r full av fantastiska vapenskinn och ikoniska vapen. Du kan Ă€ndra bilagorna pĂ„ vapen för att skapa en perfekt lastning för dig sjĂ€lv. Bullet Force har 4 olika spellĂ€gen – Team Deathmatch, Conquest, Free-For-All och Gun Game. Detta Ă€r ett av de bĂ€sta 120FPS Android-spelen du kan njuta av just nu.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 8

Dödlig strid

Mortal Kombat 120Hz refereshastighetsstöd

Detta Àr lÀtt ett av de bÀsta videospel som har överförts till mobilen. Mortal Kombat lÄter dig uppleva samma spÀnnande kampupplevelse som den erbjuder pÄ konsoler. Naturligtvis Àr de bÀsta karaktÀrerna hÀr inklusive MK11 Raiden, Scorpion, Jade, Sub-Zero, Kabal och Skarlet. Grafiken i spelet Àr lika bra som det blir. Det bÀsta Àr att karaktÀrerna till och med har samma Fatal Blows. Mortal Kombat Àr perfekt för dem som letar efter extrem action och snabbt spel. Du mÄste fullfölja utmaningar och bygga din lista frÄn över 130 tecken.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 9

Checka ut: 5 BÀsta slÄssspel för Android att spela pÄ sprÄng

Assassin's Creed Rebellion

Assassin's Creed Rebellion 120fps spel

Ubisofts Assassin's Creed Rebellions Àr ett av de bÀttre RPG-spelen pÄ Android. Spelet har en spÀnnande berÀttelse och spelet har flera olika Assassin's Creed-karaktÀrer inklusive Ezio, Aguilar och Shao juni. Avsluta utmanande uppdrag och lÄsa upp nya redskap och förmÄgor. Ju lÀngre du gÄr i spelet desto högre nÄr du i spelets övergripande topplista. Assassin's Creed Rebellion har cool grafik och animationer ocksÄ. Och det ser otroligt ut pÄ enheter som har 120FPS hög uppdateringsfrekvensstöd.

BÀsta 120FPS Android-spel för telefoner med 120Hz-skÀrm 10

Dessa Àr de bÀsta 120FPS Android-spelen. Naturligtvis finns det mÄnga andra titlar som stöder skÀrmar med hög uppdateringsfrekvens. Tror du att vi har utelÀmnat ett bÀttre spel som har 120FPS-stöd? VÀnligen meddela oss i kommentarerna nedan.

Dessutom, om du Àlskar utomhusspel, kolla in 7 BÀsta basketspel för Android.

0 Shares