BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen

6 BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen

Har du nÄgonsin fastnat mitt i arbetet med en app, bara för att den nödvÀndiga funktionen var en betald? Har du nÄgonsin slutat spela ett spel bara för att du var tvungen att betala för nÀsta nivÄ? Vill du fÄ den trendiga funktionen i din favoritkamerapapp eller ladda ner en film? Jo, i de flesta fall Àr svaret ett enkelt nej. Det kan dock inte vara fallet om du Àger en Android-enhet.

Android OS har varit en livrÀddare pÄ mÄnga sÀtt. Trots att de har miljoner gratis appar krÀver premiumfunktionerna i flera appar och vissa appar i sin helhet betalningar. Mycket ofta krÀver mÄnga gratis nedladdningsappar köp i appen för att fÄ full tillgÄng till dess funktioner eller helt enkelt ta bort irriterande annonser.

SÄ hur sparar vi vÄra hÄrt tjÀnade pengar, men ÀndÄ njuter av fördelarna med vÄra favoritappar samtidigt som vi undviker köp i appen? Det finns nÄgra applikationer pÄ Android som hjÀlper dig att fÄ gratis köp i appen. Vissa Àr lite komplexa och kan krÀva konfiguration av telefoninstÀllningar medan andra Àr vÀldigt enkla att installera och anvÀnda.

LÄt oss nu granska nÄgra av de bÀsta alternativen för hur man fÄr gratis köp i appen pÄ Android.

  Lucky Patcher

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 1

Detta Àr ett högt rankat gratis IAP-verktyg för Android. Det fungerar pÄ sÄvÀl rotade som icke-rotade enheter. Förutom att tillÄta gratis köp i appen hjÀlper appen ocksÄ att synkronisera och emulera riktade appar. NÀr den Àr installerad bör Lucky Patcher förbli öppen i bakgrunden. NÀr du startar en app för att göra gratisköp aktiveras Lucky Patcher automatiskt nÀr köpalternativen kommer upp. Du som anvÀndare mÄste helt enkelt vÀlja den givna prompten tillsammans med andra behörigheter som krÀvs.

Fördelar

  Tar bort licenskrav frÄn spel och appar TillÄter delning av dessa knÀckta appar

Nackdelar

  Helt ineffektivt med onlinespel och applikationer. Arbetar bÀttre med rotade enheter
  Leo Playcard

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 2

Leo Playcard fungerar pÄ samma sÀtt som föregÄngaren, med den extra fördelen att arbeta sömlöst pÄ Android-enheter som inte Àr rotade. Appen har fungerat bra med populÀra spel som Pinball HF, Fool, etc. De kostnadsfria köp i appen fungerar bra med mÄnga andra applikationer förutom spel. Leo Playcard lÄter dig ocksÄ ladda ner alla betalda spel gratis. Detta krÀver dock viss försiktighet eftersom de inbyggda avancerade sÀkerhetsfunktionerna i vissa applikationer till och med kan leda till att ett konto förbjuds. Som en försiktighetsÄtgÀrd Àr det alltid bÀttre att anvÀnda appen med nedladdade spel och applikationer.

Fördelar

  TillÄter gratis köp i appen pÄ icke-rotade Android-enheterWorks med mest populÀra spel och applikationer

Nackdelar

  Fungerar inte med onlinespel och applikationer Kan inte gÄ förbi avancerade sÀkerhetsfunktioner i nÄgra fÄ applikationer
  CreeHACK

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 3

Om du Àr en spelare eller inte gillar avbrott i dina roliga aktiviteter, Àr detta precis den rÀtta appen för dig. Denna populÀra app med ett betyg pÄ 9/ 10, fungerar bra Àven utan root-Ätkomst. Den enda begrÀnsningen av denna applikation Àr att den fungerar endast pÄ gratis inköp i appen inom spel. GrÀnssnittet kan verka trÄkigt men IAP-cracker för Android kompenserar det. Appen fungerar helt enkelt i bakgrunden. Ladda bara ner och aktivera det gratis köp i appen med alla spelapplikationer pÄ Android.

Fördelar

  Enklare uppsÀttning InnehÄller praktiskt taget alla komponenter som krÀvs för spelapplikationer

Nackdelar

  Fungerar inte med andra applikationer förutom gamingSurvey-sidor mÄste fyllas i innan du skaffar appen
  XModGames

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 4

Detta Àr ett annat verktyg som Àr populÀrt bland spelare men som ocksÄ fungerar bra med andra applikationer. Du kan anvÀnda dem med enheter som inte Àr rotade. Emellertid Àr installationen och arbetet lite mer komplex eftersom det faktiskt modifierar gratis IAP pÄ Android-applikationer. NÀr du har laddats ner beviljar du behörigheter för appen och vÀljer sedan applikationen för IAP-spricka. Efter detta kommer 'mod' skÀrmen för ett visst spel eller applikation att dyka upp. Klicka bara pÄ knappen "installera" för att aktivera alla lÀnkade "mod" -alternativ. Med detta har du full tillgÄng till premiumfunktioner i ditt valda spel eller applikation.

Fördelar

  Fungerar sömlöst med populÀra spel. Ger fullstÀndig Ätkomst till gratis köp i appen pÄ Android-applikationer

Nackdelar

  TrÄkig installationAlla applikationer pÄ enheten ska visas pÄ startskÀrmen
  Frihet

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 5

SÄ enkelt som namnet Àr appen ett annat bra hack gratis IAP pÄ Android. FrÄn att helt enkelt ta bort annonser i appen till att lÄsa upp gratisfunktioner i en betalad applikation fungerar verktyget bra pÄ rotade enheter. Appen gÄr helt enkelt förbi Google Play: s kreditcheckealgoritm med ett falskt kreditkort. Eftersom inga faktiska pengar eller kreditkort anvÀnds, gör Freedom mjukvara gratis köp i appen pÄ Android genom att förfalska betalningsgrÀnssnittet.

Fördelar

  Aktiverar gratis köp i appen för att fÄ fler mynt, öppna nivÄer eller fÄ tillgÄng till premiumfunktioner i olika applikationer. Enkel förbikoppling för betalningsgrÀnssnittet för applikationer och Google Play kreditsystem

Nackdelar

  Effektivare med gamesWorks endast pÄ rotade enheter
  Appsara

BÀsta Android-appar för att tjÀna gratis köp i appen 6

Ett annat mycket effektivt verktyg för IAP-knÀckta Android-enheter Àr Appsara. Det bra med appen Àr att den Àr utformad för enheter som inte Àr rotade. Till skillnad frÄn de verktyg som anges ovan, tyvÀrr har denna begrÀnsad kompatibilitet. DÀrför, om en applikation ber om kreditinformation, skulle det innebÀra att appen du anvÀnder inte stöds av verktyget. Som mÄnga andra fungerar Appsara i bakgrunden. Starta bara en betald applikation och gÄ till dess premiumfunktioner, sÄ snart betalningsalternativet dyker upp kommer Appsara-appen att behandla gratis IAP med förfalskad kreditinformation. Det Àr det enklaste verktyget som hjÀlper dig att göra gratis köp i appen i Android.

Fördelar

  Effektiv med icke-rotade enheter Kommer med stÀndiga uppgraderingar

Nackdelar

  BegrÀnsad kompatibilitet Bypass för betalningssystem Àr begrÀnsad

För vissa Àr dessa lösningar kanske inte ett idealiskt val. Men för andra ger dessa verktyg bÀttre produktivitet utan laglig skada. Dessa kan hjÀlpa dig att slutföra jobb och spela spel som annars kan krÀva pengar. Men innan du laddar ner nÄgot av dessa verktyg, se till att de kommer frÄn en autentisk webbplats eller plattform.