BÀsta App Killer för iPhone & Android

En app-mördare pÄstÄr sig vara en app som eliminerar appar som körs i bakgrunden pÄ din iPhone eller Android-telefon som kan anvÀnda CPU och tappa batteri. De utropas som viktiga appar som gör att din enhet gÄr snabbare. Hör du detta nu vill du veta de bÀsta appmordarna för iPhone och Android.

HÀr Àr saken: App-mördare Àr onödiga och dÄliga för din enhet. Med den hÀr guiden kan du lÀra dig sanningen om dessa "vÀsentliga" appar och ta reda pÄ vilka appar som du faktiskt ska ladda ner för att bli av med problemappar pÄ rÀtt sÀtt.

App Killer

App Killer Lie: FörstÄ bakgrundsprocesser pÄ din enhet

PĂ„ din dator vet du att program kommer att fortsĂ€tta köras i bakgrunden. Även nĂ€r du inte anvĂ€nder dem tar de strömmen pĂ„ din dator, eller hur? De kan sakta ner saker sĂ„ att program inte laddas snabbt. Du har lĂ€rt dig att kontrollera vilka program som körs och hur man kan bli av med dem för att pĂ„skynda saker.

Du har din iPhone- eller Android-telefon och det fungerar precis som en dator, eller hur? SÄ du antar att samma sak hÀnder pÄ din telefon som pÄ datorn. Att appar fortsÀtter att köra i bakgrunden och Àter upp kraften pÄ din enhet. Du vet till och med det eftersom du kan se alla dina öppna appar med bara ett tryck pÄ skÀrmen. App-mördare finns överallt och till och med berÀttar hur viktigt det Àr att stÀnga dessa löpande appar.

Det Àr bara inte sant.

Android och iOS Àr inte som din dator. De fungerar inte pÄ samma sÀtt genom att hÄlla appar igÄng i bakgrunden. Den listan över appar du ser Àr faktiskt avstÀngda eller "pausade" appar. De kör inte och anvÀnder inte nÄgon ström. TÀnk pÄ dem som frysta. De börjar inte anvÀnda makt igen förrÀn du kör dem igen. Mycket fÄ appar körs faktiskt i bakgrunden, inklusive strömmande appar som fortsÀtter spela filmer eller musik nÀr du vÄgar till en annan app. Du anvÀnder fortfarande dem sÄ det Àr OK att de kör.

Vad App Killers faktiskt gör som Àr dÄligt för din enhet

App-mördare eller uppdragsmordare tar bort dessa "pausade" appar automatiskt pÄ din enhet. Detta Àr faktiskt dÄligt för din enhet och har motsatt effekt. De anvÀnder faktiskt mer kraft Àn du tror att du sparar. SÄ hÀr Àr:

  • Appmordare tar bort apparna som du inte ens anvĂ€nder. Det stoppar inte nĂ„got med att anvĂ€nda ström sĂ„ att du inte sparar nĂ„gon ström.
  • App-mördare kommer att stoppa de fĂ„ program som körs i bakgrunden och stoppa deras anvĂ€ndning nĂ€r du fortfarande vill ha det. Det stoppar inte bara din strömmande musik, utan kommer ocksĂ„ att stoppa allt du laddar ner i bakgrunden.
  • NĂ€r du stĂ€nger en app sparar den var du slutade och det Ă€r dĂ€r den "pausar". NĂ€r du öppnar appen igen laddas den snabbt upp dĂ€r du lĂ€mnade den. En app-mördare stĂ€nger appen helt, sĂ„ nĂ€r du öppnar den igen mĂ„ste du ladda den helt frĂ„n enheten och inte frĂ„n den "pausade" versionen. Detta tar lĂ€ngre tid och anvĂ€nder mer kraft.
  • MĂ„nga appar Ă€r instĂ€llda pĂ„ att laddas automatiskt. En app-mördare stĂ€nger appen och laddas sedan automatiskt igen, frĂ„n den enhet som som nĂ€mns tar lĂ€ngre tid och anvĂ€nder mer batteri. App-mördare stĂ€nger den och laddas igen. Detta Ă€r ett enormt kraftavfall.

Hur enheter kommer med sina egna “App Killers”

Oavsett om du anvÀnder en iPhone eller Android-telefon eller surfplatta, har du redan allt du behöver för att hantera appar som körs. De tar automatiskt bort "pausade" appar som du inte har anvÀnt nÀr ditt RAM-minne Àr fullt. Det hÄller appar du anvÀnder ofta för enkel Ätkomst. Förutom denna automatiska funktion har de alla sina egna uppdragsmordare.

Android:FrĂ„n huvudskĂ€rmen, tryck pĂ„ fyrkanten lĂ€ngst ner pĂ„ höger sida. Detta visar alla "pausade" och körande appar. Du kan rensa dem alla genom att trycka pĂ„ “rensa alla” -knappen eller stĂ€nga dem individuellt genom att dra dem Ă„t höger.

iOS:Tryck pÄ Hem-knappen tvÄ gÄnger pÄ huvudskÀrmen. Detta visar alla "pausade" och körande appar. Du kan rensa dem genom att svepa upp för att ta bort dem. Du kan till och med dra nÄgra i taget för att göra saker snabbare.

App Killer

Det Àr sant att vissa appar Àr strömhÀngande. De anvÀnder mycket RAM pÄ din enhet eller anvÀnder mycket batterikraft. Vanligtvis Àr det appar som har nÄgot fel med dem och du mÄste avinstallera och installera om dem för att fÄ dem att fungera korrekt. Andra Àr bara makt hungriga. Hur vet du vilka appar som anvÀnder strömmen?

BÄde Android och iOS har inbyggda uppgiftshanterare som berÀttar vilka appar som körs i bakgrunden, anvÀnder upp batteri och mer. Du kan anvÀnda dessa inbyggda funktioner eller prova en app som gör det lÀttare. HÀr Àr de tvÄ bÀsta task manager-apparna för iPhone och Android.

WatchDog Task Manager Lite för Android:Den hÀr fina Vakthund -appen hittar de felaktiga kraftsnabba appar som har blivit falska och lÄter dig döda dem individuellt. Det hÀnder inte automatiskt och det dödar inte alla appar. Det dödar bara de som anvÀnder för mycket RAM eller batteri. Det skickar en varning nÀr en visas och du kan vÀlja att döda den eller avinstallera den helt.

SnapStats för iPhone:SnapStats ger massor av information pÄ din telefon, men den mest anvÀndbara funktionen Àr dess förmÄga att berÀtta om CPU / RAM-anvÀndning och batteriförbrukning. Den sÀger hur mycket RAM eller batteri alla dina appar anvÀnder. Om du ser en som Àr felaktig och ström hungrig kan du avinstallera den.

Nu vet du svaret pÄ de bÀsta appmordarna för iPhone och Android: Inget. AnvÀnd inte en appdödare eller uppdragsmordare som bara bromsar din enhet. AnvÀnd istÀllet en enkel uppgiftshanterare eller anvÀnd de inbyggda apphanterarna som medföljer din enhet.

0 Shares