BÀsta Messenger för PC (Windows)

Den hastighet med vilken vi kommunicerar 2016 Ă€r ganska anmĂ€rkningsvĂ€rt om du lĂ€gger lite tid pĂ„ att undersöka den. Vi kryper inte lĂ€ngre för att hĂ„lla kontakten sĂ„ mycket som vi letar efter den bĂ€sta meddelandeprogramvaran och applikationerna för att göra det, vilket Ă€r anledningen till idag, Appamatix Ă€r hĂ€r med en lista över de bĂ€sta av de bĂ€sta – messengers det dĂ€r du vill installera och anvĂ€nda pĂ„ din Windows PC. FrĂ„n webblĂ€sarbaserade titlar som du kan plocka upp nĂ€r som helst, var som helst, till fullstĂ€ndiga funktioner som hanterar allt du gĂ„r igenom.

Tekniska kunniga anvÀndare Àr inte bortskÀmda med val, det Àr sÀkert. Teknik bÀr vikten av en stor majoritet av vÄr kommunikation, men för det mesta antar vi automatiskt det smartphones Àr allt vi verkligen behöver. Trots allt, Àr det inte alla som packar en i fickan i dag?

Det finns ganska mÄnga sÀtt att fÄ samma tillgÀnglighet till din dator, Àven om de inte alltid Àr uppenbara. MÄnga av vÄra favoritapplikationer har ocksÄ versioner som kan installeras pÄ stationÀr och bÀrbar dator. Mer fokuserar fortfarande pÄ att vara sÄ lÀtta som de kan, vanligtvis fungerar som en syncherad "messenger portal" i din webblÀsare du vÀljer. Fortfarande fler har inte en egen PC-version alls, och dÀrför förlitar vi oss pÄ förstklassiga Android-emulatorer för att ta dem till Windows.

HÀr Àr tricket att spika ner det "bÀsta" av dessa praktiska verktyg: vilken som fungerar bÀst övergripande kommer att bero pÄ dina behov; inte vÄr expertis med att anvÀnda dem och skriva om dem. DÀrför har vi utarbetat en lista över de bÀsta, tillsammans med rikliga detaljer om var och en av dem som hjÀlper dig att begrÀnsa vilken som Àr rÀtt för dig.

I ett försök att göra denna lista sÄ kortfattad som möjligt kommer den att delas upp i tvÄ delar: inbyggd applikation och emulerade applikationer. De som Àr designade för att köra pÄ Windows (eller i en webblÀsare) Àr alla sammanslagna i samma kategori eftersom de inte behöver en emulerad miljö för att fungera. De som gör kommer att vara en del av den andra listan, dÀr vi ocksÄ kort kommer att beskriva emuleringsprocessen till de som inte Àr bekanta med den (oroa dig inte; Appamatix tÀcker emulatorer mycket!)

Messengers för Windows

För att fÄ igÄng saker, tittar vi pÄ de mest omedelbart tillgÀngliga meddelandeapparna för dig, pÄ Windows. Det hÀr Àr apparna som antingen installeras pÄ din dator, körs via din webblÀsare eller synkroniseras med den korrelerande smartphone-versionen av appen. TÀnk pÄ att allt detta Àr utmÀrkta applikationer med de typer av funktioner som mÀnniskor vÀrderar i en modern app; det finns inte ett "bÀsta" av gruppen, sÄ mycket som dessa Àr det bÀsta du hittar mitt i konkurrerande appar.

Facebook budbÀrare

Facebook  budbÀrare

Jag medger min förspÀnning Facebook Messenger först pÄ den hÀr listan. Om du undrar om appens tillgÀnglighet Àr allt du behöver göra att titta pÄ tillgÀngligheten pÄ den sociala medieplattformen som skapade den. Facebook Àr inte bara massiv, den Àr öppen för hela vÀrldens anvÀndning, och Àven meddelandetjÀnsten.

Du har antagligen skickat ett meddelande den Facebook, innan. Det dyker upp som ett litet meddelande lÀngst ner i webblÀsarfönstret, pÄtrÀngande men informativt. Kortfattad men ÀndÄ lika uppmÀrksam som den behöver vara. Messenger Àr ungefÀr samma. Du har tillgÄng till hela ditt nÀtverk av Facebook kontakter och kommer att kunna skicka ljud- och videomeddelanden samt placera ljud och video samtal till var och en av dem. Detta Àr en av fÄ appar som framgÄngsrikt har tagit den samtalsfunktion som populÀrt gjorts av appar som Skype och FaceTime och integrerade det med resten av sina meddelandefunktioner.

Följ denna lÀnk för att starta. Allt du behöver Àr en befintlig Facebook konto!

WhatsApp

whatsapp-funktion

WhatsApp har funnits i flera Är, under vilka det har vÀder ut ökningen och fallet av konkurrerande meddelandeappar runtomkring. Under alla dessa Är har WhatsApp bara Àndrats genom de funktioner som det har lagts till. Det förblir oerhört populÀrt bland miljontals dagliga anvÀndare och förblir ocksÄ pÄ rÀtt spÄr med sitt ursprungliga uppdrag: att vara en "ren" messenger som inte begrÀnsas av reklam eller trendig grafik.

WhatsApps minimalistiska design hjÀlper den att fungera som en livskraftig ersÀttning till din mobila enhet bakade i meddelandefunktioner, men det Àr Windows Ätkomst vi Àr hÀr för. Om du gÄr till WhatsApps webbportal via appens webbplats hittar du en QR-kod. Det som ibland kastar bort mÄnga anvÀndare Àr det faktum att WhatsApp Web inte Àr en fristÄende meddelandetjÀnst; det Àr mer en förlÀngning av appen pÄ din smartphone.

Med WhatsApp-appen (som aldrig blir gammal) kan du skanna QR-koden pÄ WhatsApp Web för att synkronisera din mobila enhet med din webblÀsare. SÄ lÀnge de förblir synkroniserade har du alla Ätkomst till WhatsApp i din Windows-vÀnlig webblÀsare som pÄ din telefon!

WeChat

BÀsta Messenger för PC (Windows) 1

WeChat har funnits ett tag, men det har nyligen börjat fÄ en hel del dragkraft pÄ grund av dess anvÀndarvÀnlighet och de mÄnga funktioner som den packar. Den har ljud- och videosamtal, ljud- och videomeddelanden, sÄvÀl som stjÀrnanpassning över en mÀngd olika plattformar.

Medan det utmÀrker sig pÄ smartphones (de flesta meddelandetjÀnster gör det idag), den har ocksÄ en nedladdningsbar desktop-app för Windows Datorer. NÀr du har konfigurerat ditt WeChat-konto kommer skrivbordsappen och allt som hÀnder i mobilversionen av WeChat att synkroniseras regelbundet. BekvÀmt, va?

Om det inte rÀckte har den ocksÄ en webbportal som ansluts pÄ nÀstan samma sÀtt som WhatsApp Web. Du kommer över till WeChat webbportal, skanna QR-koden med din mobilapp och bli upptagen med alla dessa meddelandefunktioner direkt frÄn din webblÀsare. Krita en annan vinst för Windows PC!

Skype

BÀsta Messenger för PC (Windows) 2

Skype Àr den udda andan pÄ den hÀr listan eftersom den inte Àr det tekniskt bara en budbÀrare. Det Àr ocksÄ ett produktivitetsverktyg, sÄvÀl som flera andra saker, men dess meddelandefunktioner Àr för bra för att inte ge det nÀmna att det beror pÄ. Windows anvÀndare ocksÄ dra nytta av det faktum att Skype Àgs av Microsoft och integreras dÀrför perfekt i operativsystemet.

TĂ€nk pĂ„ Skype som förfĂ€der till konsumentvĂ€nligt, gratis videosamtal. Det har varit vĂ€rd för den funktionen i flera Ă„r, i en sĂ„dan utstrĂ€ckning att "SkypeӀr praktiskt taget ett verb som betyder“ videosamtal. ”MĂ€nniskor anvĂ€nder det för att hĂ„lla kontakt med kontakter över hela vĂ€rlden, och dess servrar Ă€r stabila och starka nog för att hĂ„lla jĂ€mna steg med högupplöst video och ljud av hög kvalitet. Dessutom Ă€r grupp- och enskilda meddelanden högst upp och varje plats du har Skype app installerad kommer att synkronisera och lagra alla dina meddelandeshistorier.

GÄ över till nedladdningssidan och plocka upp en kopia av Skype för alla kompatibla enheter du Àger. Om du Àr en fan av lÄngvÀga videosamtal via Wi-Fi, Àr det ett fantastisk val.

Emulerade budbÀrare

Emulering innebÀr att vi kommer att behöva gÄ igenom ett viktigt, extra steg innan vi kan fÄ din meddelanden-app igÄng, och det beror pÄ att inget av dessa val körs naturligt pÄ en Windows PC. Oroa dig inte; vi lÄter inte det sakta oss för mycket.

Anledningen till att du kanske vill gĂ„ emuleringsvĂ€gen Ă€r enkel – mĂ„nga mĂ€nniskor har vĂ€nner pĂ„ dessa megapopulĂ€ra appar och kör dem frĂ„n Windows kan ge dig en tillgĂ€nglighetsnivĂ„ utöver vad du har pĂ„ din smartphone. Det Ă€r anledningen tillrĂ€ckligt, eller hur?

För vĂ„ra behov vĂ€nder vi oss till en av flera populĂ€ra Android-emulatorer. Processen Ă€r enkel – emulatorn anvĂ€nder din dators resurser för att skapa en virtuell miljö som efterliknar den hos ett annat operativsystem, i detta fall Android. Om lagligheten Ă€r en oro, oroa dig inte heller för det. Medan vissa emulatorer och applikationer som de kör kan hamna pĂ„ fel sida av lagen, kommer det inte att vara fallet med vĂ„r. Eftersom vi fĂ„r alla vĂ„ra appar via Google Play Store, vi Ă€r av kroken.

Innan vi tittar pÄ apparna mÄste vi hitta dig en anstÀndig emulator. Jag rekommenderar antingen Bluestacks eller Andyroid. Var och en har en nÄgot annorlunda estetik och tillvÀgagÄngssÀtt, men bÄda Àr gratis och bÄda kommer att ta itu med all Android-programvara vi kastar vÀgen.

NĂ€r du har installerat din emulator, gĂ„ bara till Google Play Store och sök efter … nĂ„gon av dessa tvĂ„ applikationer!

snapchat

BÀsta Messenger för PC (Windows) 3

Om du inte har hört talas om Snapchat, mÄste jag undra vilken storlek pÄ sten du har gömt dig under de senaste Ären. Alla böcker Ät sidan har det blivit en av de mest populÀra sociala medier och meddelandeplattformar som mÀnniskor vÀnder sig till smartphones, och orsaken Àr för att det Àr rÀtt sÄ jÀvla kul.

Grunden för Snapchat Àr dess mikromediameddelanden, lÀmplig med titeln "Snaps." BestÄr endast av en statisk bild eller nÄgra sekunder av video, de kan redigeras pÄ roliga och underhÄllande sÀtt och sedan delas med dina kontakter. Gör dem bra, eftersom de bara varar nÄgra sekunder innan de försvinner för alltid!

OvanpÄ den mediefokuserade stiftelsen Àr emellertid en excellent meddelandetjÀnst som kan konkurrera med erbjudanden om allt annat pÄ den hÀr listan. Tror du inte pÄ mig? Det har Àven videosamtal! NÀr den Àr igÄng i din emulator har du tillgÄng till Allt av detta, men den bÀsta upplevelsen du kan ha med Snapchat Àr pÄ din smartphone. Par ihop med din Windows PC, men du kommer att ha det bÀsta frÄn bÄda vÀrldar.

KIK Messenger

Kik Titel 01

Kik Àr en annan smartphonefokuserad app som inte gör det verkligen har en ursÀkt att inte ha en infödd Windows app, Ànnu. Som sagt, det fungerar helt bra genom Android-emulering, och vi har tÀckt det flera gÄnger pÄ Appamatix tidigare.

Detta alternativ Àr sÀrskilt trendigt bland ungdomar, men anvÀndare i alla Äldrar Àr pÄ denna plattform. Den har gott om funktioner pÄ vÀgen (mÄnga av dem botrelaterade!), Men bland dess mest intressanta funktioner Àr en inbyggd webblÀsare som gör att dela onlineinnehÄll sÀrskilt enkelt mellan dina Kik-vÀnner.

Det krÀver inte heller mycket av din personliga information nÀr du skapar ett konto, vilket ofta Àr sÀrskilt tilltalande för dem som inte vill avslöja massor av detaljer om sig sjÀlva. Allt du behöver Àr en e-postadress, ett anvÀndarnamn, ett visningsnamn och om du stÀller in för första gÄngen pÄ din telefon (som jag rekommenderar) har du möjlighet att mata in ditt telefonnummer.

Dessa Ă€r bara en smak av det totala antalet meddelandetjĂ€nster dĂ€r ute som fungerar pĂ„ din Windows PC, men nĂ€r det gĂ€ller Appamatix Ă€r de de bĂ€sta av de bĂ€sta – apparna och programvaran som Ă€r mest vĂ€rda din uppmĂ€rksamhet och tid. Den bĂ€sta delen? Varje artikel pĂ„ denna lista Ă€r helt gratis. VĂ€lj din favorit (eller favoriter) och ladda ner!

Det Àr upp till du att bestÀmma vilken budbÀrare för Windows PC passar bÀst för dina behov, men jag Àr villig att satsa pÄ att en av dem pÄ den hÀr listan passar rÀkningen. Dela dina frÄgor och kommentarer nedan, och glöm inte att dela den hÀr artikeln om Facebook eller Twitter om du tyckte att det var anvÀndbart!

0 Shares