BĂ€sta Tasker-version 5 anpassningar

BĂ€sta Tasker-version 5 anpassningar 1

Tasker under de senaste Ären har blivit en spÀnnande innovation pÄ Android-plattformen. Det gör att anvÀndaren kan skapa profiler som baseras pÄ villkor kommer att utföra uppgifter eftersom det har utlösts för att gÄ till handling. HÀr Àr en lista över 5 bÀsta Tasker-versionen 5 anpassningar som du kanske vill lÀgga till din Android.

Det tar lite tid att vÀnja sig vid alla dessa innovationer men det Àr vÀl vÀrt investeringen i termer av tidsbesparing eftersom det i princip kan göra vad som helst. För nÀrvarande Àr priset $2.99 utan annonser eller ytterligare köp i appen krÀvs.

Filtrerade samtal

Alla uppskattar ett Stör inte skylt och det Àr vad Tasker 5.9.3. har inkluderat. Detta tillÄter anvÀndaren attfiltrera ut de som ringersom anvÀndaren inte vill höra frÄn. Du Àndrar valfri instÀllning och den kommer att Äterspeglas i Android-instÀllningarna. Det kan ha tagit ett tag för Tasker att introducera detta, men alla uppskattar att deras integritet bibehÄlls.

Volymjustering

Automationer tas för givet i dag pÄ Android smartphones men Tasker gör det sÄ mycket lÀttare. En enkel uppgift somjustera volymenVarje gÄng du gÄr in eller lÀmnar arbetet kan vara automatiskt sÄvÀl som att utföra andra uppgifter. Allt detta kan bestÀmmas av plats, tid, appen du Àr i, Wi-Fi-nÀtverket du Àr pÄ och mottagna meddelanden. SÄ telefonens egenskaper Àndras beroende pÄ dina omstÀndigheter vid den tiden.

Uppgiftsautomation

Tasker 5.9 Àr ny och den harLogcat-posten som lÄter dig automatisera uppgifter. Du kan utlösa ÄtgÀrder för varje fingeravtryck nÀr du har lÄst upp enheten. NÀr du har tryckt pÄ snooze pÄ ditt larm kan du utlösa en hÀndelse. NÀr en knapp pÄ nÄgon app har hÄllits intryckt i mer Àn 1 för det andra orsakar det areanering till Back-knappen.

Plats Precision

Om du nÄgonsin velat veta var du befinner dig inom de kommande tvÄ sekunderna, kanske nÀsta anpassade funktion pÄ Tasker 5.9 kalladSkaffa plats v2 Àr för dig. Det ger dig full tillgÄng till Fused Location. HÀmta plats v2 ger dig Àven en URL-adress till den exakta platsen som visas pÄ Google Maps. Den visar mÄnga variabler, till exempel en precision med hur mÄnga meter din plats Àr lÄngt ifrÄn dig. Du kan se till att platserna Àr korrekta genom att ange en minsta noggrannhet.

RöstigenkÀnning

Autovoice kan fÄnga upp och tolkaGoogla nukommandon. Detta innebÀr att om du har en telefon med beröringsfria kontroller Àr telefonen redo att ta emot kommandon nÀr som helst. Du kan röstval för att ringa din familj eller aktivera ditt personliga körlÀge. NÀr AutoVoice Tasker-appen har fÄtt sin cue identifierar du uppgiften och profilen och utför sedan uppgiften. Den kommer ocksÄ med en gratis lÀttversion.

Framtiden lovar mÄnga fler Tasker-innovationer som förhoppningsvis gör att anvÀnda din Android-smartphone till en bÀttre plats att vara. Det tar lite tid att lÀra sig att optimera varje funktion, men det Àr vÀrt att studera dessa innovationer eftersom de sparar tid i framtiden. Detta Àr bara en liten brÄkdel av vad de har presenterat under de senaste Ären, sÄ det finns gott om andra bra saker som vÀntar pÄ dig pÄ Tasker.

0 Shares