BĂ€sta tillgĂ„ngsrapport för Google-appnyheter och kampanjer …

Missa inte det sista avsnittet av Marketing O’Clock. Moderatorerna Jess Budde, Greg Finn och Christine "Shep" Zirn rapporterade om alla digitala marknadsföringsnyheter frĂ„n förra veckan.

Vi delar ocksÄ Àventyr med vÄr nya WFH-personal, skyller pÄ algoritmen för alla vÄra problem och försöker hÄlla dig cool med en hel del underbar jargon.

Google Ads introducerar nya och förbÀttrade appkampanjrapporter

Nya "verktygstips" har lagts till för att ge rekommendationer för specifika tillgÄngar, kÀll- och inriktningskolumner har lagts till, resultatdiagram har slÀppts och det finns ett nytt nytt provverktyg.

Bing URL Indexing API

Bing har meddelat tvÄ nya API: er som gör det möjligt för webbansvariga att indexera nytt och uppdaterat innehÄll pÄ Bing nÀstan omedelbart (lÀs: 10 minuter).

Bing har ett nytt programmeringsmÀrke för COVID19-uppdateringar

Bing stöder nu datatypen SpecialAnnouncement för COVID19-relaterade uppdateringar.

Pinterest presenterar den nya fliken "Idag"

Den nya fliken, samlad av Pinterest, Redaktörerna kommer att vara ett centrum för daglig inspiration, modeartiklar och teman.

Veckans marknadsresultat kommer frÄn Cecilia Montague. Tack för stödet!

Ditt program hjÀlper mig att vara positiv. Jag Àr en D.M. I Irland kan du inte ta tentamen pÄ grund av en blockering. Jag tycker att marknadsföring O Clock Àr kul!
Det blir intressant att se resultatet av pandemin pÄ vÀrldsmarknaden. Kommer vÄrt beroende av sociala medier att öka?

– Cecilia Montague (@CeciliaMontague), 25 mars 2020

Vi svarar pÄ dessa frÄgor om digital marknadsföring under vÄr flash-runda:

Vem slÀppte ett nytt verktyg för fjÀrr podcasting? Vilka tjÀnster kan inte annonseras pÄ Google? NÀr införde Google My Business Àntligen en tillfÀlligt stÀngd status? Var Àr en ny momslag för digital reklam? Varför kan det vara din chans att granskas nu? Twitter. Hur mycket har kostnaden för e-handelsannonsering ökat de senaste veckorna?

Besök den nya marknadsplatsen O’Clock för att lĂ€ra dig mer om dagens artiklar! Prenumerera var du Ă€n konsumerar dina podcasts under din vistelse.

Tack sÄ mycket till vÄra sponsorer.

Ahrefs – En allt-i-ett SEO-verktygslĂ„da som ger dig de verktyg du behöver för att rangordna din webbplats pĂ„ Google och fĂ„ massor av sökningar.

Opteo – HjĂ€lper Google Ads-administratörer automatisera tidskrĂ€vande manuella uppgifter sĂ„ att de kan spendera mer tid pĂ„ kreativt arbete pĂ„ hög nivĂ„.

Bild: Samantha Hanson, Cypress North

0 Shares