BĂ€sta trĂ„dlösa router 2019 – den bĂ€sta routern för ditt hemnĂ€tverk

Att ha en av de bÀsta routrarna i ditt hem Àr viktigare Àn du tror. Det Àr verkligen viktigt. Oavsett om du arbetar, spelar eller bara kontaktar vÀnner, Àr vÄr datorliv nÀstan helt online. Att ha en router som Àr mindre Àn en stjÀrna kan verkligen stoppa dig.

Du vill inte uppleva konstant lagring med dig Favoritprogram pÄ Netflix, eller inte till din fulla potential nÀr du spelar det bÀsta pc-spelet. Och medan din första impuls kan vara att ringa din Internetleverantör, kan du övervÀga att ta en av de bÀsta trÄdlösa routrarna. Men det spelar ingen roll hur snabbt Internet-tjÀnsten Àr om den trÄdlösa routern inte kan fortsÀtta. Du vill fÄ den bÀsta trÄdlösa routern du kan fÄ.

Det kan betyda olika saker för olika mÀnniskor. Den bÀsta routern kan tyckas vara den mest sofistikerade trÄdlös nÀt router pumpsignaler till varje hörn i ett hus eller en episk spel router ge ett tecken som kan betyda att det kommer wifi 6 funktioner som kan göra denna lista inom en snar framtid.

SÄ om du letar efter den bÀsta routern pÄ marknaden idag mÄste du komma ihÄg nÄgra saker. MU-MIMO Àr ett mÄste för alla med mÄnga enheter, och eftersom de flesta hem kommer att ha mÄnga mÀnniskor med mÄnga enheter, Àr det troligt att alla pÄ marknaden letar efter den bÀsta routern. Kontrollera routerns hastighet och AC1900-hastighetsvÀrdet ska tÀcka alla dina baser.

Det finns sÄ mÄnga trÄdlösa routrar att vÀlja mellan, till och med hundratals, sÄ att fÄ en router som gör allt du behöver kanske inte Àr lÀtt. DÀrför har vi satt ihop de bÀsta routrarna som vi testade nyligen. Du kanske ser Good WiFi eller TP-Link Archer C5400. Vad det Àn Àr, vet att du fÄr en router av hög kvalitet, kanske den bÀsta routern för ditt hem och dina behov.

Dagarna för traditionella trÄdlösa routrar Àr över, eran med trÄdlösa nÀtverksrutrar Àr hÀr. Google Wifi ensam Àr ett bevis pÄ att vi Àr mitt i denna nÀtrevolution. Du kan Àntligen sÀga adjö till de dagar dÄ det enda sÀttet att uppnÄ trÄdlös frihet Àr att installera mycket trÄdlös extender. Idén med Google Wifi Àr enkel: köp en uppsÀttning prickar och placera dem pÄ strategiska platser runt ditt hem. Sedan skannar du bara QR-koden sÄ Àr du redo att gÄ. Det Àr ingen slump att denna trÄdlösa nÀtverksruter toppar listan över vÄra bÀsta routrar 2019, eftersom den hÀr routern ocksÄ Àr den enklaste att konfigurera och anvÀnda.

LĂ€s hela recensionen: Google Wifi

Asus RT-AC86U

Om du kÀnner till Asus, sÀrskilt dess spelprodukter, vet du vad du kan förvÀnta dig med Asus RT-AC86U. Den hÀr trÄdlösa routern kan se ut som en Doritos- och Mountain Dew-Àlskare om du tillbringar natten tillsammans pÄ en routermaskin. Men i den iögonfallande, spelarcentriska designen Àr det hÄrdvaran som för sitt pris lÀtt slÄr nÀstan alla trÄdlösa routrar pÄ marknaden. Det betalar inte mycket för spelgadgetar heller, sÄ om du letar efter en rimlig höghastighetsanslutning Àr Asus RT-AC86U ett utmÀrkt alternativ.

LĂ€s hela recensionen: Asus RT-AC86U

Netbiear Orbi AC2200 RBK23

NÀr Netgear Orbi först slÀpptes omformade den den trÄdlösa routerscenen helt. Sedan lanserade Netgear 2019 Netgear Orbi AC2200 RBK23, ett billigare alternativ för vanliga anvÀndare som inte hade den kungliga adeln att tÀcka, vilket gör det till en vÀrdig konkurrent till de bÀsta trÄdlösa routrarna. Visst kommer det med fÀrre antenner och Ethernet-portar Àn föregÄngaren, men det erbjuder ocksÄ mer Àn tillrÀckligt för att ge mycket robust nÀtverkstÀckning. Dessutom betyder en liten formfaktor att det Àr lÀtt att blanda och att du inte kÀnner behov av att dölja det.

LĂ€s hela recensionen: Netbiear Orbi AC2200 RBK23

Samsung Connect Home

Nu nÀr smarta hem snabbt hÄller pÄ att bli standard behöver fler och fler trÄdlösa routrar som ocksÄ fungerar som smarta hem-nav. Detta gör inte bara saker mycket mer praktiska, utan ocksÄ minskar all röran som skapas genom att ha flera routrar, modem och nav. Samsung Connect Home Àr inte den mest funktionsrika trÄdlösa routern dÀr ute idag, men det kan sÀkert hÄlla tillbaka mot Google Wifi, allt medan det paketeras i SmartThings-navet. Det Àr fortfarande lÀtt en av de bÀsta routrarna, sÀrskilt om ditt hem Àr fullt av smarta enheter.

LĂ€s hela recensionen: Samsung Connect Home

Den hÀr produkten Àr endast tillgÀnglig i USA. UU. Och Storbritannien vid skrivandet av denna artikel. Australisk lÀsare: Se ett bra alternativ pÄ Google Wifi.

TP-Link Archer C5400 v2

Är du pĂ„ marknaden för en av de bĂ€sta routrarna 2019 med en unik estetik att starta? Om 90-talets inspirerade science fiction-design verkar vara framför dig, kan TP-Link Archer C5400 v2 vara ett fantastiskt val för dig. Det hĂ€r Ă€r egentligen inte den mest moderna nĂ€t routern. Detta Ă€r emellertid unikt genom att det kan föra samman konsumenter och företagskunder genom att erbjuda funktionalitet i vĂ€rldsklass till ett rimligt pris och enkel organisation. Det verkar konstigt, va; Men om du letar efter en trĂ„dlös router som kan tĂ€cka ett stort hus, kan du inte gĂ„ fel med det hĂ€r.

LĂ€s hela recensionen: TP-Link Archer C5400 v2

Netgear Orbi Pro

Om du vill ta med ditt kontorsnÀtverk till den moderna eran med en av de bÀsta routrarna under 2019, bör du Àrligt tÀnka pÄ Netgear Orbi Pro. Detta Àr en modulÀr Wi-Fi-nÀt router som tar olika design- och prestandakoder frÄn dina kollegor pÄ affÀrsklass. Det Àr pÄ den dyrare sidan, men om du har ett företag dÀr du inte kan bromsa nÄgon pÄ grund av dÄlig Wi-Fi Àr det definitivt vÀrt vartenda öre.

LĂ€s hela recensionen: Netgear Orbi Pro

Deco M9 TP-Link

Marknaden Àr nu översvÀmmad av trÄdlösa nÀtverksrutrar, men det Àr svÄrt att klaga nÀr denna nivÄ av routertÀckning erbjuder allt vi har upplevt tidigare. Med enheter som TP-Link Deco M9, en av de bÀsta routrarna under 2019, kan vi se hur de fortsÀtter att förbÀttras. Genom att kombinera IoT smart home support, över hastigheten och rÀckvidden för industristandarder, Àr TP-Link Deco M9 utan tvekan ett utmÀrkt val för smarta hem supportrar. Ganska varning, lite dyrt. Men du fÄr ocksÄ alla dessa funktioner och utmÀrkta prestanda.

LĂ€s hela recensionen: Deco M9 TP-Link

D-Link Covr-C1203

VÀntar du pÄ att komma pÄ det trÄdlösa nÀttrÄget utan att gÄ i konkurs? Du har tur med den prisvÀrda D-Link Covr C1203. Detta Àr en av de bÀsta trÄdlösa routrarna för dig om du vill uppdatera och spara samtidigt. Inte bara erbjuder den tÀckning som liknar Google Wifi medan den Àr billigare, den ser ocksÄ futuristisk ut pÄ ett bra sÀtt. Det Àr lite lÄngsammare Àn Googles legendariska router, men det kommer fortfarande att vara tillrÀckligt snabbt för vanliga anvÀndare. Och det Àr dÀrför D-Link Covr C1203 fick vÄra röster för en av de bÀsta routrarna under 2019.

LĂ€s hela recensionen: D-Link Covr-C1203

Eero Home Wi-Fi System

Om du letar efter en trĂ„dlös nĂ€t router som ger dig mycket kontroll över ditt nĂ€tverk, dĂ„ sistema Eero Home Wi-Fi kan vara biljetten. Det Ă€r dyrare Ă€n din vanliga router, men det ger anvĂ€ndare full kontroll över deras nĂ€tverk, samtidigt som de frĂ€mjar sĂ€kra anslutningar via AI. Ännu bĂ€ttre, sistema Eero Home Wi-Fi levereras med 1Password-, MalwareBytes- och Encrypt.me VPN-abonnemang, vilket bör hĂ„lla alla anslutna till ditt nĂ€tverk sĂ€kert.

LĂ€s hela recensionen: Eero Home Wi-Fi System

Amplifi HD

Amplifi HD Ă€r en av de dyraste trĂ„dlösa routrarna pĂ„ denna lista. Men tack vare det rena och moderna utseendet mĂ„ste du hitta en dedikerad publik utan krĂ„ngel. Även om estetik inte Ă€r allas prioritering nĂ€r man vĂ€ljer den bĂ€sta routern för dem, hjĂ€lper estetik att uppmuntra anvĂ€ndare att installera den och visa den pĂ„ en central plats, vilket kommer att bidra till att förbĂ€ttra routerns signal. Den hĂ€r trĂ„dlösa routern erbjuder utmĂ€rkt prestanda och en elegant design som passar, sĂ„ lĂ€nge du Ă€r villig att spendera lite mer Ă€n du behöver.

LĂ€s hela recensionen: Amplifi HD

Joe Osborne, Bill Thomas och Gabe Carey bidrog ocksÄ till denna artikel.

Bildkredit: TechRadar

Vi vÀljer ocksÄ det bÀsta den bÀsta wifi-förlÀngaren 2019