Benchmark-tester Galaxy S20 avslöjar mycket om den nya smarttelefonen

Det Àr vi 1 mÄnad för presentation av nytt smartphones Galaxy Samsungs S20 och redan mycket kan ses om dessa nya klÀder. InformationslÀckor har visat vad som hÄller pÄ att förberedas, vilket avslöjar vad som vÀntar oss.

Om vi ​​hittills har information om specifikationer och till och med den slutliga formen för dessa utrustningar, har ny information kommit fram. Vi pratar om de första riktmĂ€rketesterna, som avslöjar allt om vad som Ă€r möjligt att ta frĂ„n dessa smartphones.

Galaxy  Samsung S20 riktmÀrketester

Ny information om Galaxy S20

Uppgifterna som framkommit visar att den nya Samsung Galaxy S20 kommer att ge mÄnga nyheter. Förutom den senaste hÄrdvaran förvÀntas en radikal förÀndring av fotografering med nya kameror som blir Ànnu bÀttre.

Det finns till och med en ny hÄrdvarukonfiguration som ger Ànnu mer prestanda. Det finns fortfarande mÄnga frÄgor om den slutliga konfigurationen, men det som redan har avslöjats lovar mycket om vad som kommer att finnas tillgÀngligt för anvÀndare.

Det Àr just pÄ detta omrÄde nyheter kommer ut. De första riktmÀrketesterna för vad som tros vara den framtida Samsung Galaxy S20 + avslöjar en betydande förbÀttring jÀmfört med förra Ärets förslag. Dessa avslöjar fortfarande en del av konfigurationen som kan förvÀntas.

Galaxy  Samsung S20 riktmÀrketester

JÀmförelsetester av dessa Samsung

I absoluta termer, och enligt nuvarande data, har vi en poÀng pÄ 923 pÄ tester med en enda kÀrna och 3267 pÄ flera kÀrnatester. Dessa Àr mycket högre vÀrden Àn förra Äret, nÀmligen S10. Det Àr tal om vinster runt 25%.

NÀr det gÀller hÄrdvara avslöjar dessa tester Àven nÀrvaron av 12 GB RAM och en Snapdragon 865 SoC. I Europa förvÀntas det ha SoC Exynos 990 i Ätanke. frÄn OneUI 2.1.

Dessa testvÀrden lovar mycket för den nya Samsung Galaxy S20. Matcha naturligtvis vÀrdena för förra Ärets modeller, vilket kan förvÀntas. Observera dock att de ligger under vad konkurrensen redan har lanserat, nÀmligen den nya iPhone 11 och iPhone 11 Pro.