Blockerar CBS All Access alla VPN: er?

Oroa dig inte, svaret är nej, CBS All Access blockerar inte alla VPN: er. Vad det blockerar är din IP-adress, och det finns en möjlighet att CBS inte ger åtkomst även om du använder en VPN.

Nu undrar du hur allt detta fungerar och om det finns ett sätt att åsidosätta blocket. Tja, de inre funktionerna av CBD-begränsningar är ganska enkla. Och det finns ett hack för att se till att du får tillgång även när du reser utomlands.

CBS All Access fungerar inte med ett VPN Рhur du åtgärdar det

Som sagt blockerar CBS inte din VPN app, i sig. Det finns emellertid vissa VPN som kämpar för att förfalska genom CBS: s algoritm. Dessa är Hotspot Shield Free, SurfEasy, Windscribe, Speedify, etc.

Viktig Nota:: Att inte kunna ge åtkomst till CBS gör inte de angivna apparna underlägsen. Och CBS verkar ständigt förbättra sin algoritm för att förhindra obehörig åtkomst. Därför kan listan över appar som kämpar med CBS öka.

Men vad h√§nder n√§r du ser att ‚ÄúCBS All Access inte fungerar med VPN‚ÄĚMeddelande? I s√• fall har din IP-adress f√∂rmodligen svartlistats av f√∂retaget. Och om VPN inte lyckas uppdatera adressen kommer du inte kunna se dina favoritprogram.

Lyckligtvis är det här problemet lätt att fixa. Du måste välja en annan VPN som kan spåra och stänga den blockerade IP-adressen och sedan öppna en ny.

Hur man förhindrar att CBS upptäcker ett VPN

Det första du ska göra är att kontrollera om VPN finns på CBS: s svartlista. Om det är ganska svårt att hitta en officiell lista som namnger alla VPN: er. Men om du fortsätter att få meddelandet utan åtkomst är det säkert att anta att ditt VPN finns på listan.

Nu måste du ladda ner och installera en annan, ansluta till en amerikansk server och njuta av ditt innehåll. Följande avsnitt innehåller en lista över VPN som ska fungera bra med CBS.

Innan du fortsätter

När du läser den här artikeln finns det en möjlighet att några av de listade apparna kan förbjudas från CBS. Om så är fallet, känn dig fri att kommentera i avsnittet nedanför denna artikel och TechJunkie kommer att försöka hitta ett lämpligt alternativ.

Hur som helst, det är dessa VPN som borde göra susen.

Cyberghost

Denna VPN erbjuder stort v√§rde f√∂r pengarna. √Ąnnu viktigare √§r det att det fungerar med servrar som ger tillr√§ckligt med hastighet f√∂r att njuta av str√∂mning i h√∂g uppl√∂sning. Faktiskt, Cyberghost p√•st√•r sig ha speciella servrar, endast avsedda f√∂r str√∂mning.

CBS All Access blockerar alla VPN: er

Du får också använda den på sju olika enheter med ett enda konto. Och det är en av VPN: erna som kräver mycket lite när det gäller installation och installation.

ExpressVPN

Bortsett från att kunna lura CBS, ExpressVPN ger också bra säkerhet och integritet. Detta är förmodligen en av anledningarna till att appen är effektiv med strömmningstjänster.

Har CBS all access block VPN: er

Det är som det kan, denna VPN ger dig tillgång till hundratals blixt-snabba servrar i USA. Och om du inte är nöjd med tjänsten finns det 30-dagars garanti.

IPVanish

Om du använder Kodi, kan det här VPN: n vara uppe i gränden. Det är säkert, snabbt och en av de största förmånerna är att appen är fjärrkontrollvänlig.

Blockerar CBS all access VPN

I skrivande stund är emellertid IPVanish erbjöd ingen kostnadsfri testperiod, men du får gratis 250 GB SugarSync Cloud-lagring.

Snabba tips

Förutsatt att du har laddat ner och installerat VPN måste du registrera dig för tjänsten, såvida du inte uppmanas att göra det innan installationen. Vissa VPN-apparater har också en webbläsartillägg som fungerar på samma sätt som appen.

När du har valt en av de tillgängliga servrarna i USA visas ett meddelande som du har anslutit till. Sedan kan du fortsätta att logga in på CBS All Access och strömma dina favoritprogram och videor.

Ibland kan du stöta på ytterligare begränsningar. Men detta borde inte vara för mycket problem eftersom att rensa webbläsarkakor löser problemet.

F√∂r att rensa cookies p√• Chrome klickar du p√• de tre vertikala punkterna f√∂r att √∂ppna menyn Mer. V√§lj Fler verktyg och v√§lj ‚ÄúRensa webbl√§sningsdata‚ÄĚ. Sedan kan du v√§lja en tidsram eller ta bort allt.

Hursomhelst b√∂r du markera rutorna bredvid ‚ÄúCache-bilder och filer‚ÄĚ och ‚ÄúCookies och annan webbplatsinformation‚ÄĚ. Det ur v√§gen hit "Rensa", uppdatera sidan och f√∂rs√∂k f√• √•tkomst igen.

Hur blockerar strömningstjänster VPN: er

2017 utvecklade Netflix ett sätt att blockera VPN: er. Det är säkert att anta att streamingtjänsterna använder en algoritm som kan räkna ut att du har åtkomst till en amerikansk server från en utländsk plats.

Nyckeln är att VPN: er har ett begränsat antal servrar som lockar många användare samtidigt. Vid den tidpunkten är det inte svårt för streamingtjänsten att sniffa ut vilka IP-adresser som faktiskt kommer från en server.

Njut av CBS All Access vart du än är

Det verkar orättvist att du inte kan logga in på din önskade strömningstjänst när du är på en utomlands semester. Men detta är ett av de sätt som företag skyddar sin innehåll från oönskad trafik och säkerställer smidig streamingupplevelse.

Vilken CBS All Access-show gillar du mest? Använder du någon annan streamingtjänst förutom CBS? Dela dina preferenser med resten av TechJunkie-gruppen.