Bluestacks-alternativ: 13 liknande appar för att köra Android-appar pÄ PC

Letar du efter de bÀsta Bluestacks-alternativen? Om ja, slutar din lÄnga sökning hÀr. I den hÀr artikeln kommer vi att tÀcka nÄgra av de bÀsta emulatorerna du kan anvÀnda istÀllet för Bluestacks.

Innan vi börjar listan mÄste vi veta om en av de mest populÀra Android Emulator. Jag vet att om du letar efter ett Bluestacks-alternativ mÄste du redan veta om det. Men inte alla kÀnner till Bluestacks. Om du vet om det kan du direkt hoppa till listan över bÀsta alternativ.

För dig som inte har nĂ„gon aning om Bluestacks, hĂ€r Ă€r en kort sammanfattning av applikationen …

Vad Àr Bluestacks & Varför Àr det sÄ populÀrt?

Till att börja med Àr Bluestacks en Android Emulator, det vill sÀga en PC-app som lÄter dig köra Android-appar pÄ Windows. NÀr nÄgon pratar om Android Emulators Àr den första pÄ deras sinne Bluestacks. Sedan lanseringen 2011 har det varit en av de bÀsta som finns pÄ marknaden.

Bluestacks var ocksÄ den första emulatorn i sitt slag. Alla som kÀnner till Emulators vet om Bluestacks. Du kan installera Bluestacks pÄ endera Windows eller Mac OS.

Men med tiden har mĂ„nga anvĂ€ndare av Bluestacks rapporterat om nĂ„gra problem. NĂ„gra av de problem som mĂ„nga mĂ€nniskor möter med Bluestacks Ă€r – det rapporteras vara lĂ„ngsammare Ă€n andra emulatorer, det ger fĂ€rre funktioner, spelet kĂ€nns lagigt. etc. Detta Ă€r nĂ„gra skĂ€l till att mĂ€nniskor letar efter Bluestacks-alternativ.

Det kan vara den bĂ€sta emulatorn för vissa, men den Ă€r inte den bĂ€sta. Det Ă€r dĂ€rför vi har gjort den hĂ€r listan över de bĂ€sta emulatorerna som liknar Bluestacks. Du kan ocksĂ„ prova dessa emulatorer …

BÀsta 13 Bluestacks-alternativ för att köra Android-appar pÄ PC

BĂ€sta Bluestacks-alternativ

Andy OS

Först upp pÄ vÄr lista över Bluestacks-alternativ har vi Andy OS Emulator. Den har ett ganska fÀngslande och roligt namn, den hÀr emulatorn Àr det bÀsta valet om du Àr trött pÄ att anvÀnda Bluestacks. Andy har allt som Bluestacks tillhandahÄller men Àr mer lÀtt att anvÀnda, det Àr en sak vi gillar mest med det.

Det finns ingen Android-app som du inte kan köra pÄ Andy. Det Àr utan tvekan det bÀsta alternativet till Bluestacks. Med Andy Emulator kan du till och med komma Ät appar direkt frÄn din smartphone. Om du anvÀnder Andy lÀnge kommer du att kÀnna att du anvÀnder en faktisk Android-smartphone. Det Àr bara sÄ bra!

Remix OS-spelare

Letar du efter en kraftfull Android Emulator som kan köra massiva appar och spel? Om ja, Àr Remix OS Player det bÀsta alternativet för dig. Till skillnad frÄn andra Android-emulatorer som kan köras perfekt Àven pÄ potatisdatorer, för att köra Remix OS Player mÄste du ha en avancerad dator. Den anvÀnder för mycket RAM.

Remix OS Player Àr ocksÄ en av de enda Android-emulatorerna som uppdateras regelbundet. Du kommer att fÄ en uppdatering nÀstan varje mÄnad. Medan jag sa att du behöver en avancerad dator för en smidig upplevelse, kan du fortfarande köra den pÄ avancerad dator om du bara anvÀnder smÄ appar. Det Àr ett av de bÀttre Bluestacks-alternativen.

GenyMotion

Om vi ​​tar ungefĂ€r emulatorer som liknar Bluestacks, kommer det att vara ett brott om jag inte inkluderar GenyMotion i listan. GenyMotion Ă€r kraftfull men Ă€ndĂ„ lĂ€ttanvĂ€nd Emulator för att köra Android-appar. Denna emulator Ă€r gratis och finns tillgĂ€nglig pĂ„ bĂ„da Windows & Mac OS. Det Ă€r en av vĂ„ra favoriter.

Det vi gillar mest med GenyMotion Àr att du kan köra alla Android-appar och -spel utan att fÄ problem med fördröjning. Om du vill köra stora Android-spel borde du ha en avancerad dator, annars om du bara vill ha en Android-upplevelse Àr du bra Àven med potatisdatorer. GenyMotion Àr en bra emulator.

MEMU

Du skulle skoja om du sÀger att du inte vet om MEmu om du anvÀnder Emulatorer lÀnge. MEmu Àr en av de mest populÀra emulatorerna som liknar Bluestacks. Att installera denna Emulator Àr ganska enkelt eftersom du bara mÄste besöka den officiella webbplatsen och Ladda Ner applikationen.

MÄnga sÀger ofta att MEmu Àr bÀttre Àn Bluestacks och vi hÄller med dem pÄ ett sÀtt. Det finns mÄnga funktioner som MEmu tillhandahÄller och Bluestacks inte. Den hÀr emulatorn fungerar pÄ alla datorer, det spelar ingen roll Àven om du anvÀnder en decennium gammal dator, den kommer att fungera smidigt. Det Àr ocksÄ ganska lÀtt.

Windroy

Windroy Ă€r ett av de senaste Bluestacks-alternativen som finns tillgĂ€ngliga pĂ„ internet. Även om det Ă€r ganska nytt Ă€r det ganska imponerande. Med hjĂ€lp av denna Emulator kan du enkelt köra Android-appar pĂ„ din PC. Detta Ă€r ganska unikt eftersom det ocksĂ„ lĂ„ter dig chatta med frĂ€mlingar med en inbyggd messenger.

Windroy Ă€r gratis att anvĂ€nda, dvs du behöver inte betala för att installera den hĂ€r applikationen. Du kan enkelt installera Windroy genom att besöka den officiella sajten och Ladda Ner den. Emulator finns för bĂ„da Windows & Mac OS. Även om du Ă€r Mac-anvĂ€ndare kan du njuta av Android-upplevelsen med Windroy.

Delfin

Dolphin Emulator Àr ganska populÀr bland Emulator-anvÀndare. Om du ber nÄgon att namnge de bÀsta Android-emulatorerna utom Bluestacks, skulle mÄnga kalla Dolphin som ett av de bÀsta alternativen. Dolphin Àr en öppen kÀllkod och mycket enkel att anvÀnda Android Emulator, den har inte heller nÄgra dolda avgifter.

Om du Àlskar att spela Android-spel pÄ Emulators Àr detta ett av de bÀsta valen eftersom det lÄter dig spela upp spelet igen och hitta om nÄgon lurar eller inte. Du kan spela om dina och din motstÄndares rörelser, det Àr en fantastisk funktion. Det kan köra alla spelen av GameCube.

AMIDuOS

AMIDuOS Àr en av de mindre kÀnda emulatorerna som liknar Bluestacks. Men nÀr det gÀller funktioner Àr det inte mindre Àn Bluestacks i nÄgon mening. Med hjÀlp av denna emulator kan du köra valfri Android-app pÄ din dator. Det Àr lÀttanvÀnt och lÀtt Android Emulator.

En sak du bör notera Àr dock att det Àr en freemium-applikation, dvs den har bÄde gratis och betalad version. Om du bara vill fÄ den grundlÀggande upplevelsen av Android kommer gratisversionen att vara bra. Men om du vill uppleva alla funktioner mÄste du fÄ den betalade versionen av AMIDuOS.

KOPlayer

Vill du veta vilken Android Emulator som har kraften att slÄ ut Bluestacks? Ja, det Àr KO-spelaren (fint namn). Den hÀr emulatorn levereras full av mÄnga funktioner. Det vi gillar mest med den hÀr emulatorn Àr att den Àr byggd för att spela spel. Om du Àlskar att spela spel Àr det för dig.

Du kan köra nÀstan alla Android-appar eller spel med hjÀlp av denna Emulator. Den bÀsta delen? Det Àr gratis att Ladda Ner, allt du behöver göra Àr att besöka den officiella webbplatsen och börja Ladda Ner applikationen. Det finns miljoner appar och spel i lekbutiken och KO Player kan köra dem alla enkelt.

Android-x86

En annan Emulator som du kan anvĂ€nda för att köra Android-appar och spel pĂ„ din PC Ă€r Android-x86 Emulator. Även om det inte Ă€r mycket populĂ€rt bland casual anvĂ€ndare som vill köra appar, Ă€r det vĂ€lkĂ€nt bland utvecklare som vill testa koderna för sina Android-appar. Det Ă€r ett bra Bluestacks-alternativ.

Nedladdning av denna emulator Àr ocksÄ detsamma som att Ladda Ner andra emulatorer. Du mÄste följa samma steg, dvs. gÄ till den officiella sajten och Ladda Ner applikationen. Med denna Emulator kan du köra tester pÄ olika versioner av Android. Det Àr en av de bÀsta för Android-apputvecklare.

Du vinkar

Youwave Ă€r en av de mest populĂ€ra Android-emulatorerna pĂ„ marknaden. NĂ€r det gĂ€ller popularitet Ă€r det samma som KO-spelaren. Vi tror ocksĂ„ att det Ă€r ett av de bĂ€ttre Bluestacks-alternativen. Även om det kanske inte Ă€r sĂ„ populĂ€rt som Bluestacks kĂ€nner vissa att det Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n Bluestacks.

Det Àr ocksÄ en gratis emulator som bara Àr tillgÀnglig för Windows. Det vi gillar mest med den hÀr emulatorn Àr att den ger det enkelt att spara data i önskad mapp. Detta Àr nÄgot som mÄnga emulatorer saknar. Du kan Ladda Ner denna Emulator frÄn den officiella webbplatsen utan problem.

Droid4X

En annan emulator som Àr bÀttre Àn Bluestack, vi har Àr Droid4X. Det fungerar pÄ samma sÀtt som andra emulatorer, du kan installera och köra vilken Android-app som helst pÄ din PC. Du kan Ladda Ner Droid4X Emulator frÄn den officiella webbplatsen. Droid4X Àr en emulator som vi tycker att fler borde veta om.

En sak vi gillar med den hÀr emulatorn Àr att du kan installera appar eller spel direkt frÄn butiken, dvs pÄ samma sÀtt som du gjorde med Bluestacks. Du kan anvÀnda denna emulator för att spela spel pÄ din dator utan nÄgon form av fördröjning. Vi anvÀnde ocksÄ denna emulator och tyckte att den var ganska solid.

qemu

Quick Emulator, som ocksÄ kallas Qemu, Àr en av de bÀsta Android-emulatorerna som finns pÄ marknaden. Det Àr ocksÄ ett ganska bra alternativ till Bluestacks. Precis som Dolphin Emulator Àr Qemu ocksÄ en öppen kÀllemulator som gör den helt gratis utan dolda laddningar.

Du kan anvĂ€nda Qemu pĂ„ Windows, Mac OS och Linux. De funktioner vi gillar mest med Qemu Ă€r – systememulering, KVM: er, anvĂ€ndarlĂ€ge-emulering, etc. Det Ă€r en av de mest funktionspaketerade emulatorerna pĂ„ denna lista. Du kan enkelt Ladda Ner denna Emulator frĂ„n den officiella Qemu-webbplatsen.

Nox

Det sista men ett av de bÀsta Bluestacks-alternativen pÄ denna lista Àr Nox Emulator. Det Àr en lÀtt och lÀttanvÀnd Android Emulator för Windows & Mac OS. Med sin hjÀlp kan du köra den Android-app du vÀljer pÄ din bÀrbara eller dator. Om du gillar att spela spel pÄ Emulator Àr det ett bra val.

Vi tror att Nox Ă€r en av de bĂ€sta Android-emulatorerna du kan anvĂ€nda istĂ€llet för Bluestacks. Även om det kan hĂ„lla sig bakom potatisdatorer (PC med lĂ„ga specifikationer), Ă€r det mycket bĂ€ttre Ă€n den tidigare emulatorn. MĂ„nga som anvĂ€nder Nox Emulator Ă€lskar det pĂ„ grund av prestanda och dess funktioner.

Sista ord …

Dessa var nÄgra av de bÀsta Bluestacks-alternativen du kan hitta för att spela spel eller köra Android-appar pÄ din PC. Vi har testat alla Emulatorer och rankat dem utifrÄn deras prestanda, hastighet och funktioner. Vissa av dessa emulatorer Àr ocksÄ bra för utvecklare att testa sina appar eller spel.

SĂ„, vilket av dessa Bluestack-alternativ tycker du Ă€r bĂ€st? Vilken emulator anvĂ€nder du dagligen? Hittade du emulatorn du letade efter i den hĂ€r listan? Om inte, föreslĂ„ oss i kommentarrutan. Se ni nĂ€sta gĂ„ng … SkĂ„l!

0 Shares