Camera Go, Google-appen som förbÀttrar foton av smartphones billigare

den smartphones Mer grundlÀggande Àr lycka till med den senaste Google-versionen. Camera Go-appen föddes för att fylla bristerna i kamerorna pÄ dessa enheter och ge dem en mer aktuell touch.

Din mobiltelefonkamera Àr inte sÄ bra. Du kanske Àr en av de mÀnniskor som inte ville spendera de astronomiska figurerna pÄ en mobiltelefon som har en fantastisk kamera. Ett exempel pÄ detta Àr det nya Huawei P40 Pro, som har fem inbyggda linser av mycket god kvalitet. Men bara för att du inte har sÄ mÄnga bra kameror betyder det inte att du inte kan ta bra bilder. Det Àr Ätminstone vad utvecklarna av google vid lansering av Camera Go.

Förresten, om du Àr Àlskare av fotografi, utöver detta ny ansökanDu kan ta en titt pÄ dessa gratis redigeringsverktyg för foton. Dessutom har vi förra veckan ocksÄ lÀrt dig hur du kan lÀra dig att fotografera stjÀrnorna med din smartphone pÄ ett enkelt sÀtt.

Inkluderar portrÀttlÀge med konstgjord intelligens

Vi gÄr tillbaka till det vi pratade om i början, den nya Camera Go-applikationen. Nyckeln till denna programvara Àr att den erbjuder nÄgra av pixelbehandling sÄ att billiga mobiler fÄr olika fördelar. Till exempel erbjuder det möjligheten att göra portrÀttlÀge fotografering, med större skÀrpa eller en bra kontrast. Hur gör du allt detta? Tack vare Googles sofistikerade konstgjord intelligens.

Som du kan se i videon, grÀnssnittet liknar kameraprogrammet Google Pixel. Det verkar vara en förbÀttrad version av detta, och det vill sÀga att programmerarna har lyckats förbÀttra kvaliteten pÄ de fotografier som tas med smarttelefonen genom komplexa programvaruprocesser.

Till exempel portrÀtteffekt frÄn Camera Go. Det Àr sÀkert den som mest fÄngade din uppmÀrksamhet och kan göra ett perfekt snitt av bakgrunden och samtidigt tillÀmpa en skuggning pÄ motivets kontur som realistiskt imiterar effekten av denna typ av lins.

Ansökan Ànnu inte tillgÀnglig, sÄ vi mÄste vÀnta med att kunna testa det och verkligen se vad det kan. Fram till dess mÄste vi vÀnja oss med mer "ödmjuka" foton. LÄt oss hoppas att Camera Go-lanseringen Àr nÀra!