Coop och Mobysign tillsammans för att betala för shopping frÄn smarttelefonen

Börjar de nÀrmaste veckorna Du kan betala för shoppningen som görs i alla stormarknader i Coop Liguria-kretsen genom en enkel app, oavsett vilken leverantör som anvÀnds, den smartphone som Àgs eller banken som du har det nuvarande kontot med.

Tack vare avtalet med Mobysign i sjÀlva verket kommer det att vara möjligt att dra fördel av en sistema av mobilbetalning kan garantera hög sÀkerhetsnivÄ och samtidigt som en enkel och intuitiv anvÀndarupplevelse.

Mobysign mobila betalningar

Det finns ocksÄ en ytterligare möjlighet att kunna anvÀnda verktyget ocksÄ med andra handlare och tjÀnster, för betalningar pÄ e-handelswebbplatser och för att logga in pÄ webbplatser. Dessutom, om det laddas ner via iCoop-appen, ger det dig rÀtt till ytterligare exklusiva kampanjer av Coop-vÀrlden.

Funktionen Ă€r mycket enkel: i praktiken efter registreringen kan du anvĂ€nda Mobysign-appen för att lĂ€sa en QR-kod genom smarttelefonens kamera och sedan bekrĂ€fta köpet med ett fingeravtryck eller genom att skriva en PIN-kod. Det första köpcentret som anvĂ€nder Mobysign-appen kommer att vara “L’Aquilone” i Genova Bolzaneto, sedan kommer tjĂ€nsten gradvis att aktiveras pĂ„ kretsens andra hyper- och supermarknader.

0 Shares