CoronaMadrid, information och test för att upptÀcka coronavirus

Teknik har blivit en viktig bastion i kampen mot spridningen av coronavirus. Med tanke pÄ den enorma utmaningen som pandemin har representerat för vÀrldens hÀlsosystem har lÀnder som har drabbats i stor utstrÀckning, som Sydkorea, utvecklat mobila applikationer för att stödja insamling av data och primÀrvÄrd av sjukdomen. PÄ samma sÀtt har den andalusiska vÄrdtjÀnsten gjort det med sin Salud Responde-app och nu Àr det Madrid-gemenskapens tur.

Med tanke pÄ den orovÀckande spridningen av sjukdomen har applikationen CoronaMadrid publicerats, i syfte att erbjuda all möjlig vÀgledning för att förhindra eller agera i fall av infektion med koronavirus.

En app med vÀgledning och information om coronavirus

CoronaMadrid, information och test för att upptÀcka coronavirus 1

En av de starkaste utmaningarna som lÀnder med coronavirusfall mÄste möta Àr deras aggressiva smittkapacitet med avseende pÄ vÄrdförmÄgan hos hÀlsosystem. Varje nytt fall av COVID-19 komplicerar bilden, varför CoronaMadrid dyker upp i sökandet efter mekanismer för att erbjuda vÄrd med minsta risk och största möjliga omfattning. Med en rad ÄtgÀrder som tÀcker Madrid i Madrid, erbjuder applikationen möjligheten att fÄ en primÀr diagnos och vÀgledning om vad man ska göra vid infektion.

detta sistema Det Àr skapat med avsikt att lufta stadens hÀlsovÄrdstjÀnster och vÀgleda de ÄtgÀrder som personer med symtom bör utföra. Detta hjÀlper till att upprÀtthÄlla karantÀn sÄ att personer med sjukdomen i dess milda former kan veta hur de ska agera. För detta har appen ett test som du kan utföra var 12: e timme och som lÄter dig veta om symptomen du presenterar har att göra med COVID-19.

Dessutom kommer informationen som samlas in av informationen vara anvÀndbar för hÀlsovÄrdstjÀnster för att upprÀtthÄlla kontrollen av coronavirusfall i staden och underlÀtta planering och beslutsfattande.

För att testa det, följ denna lÀnk.