Dags att uppgradera Xiaomi Mi A2! Android 10 kommer redan till den hÀr smarttelefonen

Uppdateringen av smartphones för Android 10 har följt i hög takt. Redan flera mÀrken har denna version tillgÀnglig för sin utrustning och mÄnga fler förbereder sig för att göra det.

Efter att vi har rapporterat att den hÀr nya versionen av sistema av Google skulle vara att nÄ smartphones Mi A2 och Mi A3, se, nÄgot nytt har hÀnt. Xiaomi har beslutat att leverera detta löfte och slÀppa uppgraderingen till Mi A2.

Mi A2 Android 10 Xiaomi Google-uppdatering

Android 10 har kommit till Mi A2

Ankomsten av Android 10 för dessa smartphones har lÀnge vÀntats. AnvÀndare bad Xiaomi att slÀppa uppdateringen sÄ att nyheterna testades och blev en del av vardagen. Det var sent utan nÄgon uppenbar anledning.

Den första antydan att utgivningen snart skulle komma kom den hÀr veckan. Att publicera kÀrnkoden utformad för att föra Android 10 till Mi A2 visade att den kommer snart. Detta Àr ocksÄ ett normalt Xiaomi-steg och det öppnar rÀtt dörrar.

SÄ, som förvÀntat, har Xiaomi redan gjorts tillgÀnglig den hÀr nya versionen för denna speciella smartphone frÄn Xiaomi. Den anlÀnder via OTA och i olika regioner pÄ planeten, med flera anvÀndare som redan rapporterar om dess tillgÀnglighet.

Xiaomi Smartphone tar emot Google-uppdatering

DÀrför och enligt modellen frÄn tidigare Är bör detta vara en kontrollerad tillgÀnglighet för att undvika problem. Om dessa uppstÄr bör det pausas för att de ska lösas. Detta Àr ocksÄ en situation som hÀnde tidigare i Mi A1.

Nyheten om denna version Àr densamma som vi har sett i andra utgÄvor av andra mÀrken. Vi pratar om mörkt lÀge, förbÀttrad gestkontroll och andra nyheter. Det Àr ocksÄ kÀnt att denna version ocksÄ innehÄller Googles sÀkerhetsfix för december.

Om du inte vill vÀnta pÄ att den hÀr versionen kommer fram kan du ladda ner den. hÀrifrÄn och installera det direkt. Det Àr troligt att under de kommande dagarna kommer ocksÄ den version som Àr tillÀgnad Mi A3, som ocksÄ vÀntar pÄ.